26 / 07 / 2024

meram imar sorgulama

meram imar sorgulama

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediye Başkam Fatma Toru, "Mahallemizde Başkan Var" projesi kapsamında Durunday, Yorgancı ve Çandır mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Arsa alacaklar sakın bu tuzağa düşmeyin! e-plan (imar durumu) sorgulama sisteminden hemen kontrol edin!

Gayrimenkul almak isteyen vatandaşlar arsanın imarlı olup olmadığını nasıl sorgulayacağını merak ediyor. İşte imar sorgulama sistemine ilişkin tüm merak edilenler...

İmar durumu sorgulama işlemi nasıl yapılır?

Arsa sahiplerinin yakından ilgilendiği imar sorgulamaları sıkça araştırılan konulardan biri oluyor. Peki, arsaların imar sorgulamaları nasıl yapılır? İste detaylar...

İmar barışı iptal sorgulama 2021!

Yapı kayıt belgesi için başvuruda bulunan binlerce vatandaş başvurularının iptal edildiğini söylüyor. İşte imar barışı iptal sorgulama 2021...

İnegöl Belediyesi'nden 'İmar Durumu Sorgulama' hizmeti!

Dijital dönüşümde birçok adım atan İnegöl Belediyesi'nin internet sitesi üzerinden İhale Sorgulama, Beyan Bilgileri Sorgulama, İmar Durumu Sorgulama, Bilgilendirilme İsteği, Meclis Gündem Sorgulama, Borç Ödeme gibi işlemler yapabiliyor.

TOKİ Konya Meram Beybes 2020 kura sonucu sorgulama!

TOKİ Konya Meram Beybes 2020 kura sonucu sorgulama ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. TOKİ Konya Meram Beybes 2020 kuraları ne zaman çekilecek? İşte Konya Meram Beybes 2020 kura sonucu isim listesi 2020....

İmar barışı başvurusu ve sorgulama nasıl yapılır?

Hükümet ruhsatsız ya da ruhsata aykırı yapıların kayıt altına alınması için 31 Aralık 2017'den önce yapılan konut ya da iş yerleri için imar barışı sürecini başlatmıştı. Peki, 8 Haziran 2018 tarihinde başlayan imar barışı başvurusu ve sorgulama nasıl yapılır? 

Meram'da imar barışı fırsatçılığı!

'İmar Barışı istismarı' son olarak Konya'da meydana geldi. Meram ilçesinde arazisine yaklaşık 4 metrekarelik bir duvar ören vatandaş için para cezası kesildi.

Arazisine duvar ören vatandaş imar barışına başvurdu!

'İmar Barışı istismarı' son olarak da Konya Meram'da yaşandı. Meram ilçesinde arazisine yaklaşık 4 metrekarelik bir duvar ören vatandaş, imar barışı başvurusu yaptı.

Meram'da 135 milyon TL'lik arazinin imar planı iptal edildi!

Konya'nın Meram ilçesinde vakıftan takas karşılığı alınan, 135 milyon liraya satılan arazinin imara açılması planlanan kararı iptal edildi.

Meram Uluırmak Evleri tanıtıldı!

Kentsel dönüşüm alanında önemli projeler hayata geçiren Meram Belediyesi, ilçeyi imar ve ihya etme çalışmaları çerçevesinde 1646 dairelik dev bir çalışma olan Uluırmak Evleri projesini de hayata geçiriyor. 

Örnek İmar Uygulamaları Projesi Meram’da tamamlandı!

KOP Eylem Planı kapsamında planlı alanlarda kentsel gelişim ve dönüşümün sağlanması için yaplan Örnek İmar Uygulamaları Projesi Türkiye’de ilk olarak Meram’da tamamlandı.

Meram Belediyesi'nden 9 milyon TL'ye satılık sağlık tesisi!

Konya İli Meram Belediyesi, Aksinne Mahallesi'nde bulunan imar planında Özel Sağlık Tesisi Sahası olan gayrimenkulü satıyor. Gayrimenkulün satış bedeli ise 9 milyon TL.

İmar barışı kayıt başvurusu ve sorgulama!

31 Aralık 2017 tarihinden önce yapılmış yapılar için imar barışına müracaat edilerek yapı kayıt belgesi alınabiliyor. Başvurular e-devlet üzerinden yapılabiliyor..

meram imar sorgulama Haberi

meram imar sorgulama

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediye Başkam Fatma Toru, "Mahallemizde Başkan Var" projesi kapsamında Durunday, Yorgancı ve Çandır mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. 

Meram Belediyesi tarafından "Mahallemizde Başkan Var" projesi kapsamında gerçekleştirilen toplantıların ilki Meram Kültür ve Sanat Merkezi'nin bahçesinde yapıldı. Toplantıya Meram Belediye Başkanı Fatma Toru ile birlikte başkan yardımcıları, daire müdürleri, Durunday, Yorgana ve Çandır mahallelerinin muhtarları ile vatandaşlar katıldı. 1,5 yıl içerisinde yaptıkları önemli yatının ve hizmetleri anlatan Başkan Toru, "Meram'da imar planlarının hepsini yeniden ele aldık. Her bölgeyi kendi içinde bir cazibe merkezi olacak şekilde, ticari alanı, meydanı, okul alam, sağlık tesisi, sosyal tesisi, parkları ve yürüyüş alanlarıyla yeniden planladık. Bunun çok önemli olduğunu düşünüyorum Çünkü hangi bölgeye gidersek karşımıza çıkan öncelikli sorun, imar planı, mülkiyet problemi...