05 / 05 / 2024

merkez Kastamonu toki

merkez Kastamonu toki

2016 Kastamonu Merkez TOKİ Emekli kura çekilişi 26 Nisan 2016 tarihinde gerçekleşecek. Ödeme planına göre 180 aydan 240 aya varan vade sağlanan projede daireler 2+1 şeklinde tasarlandı.

Bilecik Merkez’de TOKİ fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilecik Projesi’nin ihalesi için düğmeye bastı. İşte detaylar…

Toki Prefabrik Hafif Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Toki Prefabrik Hafif Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Toki Prefabrik Hafif Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

10 soruda TOKİ Kastamonu Merkez!

TOKİ’nin beş yılda toplam olarak 500 bin adet Sosyal Konut Projeleri bütününde Kastamonu’da da yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Kastamonu Merkez Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Kütahya Merkez’e TOKİ’den 350 konut!

TOKİ Kütahya Merkez 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kütahya Merkez’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kütahya Merkez’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Kütahya Merkez sosyal konut projesi...

Diyarbakır Merkez’e TOKİ’den 2.586 adet ucuz konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Diyarbakır Merkez projelerinin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Diyarbakır Merkez projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Diyarbakır Merkez TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Diyarbakır Merkez 2022 ucuz konut projesi...

Adana Merkez’e TOKİ'den ucuz konut geliyor! İşte TOKİ Adana Merkez 2022 detayları!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Adana Merkez 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Adana Merkez projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Adana Merkez 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ'den Kastamonu'ya 602 yeni konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kastamonu Merkez projesinin ihalesini 29 Kasım 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Kastamonu 106 konut ihalesi bugün!

81 ildeki yatırımlarına devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kastamonu İli, Ağlı İlçesi, Merkez Mahallesi 106 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini bugün saat 14:00'te gerçekleştirecek.

TOKİ Kastamonu Ağlı 106 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kastamonu İli, Ağlı İlçesi, Merkez Mahallesi 106 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Kastamonu'ya 3 yeni okul! İhalesi bugün! 

Kastamonu İli Merkez İlçesi, Mescit Mahallesi 8 Derslikli Mescit Ortaokulu, Subaşı Mahallesi 8 Derslikli Şehit Yavuz Ulutaş Çelikoğlu İlkokulu, Akçataş Mahallesi 8 Derslikli Karadere İlkokulu Eğitim Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kastamonu Ağlı 106 konut ihalesi 5 Mayıs'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kastamonu Ağlı Merkez Mahallesi 106 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 5 Mayıs 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Kastamonu'da 3 yeni okul inşa edecek!

Kastamonu İli Merkez İlçesi, Mescit Mahallesi 8 Derslikli Mescit Ortaokulu, Subaşı Mahallesi 8 Derslikli Şehit Yavuz Ulutaş Çelikoğlu İlkokulu, Akçataş Mahallesi 8 Derslikli Karadere İlkokulu Eğitim Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 28 Nisan tarihinde yapılacak.

Kastamonu Merkez'de 7.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Kastamonu İcra Dairesi, Kastamonu ili, Merkez ilçesi, Budamış Mahalle/Köy, 120 ada 16 parselde yer alan gayrimenkulü 7 milyon 762 bin 620 TL'ye satıyor...

merkez Kastamonu toki Haberi

merkez Kastamonu toki

TOKİ Kastamonu Merkez kura çekilişinde asil ve yedek olarak hak sahibi olamayanlar başvuru bedellerini, 28 Nisan 2016 tarihinden itibaren T. Halk Bankası A.Ş. yetkili Şube’lerinden geri alabilecek.


Ödeme seçeneklerine göre Emekli TOKİ Kastamonu Merkez'de yüzde 12 peşin ödemelerde kalanı 180 ay taksit veya yüzde 20 peşinde ise kalan bedeli 240 aya kadar taksitlendiriliyor.


2016 Kastamonu Merkez TOKİ Emekli kura çekilişi 26 Nisan 2016 tarihinde saat 10:00 da Kastamonu Belediyesi Kuzeykent Belediye Nikah ve Konferans Salonu'nda gerçekleşecek.


Satış duyurusu için tıklayın


TOKİ Kastamonu Merkez tam katılımcı listesi