04 / 05 / 2024

Merit Life Göl Konakları hakkında bilgi

Merit Life Göl Konakları hakkında bilgi

2004 yılında Ataşehir'de 52 dönüm arazi üzerinde kurulan Merit Life Göl Konakları satışa sunulmuş. 17 blok, 15 villa olmak üzere toplam 377 birimden oluşan sitedeki konutlar 86 milyar liradan başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

Diamond Life satılık!

Türev Yıldız Yapı imzasıyla hayata geçirilen Diamond Life projesi 144 konuttan meydana geliyor. Diamond Life satılık daire fiyatları 593 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Onur Park Life güncel fiyatlar!

Onur Park Life güncel fiyatları 2+1'lerde 400 bin liradan başlıyor. Onur Park Life projesinin ilk etabı Haziran 2018'de teslim ediliyor...

Kurtköy Korkmaz Kaya Life satılık!

Kurtköy Korkmaz Kaya Life satılık daire alanları 95 metrekareden başlangıç gösteriyor. TMZ-Korkmaz Ortalığı'nda inşa edilen projede toplamda 44 adet konut yer alıyor.

Bornova Folkart Life güncel fiyatları!

İzmir'in Bornova İlçe'sinde yükselen projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Proje 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Bornova Folkart Life güncel fiyatlar 199 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Trend Life güncel fiyat listesi!

Toplam 96 adet daireden meydana gelen projede daireler 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. Trend Life güncel fiyat listesi kapsamında 1+1 daireler 129 bin TL'den başlıyor.

Seyrantepe Nurol Life güncel fiyatları!

Dairelerin 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje tek blok şeklinde yükseliyor. Projede 440 adet kule daire yer alıyor. Seyrantepe Nurol Life güncel fiyatları 324 bin dolardan başlıyor.

Corner Life satılık daire!

Toplam 211 adet daireden meydana gelen proje Keleş İnşaat ve Beyaz İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Corner Life satılık daire tipleri 1+0'dan 3+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Corner Life Güneşli adres!

Ödemelere göre banka kresi kullanılabilen projede daire tipleri 1+0'dan 3+1'e kadar farklılık gösteriyor. Corner Life Güneşli adres bilgileri kapsamında proje İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar - Güneşli lokasyonunda yükseliyor.

2004 yılında Merit Life Göl Konakları satışa sunulmuş!

2004 yılında Ataşehir'de 52 dönüm arazi üzerinde kurulan Merit Life Göl Konakları satışa sunulmuş. 17 blok, 15 villa olmak üzere toplam 377 birimden oluşan sitedeki konutlar 86 milyar liradan başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

İzmir Bornova Folkart Life satılık konut!

İzmir-Aydın Otoyolu'na bağlantısı üzerinde bulunan proje 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde bulunuyor. İzmir Bornova Folkart Life satılık konut tipleri 1+1'den 4+1'e kadar değişiklik gösteriyor.

İzmir Folkart Bornova Life satılık daire!

Toplam 25 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılan projede lansmana özel avantajlar ile gerçekleşiyor. İzmir Folkart Bornova Life satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

İzmir Bornova Folkart Life satılık daire!

Toplam 828adet daireden meydana gelen proje İzmir-Aydın Otoyolu'na bağlantılı konumda hayata geçiriliyor. İzmir Bornova Folkart Life satılık daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Bornova Folkart Life satılık ev!

Adnan Menderes Havalimanı'na yakın bir bölgede hayata geçirilen projede toplam 828 adet daire bulunuyor. Bornova Folkart Life satılık ev tipleri 1+0'dan 4+1' e kadar farklılık göstererek tasarlandı.

Merit Life Göl Konakları hakkında bilgi Haberi

Merit Life Göl Konakları hakkında bilgi



Yaz-kış havuz keyfi!


Size sadece bir ev değil, yeni bir hayat öneriyoruz...


Merit Life Göl Konakları size, sıradan, çok yer örneği görülen ve hatta bıktırıcı bir mekan önermiyor.


Herkesin sunduğu evler, odalar, salonlardan oluşan yapılar sunmuyor. Duvarlar, seramikler, ahşap döşemeleri gibi ayrıntılardan söz etmiyor. Onlar zaten çok özenli ve seçkin; sadece öncelikli değil.


Merit Life Göl Konakları, İstanbul'un merkezi Ataşehir'de aradığınız güven ve konforu sunuyor. Sizin için yeni bir yaşamın kapılarını açıyor. Size ''sizin farkınızı sunuyor.''


Bu nedenle size sadece ''konut'' değil, ''kent'' öneriyoruz. Bu nedenle size sadece ''ev sahibi olmayı'' değil, ''yeni bir hayat'' kurmayı öneriyoruz.


2 açık, 2 kapalı yüzme havuzu. Açık...