17 / 05 / 2024

Mercan Koza iletişim

Mercan Koza iletişim

Mercan Koza Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  100 bin TL sermaye bedeli Ersin Kırtıl ve M.Hayrullah Aktan tarafından kuruldu.

Zermeram Kozağaç iletişim!

Zermeram Kozağaç iletişim için satış ofisiyle 444 73 42 numaralı telefondan irtibata geçebilmek mümkün. 48 ay 0 faiz imkanı ile ödeme yapılabilen proje Seha Yapı imzası taşıyor.

Deniz İstanbul Beylikdüzü Evleri iletişim!

Deniz İstanbul Beylikdüzü Evleri iletişim için 444 41 51 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Keleşoğlu İnşaat imzası taşıyan projenin Mercan etabında fiyatlar 520 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Deniz İstanbul Mercan Konakları iletişim!

Deniz İstanbul Mercan Konakları iletişim ve adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Keleşoğlu İnşaat projesi Deniz İstanbul Mercan Konakları'nda fiyatlar 520 bin liradan başlıyor...

Yakuplu Deniz İstanbul Mercan Evleri iletişim!

Yakuplu Deniz İstanbul Mercan Evleri iletişim için 444 41 51 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlenen proje Keleşoğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Beylikdüzü Deniz İstanbul iletişim!

Beylikdüzü Deniz İstanbul iletişim için 444 41 51 telefon numarasından satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Keleşoğlu İnşaat imzası ile yükselen projenin ilk etabı Mercan Konakları yarın satışa çıkarılacak.

Mesa Koza 66 Mesa Grup iletişim!

Mesa Koza 66 Mesa Grup iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefon numarası 0312 291 50 16 olarak belirlendi. 2 blok şeklinde yükselen projede dairelerin fiyatları 473 bin TL'den başlıyor.

Mesa Grup Mesa Koza 66 iletişim!

Mesa Grup Mesa Koza 66 iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefon numarası 0312 291 50 16 olarak belirlendi. Lansman tarihinin 1 ve 2 Nisan 2015 günü olarak belirlendiği proje Ankara Gaziosmanpaşa'da İlbank arazisinde hayata geçiriliyor.

Mesa Koza 66 iletişim!

Mesa Koza 66 Evleri kulede 156, yatay blok'ta ise 50 daire olmak üzere toplam 206 konuttan meydana geliyor. Mesa Koza 66 iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Kozapark iletişim!

Garanti Koza tarafından hayata geçirilen Kozapark iletişim bilgilerine haberimizin içerisinde yer veriyoruz. Esenyurt Kozapark projesinde stüdyo daireden 5 + 1' e kadar seçenekler yer alıyor...

Koza Park Esenyurt iletişim!

Garanti Koza 'nın Esenyurt'ta yükselen projesi Koza Park Esenyurt iletişim bilgileri için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Çilek Mobilya iletişim ajansı Data İletişim oldu!

Çilek Mobilya, iletişim ajansı olarak Data iletişim ile çalışmaya karar verdi...

Koru Florya Evleri iletişim!

Florya'da 280 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçirilen Koru Florya Evleri iletişim için 444 8 252 numaralı telefonu arayabilirsiniz...

İnnovia Park Evleri iletişim!

Dairelerin minimum 95 bin liradan başlayan fiyatlarla satıldığı İnnovia Park Evleri iletişim bilgileri ve ulaşım detayları haberimizde yer alıyor...

Mercan Koza iletişim Haberi

Mercan Koza iletişim

Mercan Koza Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  100 bin TL sermaye bedeli Ersin Kırtıl ve M.Hayrullah Aktan tarafından kuruldu.

Mercan Koza Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık...