05 / 05 / 2024

merdivenli yol keklikpınarı

merdivenli yol keklikpınarı

Çankaya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, imar planlarına göre yol açım çalışmalarını sürdürüyor. Yapılaşma ve düzenlemelerin devam ettiği bölgelerden biri olan Keklikpınarı 788. Sokak'ta merdivenli yol yapımı sunuyor..

Sancaktepe Akpınar Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Sancaktepe ilçesi, Akpınar Mahallesi, 8931 ada, 2 parselin bir kısmı ile kadastral yol niteliğinde olan bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 15.07.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Şırnak Ceylanpınar'da yol yapımı hız kazandı!

Ceylanpınar Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi ile koordineli olarak, geçtiğimiz günlerde eğitim hayatına başlayan Ceylanpınar Tarım Meslek Yüksekokulu önündeki yolda çalışmalara başladı.

Van Gürpınar'da imar yolları açılıyor!

Van’ın Gürpınar Belediyesi tarafından başlatılan yol çalışmaları kapsamında mahallelerde yeni imar yolları açılıyor.

Ceylanpınar'da kent çalışmaları devam ediyor!

Ceylanpınar’da Büyükçaylı Mahallesinde ve altyapısı tamamlanan yerlerde yol çalışması başlatıldı.

Ankara Çaldağ Kentsel Dönüşüm projesine durdurma kararı!

Ankara’nın en büyük bakı noktası olan Çaldağ (Keklikpınarı) pınarının Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılaşmaya açılması üzerine dava açan Mimarlar Odası Ankara Şubesi davayı kazandı. Çaldağ Kentsel Projesine 11. Ankara İdare Mahkemesi tarafından durdurulma kararı verildi.

Kuşadası Karaova'ya iki yeni yol!

Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Karaova Mahallesi Çınar Sitesi'nin güneyi ile Çınar Sitesi ve Murat Sitesi arasında bulunan alanda yeni yol çalışmasına başladı.

Viranşehir ve Ceylanpınar'ın yolları yenileniyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Viranşehir ve Ceylanpınar ilçelerindeki kırsal mahallelerdeki stabilize yol, sathi asfaltlama, büz boru, reglaj, beton yol, Rotmix yama asfalt ve beton parke çalışmalarını mevsim şartlarına bağlı olarak devam ediyor.

Kocaeli Gebze'ye duble yol yapıldı!

Kent genelinde yol yenileme ve genişletme çalışmalarını sürdüren Ulaşım Dairesi Başkanlığı, hem konut bölgesi olan hem de ağır araçlarının sık kullandığı Kirazpınar Yeni Bağdat Caddesi’ni duble yol haline getirdi.

Gebze Yeni Bağdat Caddesi duble yol oldu!

Kent genelinde yol yenileme ve genişletme çalışmalarını sürdüren Ulaşım Dairesi Başkanlığı, hem konut bölgesi olan hem de ağır araçlarının sık kullandığı Kirazpınar Yeni Bağdat Caddesi’ni duble yol haline getirdi.

Odunpazarı Karapınar'da yollar genişletiliyor!

Odunpazarı Belediyesi son olarak Karapınar Mahallesi’nde bulunan Şensoylar Sokak’ta imar planına göre yol açma işlemine başladı.

Manisa Sarıpınar'a yeni yol!

17 ilçenin hemen hemen her noktasında çalışma yürüterek vatandaşlara hak ettiği hizmeti götüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir’in Sarıpınar Mahallesinde de yaklaşık 7 kilometrelik yolda sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi.

Antalya Kırkpınar ve Küçükköy yolu asfalta hazırlanıyor!

Antalya Büyükşehir, kent merkezlerine uzak mahallelerdeki yol çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Korkuteli’nin Kırkpınar Mahallesi ve Küçükköy yayla yolunda asfalt hazırlığına başlanıldı.

Kocaeli Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi duble yol haline geliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Çayırova Şekerpınar’da yer alan Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi’nde yol genişletme çalışmaları yapıyor.

merdivenli yol keklikpınarı Haberi

merdivenli yol keklikpınarı

Çankaya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, imar planlarına göre yol açım çalışmalarını sürdürüyor. Çankaya'da imar yapılaşması devam eden ve imar yapılanması tamamlanan bölgelerde yol açma çalışmaları hızla sürüyor. 


Yapılaşma ve düzenlemelerin devam ettiği bölgelerden biri olan Keklikpınarı 788. Sokak'ta merpenli yol yapımı için yol açan belediye ekipleri vatandaşların ulaşım kolaylığını sağlamak için aralıksız çalışıyor. 


İmar düzenlemesi kapsamında yollar açılırken, Beytepe Kayan Yıldız Sokak'ta da malzemeli bakım çalışması yapan ekipler, hem yol açmış oluyor hem de çevrenin temiz görünmesini sağlıyor. 

Yaklaşan kış aylarına önlem olarak merpenli yol yapım çalışmalarını da hızlandıran Çankaya Belediyesi özellikle Çankaya'nın yüksek kesimlerine öncelik veriyor. 


Bölgelerden gelen vatandaş taleplerini de değerlendirmeye alarak karşılayan belediye, yeni yol açımı yapılan sokaklara program dahilinde müdahale ederek asfalt, kaldırım ve temizlik ekipleri ile bölgelere...