10 / 05 / 2024

meram imar planlaması

meram imar planlaması

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Augustus Otel’de düzenlenen programda AK Parti Meram İlçe Teşkilatı ile Meram Belediyesi Meclis Üyelerine sunum yaptı. Toru, "Meram'daki en büyük imar hamlesini gerçekleştirdik" dedi.

Meram'ın imar sorunu çözülüyor!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, her bölgede karşılarına öncelikli sorun olarak çıkan Meram'da imar planlarını yeniden ele aldıklarını söyledi.

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nden imar tadilatı planlaması açıklaması!

Hatay Büyükşehir Belediyesi; son günlerde bazı kişilerin, arazilerin imara açılması veya imar planı tadilatlarının çözümlenmesi için Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın adını kullanması yönünde bildiri yayınladı.

İnegöl Boğazova imara açılıyor!

İnegöl Belediyesi Temmuz ayı olağan meclis toplantısı Boğazova bölgesinin imar planlamasının yapılması konusuna kararlaştırıldı.

Ümraniye'nin imar sorunu ortadan kalkacak!

AK Parti Ümraniye Belediye Başkan adayı İsmet Yıldırım, imar sorunu olan bazı mahallelerin daha güzel bir imar planlamasıyla çehresinin değişeceğini ifade ederek, ''Ümraniye’nin bana göre Kazım Karabekir ve diğer mahalleleri uçacak'' dedi.

Ilgaz Dağı için yeni imar planları yapıldı!

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Ilgaz Dağının yaptıkları yeni imar planlamasıyla başta Türkiye'de olmak üzere Dünya'daki diğer kayak merkezleriyle yarışır hale geleceğini dile getirdi. 

Karabağlar Belediyesi'nin imar planlaması meclisten geçti!

Karabağlar Belediyesi Ocak Ayı Meclis Toplantısı, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu Başkanlığı’nda yapıldı. Mecliste 4. Etap İmar Planı uygulamaları da meclis üyeleri tarafından “oy birliği” ile geçerek planlama ile ilgili çalışmalar tamamlandı.

Meram'da imar barışı fırsatçılığı!

'İmar Barışı istismarı' son olarak Konya'da meydana geldi. Meram ilçesinde arazisine yaklaşık 4 metrekarelik bir duvar ören vatandaş için para cezası kesildi.

Arazisine duvar ören vatandaş imar barışına başvurdu!

'İmar Barışı istismarı' son olarak da Konya Meram'da yaşandı. Meram ilçesinde arazisine yaklaşık 4 metrekarelik bir duvar ören vatandaş, imar barışı başvurusu yaptı.

Meram'da 135 milyon TL'lik arazinin imar planı iptal edildi!

Konya'nın Meram ilçesinde vakıftan takas karşılığı alınan, 135 milyon liraya satılan arazinin imara açılması planlanan kararı iptal edildi.

Meram Uluırmak Evleri tanıtıldı!

Kentsel dönüşüm alanında önemli projeler hayata geçiren Meram Belediyesi, ilçeyi imar ve ihya etme çalışmaları çerçevesinde 1646 dairelik dev bir çalışma olan Uluırmak Evleri projesini de hayata geçiriyor. 

Şanlıurfa'da imar ve şehircilik planlaması görüşüldü!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından imar ve şehircilik planlamaları ile ilgili istişare toplantısı düzenlendi. Toplantıda, imar ve şehircilik planlaması ile ilgili konularda görüşüldü.

Örnek İmar Uygulamaları Projesi Meram’da tamamlandı!

KOP Eylem Planı kapsamında planlı alanlarda kentsel gelişim ve dönüşümün sağlanması için yaplan Örnek İmar Uygulamaları Projesi Türkiye’de ilk olarak Meram’da tamamlandı.

Meram Belediyesi'nden 9 milyon TL'ye satılık sağlık tesisi!

Konya İli Meram Belediyesi, Aksinne Mahallesi'nde bulunan imar planında Özel Sağlık Tesisi Sahası olan gayrimenkulü satıyor. Gayrimenkulün satış bedeli ise 9 milyon TL.

Uygulamalı imar planıyla otopark sorunu çözülecek!

Türkiye'de araç sayısının her geçen gün artması otopark sorununun doğmasına neden oluyor. Doğru imar planı ve çevre planlamasıyla sorunun ortadan kalkacağı belirtiliyor.

meram imar planlaması Haberi

meram imar planlaması

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Augustus Otel’de düzenlenen programda AK Parti Meram İlçe Teşkilatı ile Meram Belediyesi Meclis Üyelerine sunum yaptı. Programa AK Parti Meram İlçe Başkanı Abdülkadir Özöğür, AK Parti Meram İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevil Tosunoğlu, AK Parti Meram İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri, Meram Belediyesi Meclis Üyeleri ve Başkan Yardımcıları katıldı.


“EN BÜYÜK İMAR HAMLESİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK”

Meram tarihindeki en büyük imar hamlesini gerçekleştirdiklerini kaydeden Başkan Toru, “1989 yılında ilçe olan Meram’da o tarihten günümüze kadar yapılan en büyük imar hamlesini gerçekleştirdik. 9 milyon metrekarelik Master Plan, Bahçeşehir-1, Bahçeşehir-2, Güney Meram, Mahrukatçılar, Sanayi Bölgesi ve diğer düzenlemelerle birlikte toplamda yaptığımız imar planlama hamlesi 44 milyon metrekarelik bir alandır. Bu alan da Meram nüfusunun yarısına tekabül etmektedir” dedi.

Meram Belediye Başkanı...