09 / 05 / 2024

Merit Turizm sorumluluk beyanı

Merit Turizm sorumluluk beyanı

Merit Turizm Yatırım ve İşletme A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Merit Turizm 30 Haziran 2014 döneminde sona eren sorumluluk beyanını yayınladı.

Utopya Turizm İnşaat'ın faaliyet raporu yayınlandı!

Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik A.Ş., faaliyet raporu, sorumluluk beyanı ve finansal rapor yayınlandı. 

Utopya Turizm İnşaat 6 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret faaliyet raporu, finansal tablo ve sorumluluk beyanını yayınladı...

Utopya Turizm İnşaat 2017 faaliyet raporu!

Utopya Turizm İnşaat'ın 1 Ocak 2017 - 31 Aralık 2017 hesap dönemine ait sorumluluk beyanı, faaliyet raporu ve finansal tablosu yayınlandı.

Utopya Turizm İnşaat 9 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Utopya Turizm İnşaat , 9 aylık finansal tablolar, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanını KAP'ta yayınladı.

Ütopya Turizm İnşaat 2017 sorumluluk beyanını yayınladı!

Ütopya Turizm İnşaat tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ütopya Turizm İnşaat 2017 sorumluluk beyanını yayınladı.

Ütopya Turizm İnşaat 2016 mali tablolar sorumluluk beyanını yayınladı!

Ütopya Turizm İnşaat tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ütopya Turizm İnşaat 2016 mali tablolar sorumluluk beyanını yayınladı.

Tek- Art İnşaat sorumluluk beyanını açıkladı!

Tek- Art İnşaat Ticaret Turizm Sanayi bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda 6 aylık konsolide olmayan sorumluluk beyanını açıkladı.

Merit Turizm genel kurul tescil bildirimini yayınladı!

Merit Turizm Yatırım ve İşletme A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Merit Turizm Yatırım ve İşletme A.Ş. genel kurul tescil bildirimini yayınladı.

Merit Turizm genel kurul toplantı sonucunu yayınladı!

Merit Turizm Yatırım ve İşletme A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Merit Turizm Yatırım ve İşletme A.Ş. genel kurul toplantı sonucunu yayınladı.

Merit Şahmaran Otel Sedirvan Turizm bünyesine eklendi!

Van'da turizm sektöründe uzun yıllardır hizmet veren Sedirvan Turizm, bünyesine yeni bir otel daha ekledi. Edremit ilçesi Van Gölü kıyısında bulunan 90 odalı Merit Şahmaran Oteli'nin işletmeciliğini Sedirvan Turizm yapacak.

Sedirvan Turizm Merit Şahmaran Oteli'nin işletmeciliğini aldı!

Van’da turizm sektöründe uzun yıllardır hizmet veren Sedirvan Turizm, bünyesine yeni bir otel daha ekledi. Edremit ilçesi Van Gölü kıyısında bulunan 90 odalı Merit Şahmaran Oteli’nin işletmeciliğini Sedirvan Turizm yapacak.

Merit Turizm 26 Aralık'ta genel kurul toplantısı yapacak!

Merit Turizm Yatırım ve İşletme A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Merit Turizm Yatırım ve İşletme A.Ş. 26 Aralık'ta genel kurul toplantısı yapacak.

Tekart İnşaat sorumluluk beyanını yayınladı!

Tekart İnşaat Ticaret Turizm Sanayi ve Yatırımlar A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Tekart İnşaat sorumluluk beyanını yayınladı. İşte Tekart İnşaat sorumluluk beyanı...

Merit Turizm sorumluluk beyanı Haberi

Merit Turizm sorumluluk beyanı

FİNANSAL TABLOLARIN KABULÜNE İLİŞKİN YÖNETİM KURULU'NUN


KARAR TARİHİ : 31.07.2014

KARAR SAYISI :   2014 / 12




SERMAYE PİYASASI KURULUNUN II-14.1 SAYILI TEBLİĞİN İKİNCİ BÖLÜMÜNÜN 9.MADDESİ GEREĞİNCE SORUMLULUK BEYANIMIZDIR


a) Şirketimizin 30.06.2014 tarihinde sona eren ara hesap dönemine ait Sermaye Piyasası Kurulu'nun  ''Sermaye Piyasasında Finansal Raporlamaya İlişkin Esaslar Tebliği (II-14.1)" hükümlerine göre hazırlanmış Konsolide Olmayan Mali Tablolar ve Dipnotlarının tarafımızca incelendiğini,   


b) Şirketimizin görev ve sorumluluk alanında sahip olduğu bilgiler çerçevesinde, raporun önemli konularda gerçeğe aykırı bir açıklama içermediği ya da açıklamanın yapıldığı tarih itibariyle yanıltıcı olması sonucunu doğurabilecek herhangi bir eksiklik içermediğini,


c)  Şirketimizdeki görev ve sorumluluk alanımızda sahip olduğumuz bilgiler çerçevesinde, ilişkin olduğu dönem itibariyle yürürlükteki finansal raporlama standartlarına göre hazırlanmış finansal tabloların işletmenin aktifleri, pasifleri, finansal durumu ve kar ve zararı...