01 / 07 / 2024

Merdan Arslantaş

Merdan Arslantaş

Merdan Arslantaş Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Merdan Arslantaş tarafından 20 bin TL sermaye ile 11 Haziran' da Ataşehir, İçerenköy Mahallesi' nde kuruldu.

Sarsılmaz Konut Yapı İnşaat Taahhüt Ve Proje Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarsılmaz Konut Yapı İnşaat Taahhüt Ve Proje Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Şahımerdan Tunç tarafından kuruldu.

Maciran İnşaat Otomotiv Tekstil Gıda Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maciran İnşaat Otomotiv Tekstil Gıda Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Merdan Temiz tarafından kuruldu.

Anex Kapı Pencere Ve İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anex Kapı Pencere Ve İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Isalmagomed Bııaslanov ve Merdan Deniz ortaklığında kuruldu.

Merdiven altı emlakçılığın önüne geçilecek!

Arsoy Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı yöneticilerinden Ömer Faruk Arslantaş, 31 Ağustos 2020’de yürürlüğe girecek olan Taşınmaz Ticareti Yetki Belgesi zorunluğunun olmasıyla merdiven altı emlakçılığın engelleneceğini söyledi.

Pirre Merdan 1. derece sit alanı ilan edildi!

Şanlıurfa Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu, Mardin'in Artuklu ilçesinde yer alan arkeolojik alanın, 1'inci derece sit alanı ilan edilmesine karar verdi.

Hedef Design İnşaat Otomotiv Gıda Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hedef Design İnşaat Otomotiv Gıda Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 300 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta Aşkın Cengiz, Aydın Arslantaş ve Eser Alan ortaklığında kuruldu.

Mtf Motors Otomotiv İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mtf Motors Otomotiv İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa    Arslantaş tarafından kuruldu.

Erzincan 250 yataklı devlet hastanesinde inşaat sürüyor!

Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Erzincan Kent Konseyi Danışma Meclisi Toplantısı’nda açıklamalar yaptı. Erzincan 250 yataklı devlet hastanesindde inşaat yüzde 43 seviyesinde tamamlandı. 

Konut kredileriyle ilgili önlem alınmalı!

Öz Kayseri İnşaat (ÖKİ) Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Arslantaş, son günlerde meydana gelen ekonomik gelişmeleri iş dünyası açısından değerlendirdi. 

Erzincan'a bin 400 kişilik kongre merkezi geliyor!

Erzincan Üniversitesi kampüs alanına yeni Kültür ve Kongre Merkezi geliyor. Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu ve yetkililerden kültür merkeziyle ilgili bilgi aldı.

Erzincan'daki heyelanda 24 ev hasar gördü!

Erzincan'ın Refahiye ilçesine bağlı Aşağısütlü köyünde gece meydana gelen heyelanda 24 ev kullanılamaz hale geldi.Köylüler ile bir araya gelen Vali Arslantaş, vatandaşların mağduriyetinin giderileceğini belirtti.

Öz Kayseri İnşaat Kayseri'de lüks konut inşa ediyor!

Kayseri'nin "kalite"yi önceleyen lider firmalarından Öz Kayseri İnşaat (ÖKİ) Yönetim Kurulu Başkanı Naci Arslantaş ile inşaat ve emlak sektörünü konuşarak; emlak alırken nelere dikkat edileceği hususunda tüyolar alındı.

Kayseri'de konut kalitesi ön planda!

Üç ayrı projelerinin devam ettiğini belirten ÖKİ İnşaat Üyesi Mehmet Arslantaş, 2016'da kaliteye daha fazla önem vereceklerini söyledi. Arslantaş, asgari ücretteki maaş artışının iç piyasayı canlandıracağını düşünüyor.

Merdan Arslantaş Haberi

Merdan Arslantaş

Merdan Arslantaş Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Merdan Arslantaş tarafından 20 bin TL sermaye ile 11 Haziran'da Ataşehir, İçerenköy Mahallesi'nde kuruldu.


Merdan Arslantaş Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; MÜHENDİSLİK ALANINDA - Şirket her türlü mühendislik mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak,fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, rövele restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile...