02 / 05 / 2024

Mercure Hotels İstanbul Topkapı

Mercure Hotels İstanbul Topkapı

2015 Nisan'da Mercure Hotels İstanbul Topkapı'yı faaliyete geçirecek olan Niziplioğlu Grup, Cevahir Alışveriş Merkezi'nin yanında yer alacak 2. otelinin inşaatına ise Topkapı açıldıktan sonra başlayacak.

Wyndham Hotels - Resorts Türkiye'de 7 otel açacak!

Wyndham Hotels - Resorts, Türkiye’de büyümesini sürdürüyor. Wyndham Hotels - Resorts, sene sonuna kadar; İstanbul, Adıyaman, Elbistan, Ankara, Milas ve Kuşadası’nda 7 otelin daha açılışını gerçekleştirecek.

Delta Hotels By Marriott İstanbul Levent yarın açılıyor!

Delta Hotels By Marriott İstanbul Levent yarın açılıyor. Otelde, 232 oda ve gün ışığı seçenekli 7 tane toplantı salonu yer alıyor. 

Comfort Elite Hotels icradan satışa çıktı!

İstanbul 10 İcra Dairesi, İstanbul Fatih'te bulunan Comfort Elite Hotels'i satışa çıkardı. İcradan satışa sunulan otelin satış bedeli 32 milyon TL olarak belirlendi.

Accor Hotels İstanbul’daki iki otelini mayısa kadar kapatıyor!

Fransa merkezli Accor Hotels Grubu 2005’ten bu yana Türkiye’de faaliyet gösteriyor. Accor Hotels Grubu koronavirüs salgını nedeni ile İstanbul’da iki otelini kapatıyor…

Rotana Hotels'den otelde ev konsepti!

Ortadoğu’nun en büyük turizm zincirlerinden biri olan Rotana Hotels, İstanbul’daki 4 oteliyle Türkiye’de hizmet veriyor. Otel odalarının içerisinde eve dair bir çok şey mevcut. 

Melas Hotels ilk şehir otelini İstanbul'da açıyor!

İstanbul'un ana ulaşım arterlerinden Mecidiyeköy'deki eski Türk Telekom Genel Müdürlük binasının yerine Melas Hotels zinciri ilk şehir oteli olacak olan tesisini bu yıl açacak.

Küçükyalı Elite World Asia Hotel açıldı!

İstanbul, Van ve Marmaris’teki 6 oteliyle 16 yıldır turizm sektöründe faaliyetlerini sürdüren Elite World Hotels, İstanbul Küçükyalı’da Elite World Asia Hotel’i 6 Eylül tarihinde hizmete açtı.

Cornelia Hotels yeni kongre merkezine başlıyor!

İstanbul'da olduğu kadar kongre yatırımları Antalya'da da ön plana çıkıyor. Cornelia Hotels yeni bir kongre merkezi yapımına başlayacak.

Endless Hotels Group'tan Şişli ve Taksim'e 3 otel!

Endless Hotels Group'un bugün İstanbul Taksim'de 3 oteli bulunuyor. Grubun Şişli ve Taksim bölgelerinde inşaat halinde 3 oteli daha var. Bunlardan birisi ise sanat konseptli olacak.

TAV Airport Hotels, Guest Review Awards'dan ödül aldı!

TAV Airport Hotel İstanbul ve TAV Airport Hotel İzmir elde ettiği başarılara ve ödüllerine bir yenisini daha ekledi. TAV Airport Hotels, uluslararası rezervasyon ve seyahat portalı Booking.com tarafından Guest Review Awards'e layık görüldü.

Choice Hotels Türkiye'deki otel sayısını 5'e çıkaracak!

Dünyanın en büyük ve başarılı otel zincirlerinden biri olan Choice Hotels, İstanbul ve Kahramanmaraş için imzaladığı anlaşmalarla Türkiye’deki Clarion Hotel sayısını beşe çıkaracak.

NG Hotels'ten İstanbul'a 145 milyon dolarlık otel!

NG Hotels ile Marriott International, İstanbul’daki otel projesi için anlaştı. Yaklaşık 145 milyon dolar yatırım maliyeti ile hayata geçecek 5 yıldızlı otel projesinde, 400 oda ve kongre merkezi olacak.

NG Hotels ve Marriott International ortak proje yapacak!

NG Hotels, Marriott International işbirliğinde kongre turizmine yönelik yeni bir projeyi hayata geçiriyor. İstanbul Basın Expres Yolu üzerinde yapılan Marriott West Hotel & Conference Center, 145 milyon dolara mal olacak.

Mercure Hotels İstanbul Topkapı Haberi

Mercure Hotels İstanbul Topkapı

Niziplioğlu Grup, Mercure Hotels İstanbul Topkapı'nın açılışından sonra Şişli'de yeni oteline başlayacak. Cevahir Alışveriş Merkezi'nin yanında yer alacak 2. otelin temeli 2015 Nisan sonrasında atılacak. 


İnşaat, akaryakıt, değerli madenler alanlarında çalışan ve döviz büroları bulunan Niziplioğlu Grup'un Şişli'de hayata geçireceği otel Bahçeler Sokak'taki Meral Apartmanı'nın olduğu kısımda yer alacak. 


Niziplioğlu Grup'un Şişli'deki 1 dönüm alan üzerindeki otelinin 2018 yılında da faaliyete geçmesi hedefleniyor. Sonrasında ise Taksim'deki otel yatırımı hayata geçirilecek. 


Halen yapımı devam eden ve 2015 Nisan'da açılacak olan Mercure Hotels İstanbul Topkapı'da da 5 yıldızlı otel konsepti uygulanıyor. 204 odadan meydana gelen otelde 18 adet toplantı salonu, 1 balo salonu, 2 adet Ala Carte Restaurant, fitness center ve spa merkezi yer alıyor. 


Kübra...