29 / 04 / 2024

Meridian Rezidans Ataşehir fiyatları

Meridian Rezidans Ataşehir fiyatları

Varyap Meridian Ataşehir nerede? Varyap Meridian Rezidans projesi İstanbul Ataşehir ilçesinde Barbaros Mah. Dereboyu Cad. Ardıç Sokak Batı Ataşehir 34746 İSTANBUL adresinde yer alıyor...

Ataşehir Buz Rezidans vurgununda yeni gelişme!

Ataşehir Buz Rezidans’ın arsasında yer alan parselin, hiç çalışmamış ve banka hesabı olmayan Nurhan Kahvecioğlu’nun üzerinden 2 milyon 152 bin TL bedelle satın alındığı tespit edildi.

Ataşehir Skymark Rezidans teslim tarihi!

Ataşehir Skymark Rezidans teslim tarihi 2019 yılı son çeyreği olarak belirtiliyor. Skymark Ataşehir projesinde tüm daireler 1+1 olarak planlandı...

2006 yılında rezidans cenneti Ataşehir!

2006 yılında inşaat şirketleri İstanbul'un dört bir yanında yeni rezidans projelerine başlayacakmış. Aynı yıl rezidans rekabetinin yaşanacağı bölge olarak Maslak gösterilse de inşaat şirketleri yeni projelerini Ataşehir'de uyguluyorlarmış.

2006 yılında Ataşehir'e 'en büyük' rezidans!

2006 yılında Ağaoğlu İnşaat, Ataşehir'e dünyanın en büyük rezidansını inşa edecekmiş. My World projesinin içinde yer alacak, Andromeda ismini alan projede yer alanda daireler 165 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

Ataşehir Suare Rezidans satış ofisi!

3 blok şeklinde yükselen projede daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Ataşehir Suare Rezidans satış ofisi telefon numarası (0216) 291 19 97 olarak belirlendi.

Ataşehir Belediye arazisine rezidans mı yapıldı?

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve CHP’li milletvekili eşi Gamze İlgezdi, bir inşaat firmasıyla ortak olarak belediye arazisine rezidans inşa etmiş.

DRS Loft ve Rezidans Ataşehir'in cazibe merkezi olacak!

TeamFores Mimarlık tarafından tasarlanan DRS Loft ve Rezidans, kullanıcılarına sunduğu kişiselleştirilebilen, çağdaş mekan alternatifleriyle, Ümraniye ve Ataşehir arasında gelişmekte olan finans bölgesinin üst düzey konut ihtiyacını da karşılamayı hedefli

Trendist Ataşehir Rezidans teslim tarihi!

Trendist Ataşehir Rezidans teslim tarihi olarak 2016 Ekim ayı planlandı. Toplam 28 adet penthouse daireinin de bulunduğu proje 2 bin 500 adet daireden meydana geliyor.

Altunbüken Ümraniye'de ofis, Ataşehir'de rezidans projesine başladı!

Altunbüken Holding, gayrimenkul sektörüne Relux markasıyla girdi. Projelerini konseptlere ayıran Relux, Ümraniye’de ofis, Ataşehir’de rezidans projesine başladı.

Ataşehir Trendist Rezidans fiyatları!

İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de hayata geçirilen Ataşehir Trendist Evleri toplamda 820 adet daireden meydana geliyor. İşte satış süreci devam eden Ataşehir Trendist Rezidans fiyatları...

Trendist Ataşehir Rezidans satılık!

Trendist Ataşehir Rezidans satılık daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. Yüzde 1 KDV oranının uygulandığı projede yüzde 5 peşinat ödemesi ile daire sahibi olunabiliyor.

Ataşehir Trendist Rezidans!

Ataşehir Trendist Rezidans projesinde yer alan daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi.

Trendist Ataşehir Rezidans nerede?

Yüzde 1 KDV uygulanan Trendist Ataşehir konut projesinde daire teslimlerinin 2016 yılının Ekim ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Peki satış süreci devam eden Trendist Ataşehir Rezidans nerede?

Meridian Rezidans Ataşehir fiyatları Haberi

Meridian Rezidans Ataşehir fiyatları


Meridian Rezidans Varyap ve Emlak Konut Gayrimenkul tarafından hayata geçirildi. Meridian Rezidans İstanbul Anadolu yakasında Ataşehir ilçesinde yer alıyor.


Varyap Meridian Ataşehir nerede sorusunun cevabından önce Meridian Rezidans Ataşehir fiyatları hakkında bilgi verelim. Ataşehir Meridian Rezidans 1.500 adet konuttan oluşuyor.


5 blok olarak inşa edilen  Ataşehir Meridian Rezidans'ta A blok 61 katlı, B blok 24 katlı, C blok 45 katlı, D blok 24 katlı, E blok 41 katlı olarak tasarlandı. Meridian Rezidans satılık daire tipleri stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 olarak belirlendi.


Konutların 49 metrekareden başlayıp 225 metrekareye kadar değiştiği Varyap Meridian Rezidans Ataşehir daire fiyatları 407 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor.


Meridian Rezidans Ataşehir'de dairelerin teslimleri hemen gerçekleştiriliyor. Varyap Meridian Rezidans Ataşehir'de 107 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edildi. Varyap Meridian Rezidans...