27 / 04 / 2024

Merkez Rıhtım Han

Merkez Rıhtım Han

1937 yılında tarihi Galata Rıhtımı'nda yeni bir meydan açılacakmış. Merkez Rıhtım Han ile Deniz Ticaret Müdürlüğü arasındaki sahada açılacak meydan, Merkez Rıhtım Han'ından Deniz Ticaret Müdürlüğü'ne kadar uzanacakmış.

Piyasalar tarafından merakla bekleniyor! 2023 Merkez Bankası Kasım faiz kararı ne zaman açıklanacak?

Piyasalar tarafından merakla beklenen Merkez Bankası'nın Kasım ayı faiz kararı araştırılıyor. Peki 2023 Merkez Bankası Kasım faiz kararı ne zaman açıklanacak?

Ulaştırma Bakanı Uraloğlu; İskenderun Limanı'nda bir rıhtım daha gemi trafiğine açıldı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İskenderun Limanı'nın bir rıhtımının daha gemi trafiğine açıldığını kaydederek, 6 Şubat 2023'teki Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerde çok ciddi hasar alan İskenderun Limanlarında kapasite fazlalaştırılarak toparlanma sürecine girildiğini belirt

İcradan satılık rıhtımlı Boğaz Yalısı

Yeniköy'de kendine ait rıhtımı bulunan Boğaz yalısının yüzde 50'si icradan satışa çıkıyor. 23 Aralık'ta düzenlenecek ihalede yapının yüzde 50'sinin muhammen bedeli 50 milyon lira olarak belirlendi.

Ziraat GYO Kadıköy Rıhtım binasının değeri ne kadar?

Ziraat GYO Kadıköy Rıhtım binasının değeri belli oldu. Peki Ziraat GYO Kadıköy Rıhtım binasının pazar değeri ne kadar?

Pera GYO'nun merkez adresi değişti!

Pera GYO'nun merkez adresi Rıhtım Caddesi N51 Karaköy Beyoğlu/İstanbul adresinden Esentepe Mahallesi Büyükdere Caddesi 193 Apt Blok N193 İç Kapı N2 Şişli/İstanbul adresine taşındı. 

Pera GYO'nun merkez adresi değişti!

Pera GYO'nun merkez adresi Rıhtım Caddesi N51 Karaköy Beyoğlu/İstanbul adresinden Esentepe Mahallesi Büyükdere Caddesi 193 Apartman Blok N193 İç Kapı N2 Şişli/İstanbul adresine taşındı. Şirketin telefon ve faks numaralarında bir değişiklik olmadı. 

Antalya Serbest Bölgesi'ne 14 milyon dolarlık yeni rıhtım düzenlemesi!

Antalya Serbest Bölgesi, hayata geçirilmesi planlanan 14 milyon dolarlık yeni rıhtım düzenlemesi projesinde müteahhitlere teklif verildi.

Chistopher Lloyd California'daki rıhtım evini 2,95 milyon dolara satıyor!

Başrolünü Michael J Foxx ile oynadığı ve Dr. Emmett Brown karakteri ile bilinen Chistopher Lloyd California’da 1,5 yıl önce 2.2 milyon dolara satın aldığı küçük rıhtım evini satışa çıkardı.

Salıpazarı Rıhtımı'nın deniz zemini Silivri'ye taşınacak!

Salıpazarı Kruvaziyer Limanı projesi kapsamında Salıpazarı Rıhtımı'ndan çıkması düşünülen  500 bin metreküp deniz kökenli malzeme Silivri’ye taşınacak...

Moody’s: İngiltere'de ekonomik görünüm güçleniyor!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, İngiltere'nin genel ekonomik görünümüyle ilgili açıklama yaptı. Moody's, İngiltere ekonomisindeki verilerin güçlü büyüme işaret ettiği açıkladı.

Düzce Rıhtım Caddesi'nde düzenleme çalışmaları başladı!

Düzce Belediyesi yatırımlarına devam ediyor. Belediye bu kapsamda Rıhtım Caddesi TOKİ evleri mevkiinde cadde düzenleme işlemine başladı

Altınordu Rıhtım Projesi'nde çalışmalar tam gaz!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından turizmin gelişmesine katkı sağlamak ve şehir insanının rahat nefes alabileceği sosyal bir yaşam alanı oluşturmak amacıyla hazırlanan Altınordu Rıhtım Projesi'nde çalışmalar tam gaz devam ediyor.

Antalya Gümüş Han Otel açıldı!

Cemal Bozkır ve Nihat Duman Korkuteli tarafından Antalya'da inşa edilen Gümüş Han Otel açıldı. Otelin toplamda 52 odalık geniş kapasitesi var.

Merkez Rıhtım Han Haberi

Merkez Rıhtım Han



Galata Rıhtımı'nda meydan açılmasına başlanıyor


Meydan Merkez Rıhtım Han ile Deniz Ticaret Müdürlüğü arasındaki sahada olacak


    Liman Umum Müdürlüğü ile Belediye arasındaki ihtilaflar halledilmiştir. Yalnız, Haliç'in Galata kısmında liman amelesi için bina yapılmak üzere satın alınması istenen arsaya çok yüksek fiyat takdir edilmesi dolayısıyla Liman İdaresi şimdilik bu arsayı almaktan vazgeçmiştir. 

    Galata'da açılacak meydan ve Çinili Rıhtım Han'ının önündeki sokağın kapatılması hakkında anlaşma olduğundan Liman İdaresi icaben hazırlıklara başlamıştır. Meydan Merkez Rıhtım Han'ından Deniz Ticaret Müdürlüğü'ne kadar uzanacaktır. Bu münasebetle hanla Deniz Ticaret Müdürlüğü arasındaki bahçeli kahvehane ile diğer binaların istimlakine yakında başlanacaktır.

    Galata Meydanı'yla müstakbel...