16 / 05 / 2024

Mergen Danışmanlık Anonim Şirketi

Mergen Danışmanlık Anonim Şirketi

Mergen Danışmanlık Anonim Şirketi, Nilgün Erman, Kıvanç Erman tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 13 Mayıs 'ta Sarıyer, Ferah Evler Mahallesi, Mecidiye Caddesi'nde kuruldu.

Kale Taşınmaz Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Kale Taşınmaz Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Kaçar ve Levent Özkülekçi tarafından kuruldu.

Nidapark Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Nidapark Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çakmak, Aykut Celep ve İlyas Tahincioğlu ortaklığında kuruldu.

Hbs Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Hbs Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Sigmatek Mühendislik Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Sigmatek Mühendislik Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Gül tarafından kuruldu.

Seninofis Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Seninofis Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mevlüt Altun tarafından kuruldu.

Edn Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Edn Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Exa Group Endüstriyel Ürünler Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Exa Group Endüstriyel Ürünler Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün İstanbul'da kuruldu.

Öztürk Hastane Turizm İnşaat Danışmanlık Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Öztürk Hastane Turizm İnşaat Danışmanlık Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi bugün Beyoğlu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynel Öztürk tarafından açıldı.

D Taşınmaz Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

D Taşınmaz Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Kartal'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Şevki tolan ve Özgür Akdoğan Bulut ortaklığında kuruldu.

Prim E Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Prim E Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kağıthane'de 245 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Cem Demiröz ve Ora Akkor ortaklığında açıldı! 

Diriker Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Diriker Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Armağan Ağah Diriker, Suna Taştekin ve Fulya Barut tarafından kuruldu.

Kalme Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Kalme Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ece Doğan ve Esra Demirhan tarafından açıldı.

Etik Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Etik Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Şişli'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Can Kip tarafından açıldı.

Mergen Danışmanlık Anonim Şirketi Haberi

Mergen Danışmanlık Anonim Şirketi

Mergen Danışmanlık Anonim Şirketi, Nilgün Erman, Kıvanç Erman tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 13 Mayıs'ta kuruldu. 


Mergen Danışmanlık Anonim Şirketi iş konusu; 1. Her türlü emlak ve gayrimenkul ile ilgili kişi ve kuruluşlara danışmanlık hizmeti verilmesi . 2. Her türlü emlak ve gayrimenkul  yatırımlarının  projelendirilmesi, projelerin yönetimi, değerlemesi , geliştirilmesi, fizibilite raporlarının hazırlanması 3. Alım ve satımlara aracılık edilmesi, kiralanması ve/veya kiraya verilmesi 4. Proje verimliliğinin arttırılması için yönetimsel ve ihtiyaç duyulacak her türlü idari konularda yönetim ve danışmanlık hizmetlerinin verilmesi 5 Amacı ile ilgili olarak kişi ve kuruluşlara eğitim hizmetlerinin verilmesi Şirket yukarıda belirtilen maksat ve mevzuuna erişebilmek için ; a) Konusu ile ilgili her türlü ticari, sınai, mali ve hukuki tasarrufta ve ithalat, ihracat, inşaat, üretim, temsilcilik,...