07 / 05 / 2024

Merkez Ankara faiz kampanyası 2021

Merkez Ankara faiz kampanyası 2021

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Merkez Ankara projesinde yer alan ofisler için 1 yıl ödemesiz 120 ay faiz oranı sunuluyor...

1 ABD doları kaç TL? Dolar ne kadar? Merkez Bankası faiz kararı sonrası dolar kaç lira? 

1 ABD doları kaç TL? Dolar ne kadar? Merkez Bankası faiz kararı sonrası doların kaç lira olduğu araştırılıyor. 26 Nisan 2024 dolar/TL kuru...

Son dakika: Nisan ayı Merkez Bankası faiz kararı belli oldu!

Piyasaların merakla beklediği Nisan ayı Merkez Bankası faiz kararı açıklandı. Buna göre TCMB faizi yüzde 50 düzeyinde sabit bıraktı.

Merkez Ankara'nın konut sayısı değişti! 2 bin 61 konut ve 1.246 ticari alan olacak!

Emlak Konut GYO projelerinden Merkez Ankara'da hem konut hem ticari ünite sayısı değişti. İşte proje ile ilgili yapılan o son dakika açıklaması... 

Merkez Bankası faiz kararı öncesi dolar ne kadar? Bugün dolar/TL kaç lira? 21 Mart Perşembe dolar kaç TL?

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı bugün açıklanacak. Karar öncesi doların kaç lira olduğu merak ediliyor. Bugün dolar ne kadar? Güncel dolar kuru...

Merkez Ankara'nın toplam geliri 4.4 milyar TL'yi aştı! 

Emlak Konut GYO projelerinden Merkez Ankara'nın asgari şirket payı toplam geliri 4.4 milyar TL'yi aştı. İşte o son dakika gelişmesi ve projeyle ilgili tüm detaylar...

Merkez Bankası faiz kararı öncesi altında flaş gelişme! Yatırımcılar dikkat! Bugün altın fiyatları ne kadar oldu?

Piyasaların yönünü belirleyecek olan Merkez Bankası faiz kararı öncesi altın fiyatları dalgalanmaya devam ediyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Yatırımcılar dikkat! İşte 25 Ocak 2024 altın fiyatları.

Merkez Ankara projesi 6 ayda 828.7 milyon TL değerlendi! 

Merkez Ankara projesinin 2023 yıl sonu pazar değeri belli oldu. Peki Merkez Ankara'nın değeri ne kadar arttı? Projenin 2023 yıl sonu değeri kaç TL oldu? İşte detaylar...

Emlak Konut GYO Merkez Ankara'nın kısmi geçici kabulü yapıldı! 

Merkez Ankara projesinde L1, L2 ve L3 Blokların kısmi geçici kabulü yapıldı. İşte o gelişmenşn detayları... 

Ramazan Kurtoğlu'ndan Merkez Bankası faiz kararı yorumu: Sadece para ve döviz politikaları ile bu badireyi atlatamayız!

Dün açıklanan Merkez Bankası faiz kararı sonrası ekonomist Ramazan Kurtoğlu'ndan faiz yorumu geldi. Kurtoğlu ''Sadece para ve döviz poltikiları ile bu badireyi atlatamayız'' diyerek Merkez Bankası Başkanı ve Mehmet Şimşek'e seslendi. 

Ekonomist Atilla Yeşilada Merkez Bankası faiz beklentisini açıkladı! 

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı bugün saat 14:00'da açıklanacak. Bankanın faiz kararı ile ilgili ekonomist Atilla Yeşilada faiz beklentisini açıkladı. 

Yabancı kurumlar Merkez Bankası faiz beklentisini açıkladı! Altın ve dolarda yön nasıl olur?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) yarın gerçekleştireceği Para Politikası Kurulu (PPK) toplantısı kararı yatırımcıların odağında. Peki Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Altın ve dolar yükselecek mi, düşecek mi?

Merkez Bankası faiz kararı öncesi altın fırladı! Çeyrek altın resmen uçtu! 23 Kasım Perşembe altın fiyatları

Altın fiyatları Merkez Bankası faiz kararı öncesi resmen fırladı. Çeyrek altın fiyatı ise adeta uçuşa geçti. Bugün altın fiyatları ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın kaç lira? 23 Kasım 2023 canlı altın fiyatları.

Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak, karar ne olur? İşte 2023 TCMB Ekim ayı faiz kararı beklentisi!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) Faiz kararı altın, dolar ve borsa piyasalarını şekillendirecek. Milyonların gözü Merkez Bankası'nın faiz kararında. Peki Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak? 2023 TCMB Ekim ayı faiz kararı beklentisi.

Merkez Ankara faiz kampanyası 2021 Haberi

Merkez Ankara faiz kampanyası 2021

Satış sürecinin devam ettiği Merkez Ankara projesi Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) güvencesi ve  Pasifik İnşaat  imzasıyla yükseliyor. Merkez Ankara projesinde başlatılan kampanya kapsamında projedeki ofisler için  1 yıl ödemesiz 120 ay faiz oranı sunuluyor.

Konumuyla dikkat çeken Merkez Ankara projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon dubleks daireler yer alıyor. Projede yer alan 1+1 tip konutlar 81.27 ile 101.89 metrekare arasında, 2+1 tip konutlar 132.28 metrekare ile 137.01 metrekare arasında, 3+1 konutlar 165.19 ile 167.03 metrekare arasında, 4+1 tipindeki konutlar 193.44 metrekare ile 223.09 metrekare arasında, 5+1 tip konutlar ise 228.62 metrekare ile 228.76 metrekare arasında değişen alanlara sahip.

Emlak Konut GYO...