02 / 05 / 2024

meram Konevi Kentsel Dönüşüm projesi

meram Konevi Kentsel Dönüşüm projesi

Kentsel dönüşüm çalışmalarıyla toplam 6 bin 500 konutun inşaatını başlattıklarını belirten Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı, bu konutların yarıdan fazlasının teslim aşamasına geldiğini kaydetti

Konevi Kentsel Dönüşüm Projesinin ilk etabının inşaatı tamamlandı!

MERAM Belediyesi ve TOKİ iş birliğiyle Yenice-Hacı îsa Efendi Mahallelerini kapsayan 'Konevi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 1220 konutluk ilk etabında inşaatlar tamamlandı. Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı, projeleri Başbakan'a anlattı...

Konya Şükran Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Meram Belediyesi tarafından başlatılan Şükran Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde bir yandan inşaat çalışmaları tüm hızıyla sürerken diğer yandan da söz konusu bölgenin tarihi zenginliği ile ilgili özenli çalışmalar da sürüyor.

Meram Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak! Yatırımcılar dikkat!

Meram Belediyesi, Konya ili, Meram ilçesi, Aymanas Bölgesi'nde 2. Etap Aymanas Mahallesi Kentsel Dönüşüm Kat Karşılığı İnşaat Yapım İşini ihale edecek. İşin bedeli 264 milyon 294 bin 496 TL olarak belirlendi. 

Konya Turgutreis kentsel dönüşümde son durum ne?

Konya'ya bağlı Meram Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar devam ederken Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, yeni projeler hakkında bilgi verdi.

Meram Belediyesi’nden kaçak yapılaşma uyarısı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Meram Belediyesi ilçedeki kaçak yapılarla ilgili önemli uyarılar yaptı

Konya Meram'da kentsel dönüşüm için ilk temel atılıyor!

Konya'nın Meram ilçesinde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için temel atma işlemi bugün yapılıyor. Proje 5 ayrı etaptan meydana gelecek. 

Konya Şükran'da kentsel dönüşümün temelleri atılıyor!

Konya Meram'a bağlı Sahibata Mahallesi'nde kentsel dönüşümün ilk temelleri  atılıyor. Proje ile 6 bina yenilenecek. 

Konya Meram'da 77.9 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Konya Meram Belediye Başkanlığı, Turgutreis Mahallesi kentsel dönüşüm projesi kapsamında 77 milyon 898 bin 48 TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihale ediyor.

Konya Meram kentsel dönüşüm ihalesi bugün!

Konya Meram Belediyesi, Şükran Mahallesi'nde kentsel dönüşüme başlıyor. Kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde mahallede 6 bina yenilenecek. 

Meram 'Kentsel Tasarım Projeleri' için pilot bölge seçildi!

Konya'nın en gözde ilçesi Meram, 'Kentsel Tasarım Rehberleri Uygulama Projeleri' için pilot bölge seçildi.

Meram Şükran Mahallesi'ndeki kentsel dönüşümde son durum ne?

Konya Meram Belediyesi tarafından Şükran Mahallesi'nde başlayan kentsel dönüşümde çalışmalar devam ediyor. Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, mahallenin kentsel dönüşümle cazibe merkezi haline geleceğini açıkladı.

TOKİ Konya Meram 116 konut ve 182 dükkan ihalesi bugün!

Konya İli, Meram İlçesi, Şükran Mahallesi, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 116 Adet Dükkan ve 182 Adet Ofis İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E. İHALE) ihalesi bugün saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Meram 116 dükkan ve 182 ofis ihalesi 22 Haziran'da!

Konya İli, Meram İlçesi, Şükran Mahallesi, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 116 Adet Dükkan ve 182 Adet Ofis İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E. İHALE) ihalesi 22 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ'den Konya Meram'a 116 dükkan ve 182 ofis!

Konya İli, Meram İlçesi, Şükran Mahallesi, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 116 Adet Dükkan ve 182 Adet Ofis İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E. İHALE) ihalesi 22 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

meram Konevi Kentsel Dönüşüm projesi Haberi

meram Konevi Kentsel Dönüşüm projesi


Meram Belediyesi ve TOKİ iş birliğiyle Yenice - Hacı İsa Efendi mahallelerini kapsayan 'Konevi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 1220 konutluk ilk etabında inşaatlar tamamlandı. Kentsel dönüşüm çalışmalarıyla toplam 6 bin 500 konutun inşaatını başlattıklarını belirten Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı, bu konutların yarıdan fazlasının teslim aşamasına geldiğini kaydetti 'Meram'ın ana merkezi olacak1 Konevi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin Meram için tarihi öneme sahip bir proje olduğunu vurgulayan Başkan Serdar Kalaycı, "Yenice ve Hacı Isa Efendi mahallelerini kapsayan bu bölge Meram'ın ana merkezi olacak ve şehrimizin önemli cazibe merkezlerinden biri haline gelecek, ilk etapta 23 bloğun yapımı tamamlandı. Bu etaptan sonra 2. etabın ihalesi yapılacak ve 1404 konutla birlikte toplam 2 bin 624 konut yapılacak" dedi. Konevi Konutlan'nın farklı bir mimaride inşa...