07 / 05 / 2024

Meram meydan projeleri

Meram meydan projeleri

ram Belediye Başkanı Fatma Toru, farklı özellikleriyle ilçeye değer katacak olan Dedekorkut Mahallesi’ndeki park alanındaki çalışmaları denetledi.

Konya'nın en büyük millet bahçesi ve Meydan Evleri projesi hızla yükseliyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Meram Millet Bahçesi ve Meydan Evleri projesinin inşaat çalışmalarının hızla devam ettiğini açıkladı. 

Meram 'Kentsel Tasarım Projeleri' için pilot bölge seçildi!

Konya'nın en gözde ilçesi Meram, 'Kentsel Tasarım Rehberleri Uygulama Projeleri' için pilot bölge seçildi.

Osmangazi Meydanı Projesi'nde inşaat tamamlanıyor!

Bursa'da Osmangazi Meydanı’nı inceleyen İnşaat Mühendisleri, büyük projeleri dışında emsal azalımı başta olmak üzere inşaat tekniği ve bölgeyi değerlendirmesini nedeniyle Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a teşekkürlerini iletti.

Tosya Belediyesi 3 farklı projeyle kent meydanını değiştiriyor!

Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil ve Başkan Yardımcısı Mustafa Mola Kastamonu Cumhuriyet Meydanını projeleri için yerinde incelemeler yaptı.

Gaziemir'e akıllı meydan projesi!

AK Parti Gaziemir Belediye Başkan Adayı Nazmi Yılmaz, Gaziemir için yapmayı planladığı projeleri ve yatırımları anlattı. Yılmaz, Gaziemir meydanının ortak akıl ile halkın önerileri doğrultusunda, ilçenin sembolü olacağını söyledi.

Ankara Ulus Meydanı Ulaşım Projesi'ne onay!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, Ulus Meydanı ve Çevresi Ulaşım Projeleri gündeme geldi. Dev proje için imzalanan protokolün uygulanması oy birliğiyle kabul edildi.

Muş, kent meydanına kavuşuyor!

Muş Belediyesi’nin önemli projeleri arasında bulunan Kent Meydanı projesi hayata geçiriliyor. Proje eski Devlet Hastanesi yerleşkesinde inşa ediliyor.

Antalya Cumhuriyet Meydanı'nda son durum!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel Cumhuriyet Meydanı ve Şarampol Projeleri’ndeki çalışmaları inceledi.

Konya Meram'da kentsel dönüşüm hız kesmiyor!

Konya Meram'daki kentsel dönüşüm projelerinden bahseden Belediye Başkanı Fatma Toru, yatırımları ve projeleri anlattı. Toru, Şükran Mahallesi'nde dönüşüm içinde olduklarını belirtti.

Antalya Cumhuriyet Meydanı'nın inşaatı başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Cumhuriyet Meydanı'nda ilk etap çalışmaları başladı.

Sivas 15 Temmuz Meydanı'nın temeli atıldı!

Sivas Belediyesi’nin prestij projeleri arasında yer alan ve tamamlandığında dünyanın sayılı meydanları arasına gireceği 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nın temeli atıldı.

Gaziantep Şıh Meydanı için yıkım çalışmaları tamamlandı!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun en önemli projeleri arasında gösterdiği Şıh Meydanı için çalışmalar aralıksız sürdürülüyor. Kamulaştırması yapılan evlerin yıkım çalışmaları devam ederken hafta sonu iki evin daha yıkım çalışmaları tamamlandı.

Luxera Yenibosna ve Luxera Meydan projeleri Şubat'ta satışta!

Markalı konut sektörüne giriş yapan Luxera Gayrimenkul, hayata geçirdiği projeleriyle dikkat çekiyor. Luxera Gayrimenkul avantajlı fiyatlarla daire sahibi olma fırsatı sunuyor.

Meram meydan projeleri Haberi

Meram meydan projeleri

ram Belediye Başkanı Fatma Toru, farklı özellikleriyle ilçeye değer katacak olan Dedekorkut Mahallesi’ndeki park alanındaki çalışmaları denetledi.Başkan Toru, “10 bin metrekarelik alanı kapsayan ve kameriyeler, süs havuzları, yürüyüş alanları, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, ‘atlayan havuzlar’ diye tabir edilen özel havuzlarıyla birlikte farklı bir konseptte Meram’a yeni bir park daha kazandırmış olacağız” dedi.

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Dedekorkut Mahallesi Sivaslı Ali Kemal Caddesi üzerinde yapımı devam eden park alanında incelemelerde bulundu.

FARKLI ÖZELLİKLERİYLE DİKKAT ÇEKECEK

İlçe genelinde ihtiyaç duyulan park ve çocuk oyun alanlarını yapmaya devam ettiklerini belirten Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “Bu kapsamda Dedekorkut Mahallesi Sivaslı Ali Kemal Caddesi üzerinde başlamış olduğumuz park alanındaki çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. 10 bin metrekarelik alanı kapsayan ve kameriyeler, süs havuzları,...