02 / 05 / 2024

meram yatırımları

meram yatırımları

Meram Belediyesi çalışanları bayram tatili sonrası mesaiye bayramlaşma töreniyle başladı. Törende konuşan Başkan Fatma Toru, “Meram’ın 50 yıllık geleceğine yön verecek, damga vuracak hizmetlere hep birlikte imza atıyoruz." dedi

Fatma Toru: Meram’ın 50 yıllık geleceğini planlıyoruz!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, düzenlenen istişare toplantısında muhtarlarla bir araya geldi. 15 Temmuz’da yakalanan birlik ve beraberlik ruhunun önemine vurgu yapan Başkan Toru, Meram’ın 50 yıllık geleceğini planlayan çalışmaların altına imza attıklarını kaydetti.

Konya Meram'da yatırımlar hız kesmeyecek!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Harmancık ve Karahüyük mahallelerindeki altyapı çalışmalarını denetledi.

Konya Meram'daki asfalt yatırımları üçe katlanacak!

Meram Belediyesi tarafından sıcak asfalt çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Başkan Fatma Toru, Çaybaşı Mahallesi'ndeki fen işleri çalışmalarını yerinde inceleyerek son 2 yılda yapılan asfalt çalışmalarının bu yıl üçe katlanacağını ifade etti.

Meram'a 37 milyon TL’lik altyapı yatırımı!

Çevre ve yaşam kalitesi yüksek bir Meram için farklı alanlarda önemli çalışmalar yaptıklarını belirten Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “2015 yılında asfalt, bordür, parke ve diğer altyapı hizmetleri kapsamında 37 milyon TL’lik yatırım yaptık” dedi.

Meram'a yapılaşma ve planlama anlayışı damga vuracak!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, yeni yıl ile ilgili hedef ve beklentilerini açıkladı. Başkan Toru, 2016 yılının Meram'ın yılı olacağına dikkat çekti.

Meram’da temel atma programı iptal oldu!

Meram Belediyesi tarafından 12 Ekim Pazartesi günü yapılması planlanan temel atma programı, ülkemizde yaşanan hain terör saldırıları nedeniyle iptal edildi. İşte Meram Belediye Başkanı Fatma Toru tarafından yapılan o açıklama...

Fatma Toru Meram'daki projeleri anlattı!

Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, “Mahallemizde Başkan Var” projesi kapsamında Durunday, Yorgancı ve Çandır mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Meram meclis üyeleri ilçedeki yatırımları inceledi!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, belediye meclis üyeleriyle birlikte 1,5 yıl boyunca yapılan yatırımları ve çalışmaları gezerek incelemelerde bulundu.

Meram'a rekreasyon alanı inşa ediliyor!

Yaklaşık 7 bin 800 nüfusun yaşadığı Muradiye Mahallesi’nde vatandaşların yıllardır talep ettiği yeşil alan ve spor merkezi sorununa neşter vuruluyor. Bölgeye yaklaşık 8 bin 200 metrekarelik rekreasyon alanı kazandırılıyor.

Meram meclis üyeleri ilçedeki yatırımları inceledi!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, belediye meclis üyeleriyle birlikte 1,5 yıl boyunca yapılan yatırımları ve çalışmaları gezerek incelemelerde bulundu.

Türkiye'deki gayrimenkul yatırımları 165 milyon dolara geriledi!

Yabancı sermayeli şirketlerin Türkiye'deki gayrimenkul yatırımları Ocak ayında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 7 oranında azalarak 165 milyon dolara geriledi

Torunlar GYO'dan Netsel Turizm Yatırımları'nın değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Netsel Turizm Yatırımları A.Ş'nin değerleme raporunu yayınladı...

Jones Lang LaSalle'nin Otel Yatırımları Değerlendirmesi Raporu!

Jones Lang LaSalle'nin en son yayınladığı Otel Yatırımları Değerlendirmesi Raporu’na göre; 2012’de Avrupa Orta Doğu ve Afrika’daki Otel alım/satım hacmi 8,5 Milyar Euro’ya ulaştı...

AYD AVM Yatırımları Konferansı sona erdi!

AYD (Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği) AVM Yatırımları Konferansı’nın beşincisi AYD Başkanı Hulusi Belgü ve Yönetim Kurulu ev sahipliğinde 6-7 Mart 2013 tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde yapıldı.

AYD AVM Yatırımları Konferansı açılış konuşmaları ile başladı!

Organize Perakende Sektörünün bugünü ve geleceğini tüm yönleriyle ele almak üzere, Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından düzenlenen V. AVM Yatırımları Konferansı’nın ikinci günü açılış konuşmaları ile başladı.

AYD AVM Yatırımları Konferansı sektör temsilcilerini buluşturdu!

AYD V. AVM Yatırımları Konferansı “Farklılaşmanın Anahtarı Rekabet” başlığı ile yerli ve yabancı sektör temsilcilerini beşinci kez buluşturuyor

DSC Turizm Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DSC Turizm Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi, Bülent İpek tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Hüseyin Yücel tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Kastamonu'da yatırımlar hız kazandı!

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, “Ulaşım altyapısıyla ulaşılabilen bir kent olduk, yatırımlar hız kazandı”

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi; Cengiz İsrafil tarafından 2 milyon 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Şirketi kuruldu!

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Bashır Asgarov ve Mustafa Semihi Özcan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 3 milyon 500 bin TL sermaye ile, Sezayi Küçükyılmaz tarafından kuruldu...

meram yatırımları Haberi

meram yatırımları


Meram Belediyesi çalışanları bayram tatili sonrası mesaiye bayramlaşma töreniyle başladı. Törende konuşan Başkan Fatma Toru, “Meram’ın 50 yıllık geleceğine yön verecek, damga vuracak hizmetlere hep birlikte imza atıyoruz. Bir yandan mali durumu düzeltip kaynak üretirken diğer yandan da planlama, dönüşüm ve diğer hizmetlere yön veriyoruz. 20 yılda yapılamayan planlamayı 2,5 yılda gerçekleştirdik” dedi.


Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, sabah 07.30’da Arif Bilge Tesislerindeki çalışanlarla, ardından da belediye hizmet binasındaki çalışanlarla bayramlaştı. Bayramlaşma programlarına meclis üyeleri, Konya Muhtarlar Derneği Başkanı Celal Duran, Meram Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Ermiş, muhtarlar ve belediye çalışanları katıldı.

“DEĞERLERİMİZE SAHİP ÇIKMALIYIZ”

Bayramlaşma programında konuşan Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, ülkemiz üzerinde oynanan oyunların farkında olarak birlik ve beraberlik içerisinde safları sıklaştırmanın önemine vurgu yaparak, “Bayramları vesile kılarak kırgınlıkları,...