13 / 05 / 2024

Meram tesis projeleri

Meram tesis projeleri

Meram Belediyesi tarafından önümüzdeki hafta içinde 2 tesisin temeli atılırken bir tesis ile bir parkın da açılışı gerçekleştirilecek. Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “Açılış ve temel atma programlarımıza tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum” dedi.

Meram 'Kentsel Tasarım Projeleri' için pilot bölge seçildi!

Konya'nın en gözde ilçesi Meram, 'Kentsel Tasarım Rehberleri Uygulama Projeleri' için pilot bölge seçildi.

Kayseri Kocasinan'a yeni sosyal tesis inşa edilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, yeni sosyal tesis projeleri için düğmeye bastı.

Meram'a fonksiyonel tesis inşa ediliyor!

Konya’nın Merkez Meram İlçe Belediyesi, halkın yaşam standartlarını yükseltmek adına yatırımlarında devam ediyor. Bu kapsamda Meram Belediyesi farklı mahallelerine fonksiyonel tesisler kazandırıyor. 

Konya Meram'da kentsel dönüşüm hız kesmiyor!

Konya Meram'daki kentsel dönüşüm projelerinden bahseden Belediye Başkanı Fatma Toru, yatırımları ve projeleri anlattı. Toru, Şükran Mahallesi'nde dönüşüm içinde olduklarını belirtti.

Meram Laros Sosyal Tesisi açıldı!

Meram Belediyesi tarafından Loras Mahallesi’ne kazandırılan sosyal tesis düzenlenen törenle hizmet açıldı.

Meram Loras Sosyal Tesisi yarın açılıyor!

Meram Belediyesi tarafından Loras Mahallesi’ne kazandırılan sosyal tesis yarın Saat 11.00’de düzenlenecek törenle hizmete açılacak.

Konya Meram’a 2 yeni sosyal tesis!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Çomaklı ve Loras mahallelerinde hayata geçirilen sosyal tesislerde incelemelerde bulundu.

Meram Kaşınhanı'na kapalı pazar yeri!

Meram Belediyesi, ülkemizin havuç ihtiyacının yaklaşık yüzde 65’ini karşılayan Kaşınhanı Mahallesi’ne kapalı pazar yeri kazandırdı. İnşaatı tamamlanma aşamasında olan tesis, kısa bir süre içinde hizmet vermeye başlayacak.

Meram Loras'a fonksiyonel tesis!

Meram Belediyesi, bir yandan yeni tesislerle ilgili proje ve ihale süreçlerini sürdürürken bir yandan yapımı tamamlanan tesisleri Meram’a kazandırmaya devam ediyor.

Meram Karadiğin Sosyal Tesisi ve Camii açıldı!

Meram ilçesi Karadiğin Mahallesi’nde yapımı tamamlanan sosyal tesis ve cami düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Meram Çomaklı mahallesine sosyal tesis!

Çarıklar Sosyal Tesisi’nin bir benzerinin de Çomaklı Mahallesi’ne yapılacağını müjdeleyen Meram Belediye Başkanı Fatma Toru “İçerisinde emekliler konağı, hanımlar lokali ve muhtar ofisinin yer alacağı sosyal tesisin ihalesini bu ay içinde yapacağız” dedi.

Meram Çarıklar Sosyal Tesisi açıldı!

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından Çarıklar Fatih Mahallesi’nde yapımı tamamlanan "Çarıklar Sosyal Tesis" düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Meram Sosyal Tesis ve Ticaret Merkezi'nin inşaatı erken bitecek!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru "Normal şartlarda 2017'nin ocak ayında tamamlanması planlanan kompleksimizde kış şartlarının daha hafif geçmesi nedeniyle çalışmalar hızlı ilerledi.Bu nedenle planlanandan daha kısa sürede tamamlanabileceğini düşünüyorum"

Meram tesis projeleri Haberi

Meram tesis projeleri


Meram Belediyesi tarafından önümüzdeki hafta içinde 2 tesisin temeli atılırken bir tesis ile bir parkın da açılışı gerçekleştirilecek. Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “Açılış ve temel atma programlarımıza tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum” dedi.


YARI OLİMPİK HAVUZ VE TİCARET MERKEZİNİN TEMELİ ATILIYOR

Açılış ve temel atma programlarının 12 Ekim Pazartesi günü saat 11.00’de yeni belediye hizmet binası yanındaki yarı olimpik yüzme havuzu ve ticaret merkezinin temel atma programıyla başlayacağını kaydeden Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “Yeni belediye hizmet binamızın bulunduğu bölge, Meram’ın cazibe merkezi olacak bir bölge. Bunun için bölgeye değer katacak diğer yatırımları da hayata geçiriyoruz. Yeni belediye binamızın hemen yanında 6 bin 137 metrekarelik bir arsada projelendirdiğimiz ve ihalesini yaptığımız yarı olimpik yüzme havuzu ve ticaret merkezinin temelini atıyoruz. 17...