19 / 05 / 2024

Mermerciler Sitesi altyapı

Mermerciler Sitesi altyapı

Mermerciler sitesi esnafıyla bir araya gelen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, alt yapı eksikliklerin Nisan’a kadar biteceğini ve esnafın yeni yerine taşınacağını söyledi.

Alya Dream'de peşin ödemelerde yüzde 15'e varan indirim fırsatı!

BOSS4 İnşaat tarafından Beylikdüzü, Mermerciler Sitesi'nin hemen arkasında yükselen Alya Dream'de peşin ödemelerde yüzde 15'e varan indirim fırsatı ile satışlar devam ediyor.  

MÜSİAD, Adana OSB'nin yanında Orta Ölçekli Sanayi Sitesi kuruyor!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Adana Şubesi, şehir içindeki küçük ve orta ölçekli işletmelerin, altyapı ve donanım olarak daha sağlıklı ortamlarda üretim yapabilmeleri için ‘Orta Ölçekli Sanayi Sitesi’ projesini hayata geçirecek.

Hatay Ayakkabıcılar Sitesi'nde 7.8 milyon TL'ye altyapı yapım işi ihalesi!

Hatay Ayakkabıcılar Kısım Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Hatay Ayakkabıcılar Küçük Sanayi Sitesi alanına ait altyapı yapım işini 7 milyon 800 bin TL'ye ihale ediyor.

Şanlıurfa Mermerciler Sitesi'nde sona gelindi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından alt yapı çalışmalarında sona gelinen Mermerciler Sitesi’ne kent merkezindeki esnaf taşınma çalışmalarına başladı. 

TOKİ Sur Toptancılar Sitesi 178 dükkan ihalesi 26 Temmuz'da!

Diyarbakır İli Bağlar İlçesi Alipınar Mahallesi Sur Toptancılar Sitesi Sanayi Projesi 178 Adet Dükkan ve 1 Adet Camii-Abdasthane , 1 Adet Nizamiye Binası ve 1 Adet Su Deposu İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 26 Temmuz 2018 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Aksaray Sanayi Sitesi 1.620 dükkan ihalesi yarın!

Aksaray Sanayi Sitesi 1620 Adet Dükkan İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Aksaray Sanayi Sitesi 1.620 dükkan ihalesi 29 Ocak'ta!

Aksaray Sanayi Sitesi 696 Adet Tip-A, 420 Adet Tip-B, 189 Adet Tip-C, 148 Adet Tip-D ve 167 Adet Tip-E olmak üzere toplam 1620 Adet Dükkan İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 29 Ocak 2018'de saat 14:30'da yapılacak.

Manisa'daki sanayi sitelerinin altyapısı MASKİ’den!

Akhisar Nuri Geyik Sanayi Sitesi’nin altyapı çalışmalarını tamamlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Karaosmanoğlu Sanayi Sitesi’nin de yağmur suyu hattını programa aldı.

Türkiye'de 1 trilyon dolar altyapı yatırımı yapılacak!

Türkiye Varlık Fonu, yönetiminin de belirlenmesinin ardından yerli ve yabancı yatırımcıya kendini daha iyi anlatabilmek için internet sitesi hazırladı. Sitede en çok dikkati ise kamu ve özel sektörün önümüzdeki 15 yılda altyapı yatırımlarının 1 trilyon dolara ulaşacağı belirtildi.

Adana Mobilyacılar Sitesi'ne 274 bin metrekare yol!

Adana Büyükşehir Belediyesi, yol ve altyapı sorunlarıyla boğuşan binlerce KOBİ’nin yer aldığı Mobilyacılar Sitesi'ne 274 bin metrekarelik yol kazandırdı.

Denizli Mermerciler Sanayi Sitesi’ne yeni altyapı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Mermerciler Sanayi Sitesi Üretim ve Ticaret Alanı Geliştirme Bölgesinin içme suyu projesini geçtiğimiz gün tamamladı

Mermerciler Sanayi Sitesi'nde sona doğru!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından inşa edilen Mermerciler Sanayi Sitesi'nde sona doğru gelindi.

Şanlıurfa Yeni Oto Galericiler ve Mermerciler Sitesi'ne yeni yol!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, yapımında sona yaklaşılan Yeni Oto Galericiler ve Mermerciler Sitesi’nde yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Mermerciler Sitesi altyapı Haberi

Mermerciler Sitesi altyapı

Başkan Güvenç, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve beraberindekiler Mermerciler Sitesi Başkanı Mikail Konak’ın daveti üzerine sitelerin olduğu bölgede incelemede bulundu, ilgililerden çalışma hakkında bilgi aldı


İlk olarak mermerciler sitesini gezen Güvenç, burada yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Ardından briketçiler sitesine geçen Güvenç, buraya taşınacak olan esnafla toplantı yaparak taleplerini dinledi.


Mermerciler ve Briketçiler Nisan Ayında Rahat Nefes Alacak


Toplantının ardından açıklama yapan Güvenç, sitelerdeki kanalizasyon ve içme suyu çalışmasına başladıklarını söyledi.


Bölgedeki çalışmaları sık sık denetlediklerini vurgulayan Güvenç, “Bu bölgedeki sorunları Nisan ayından önce sonuçlandıracağız. DEDAŞ’a esnafın elektrik sorunlarından bahsettiğimiz gibi sağolsun bu bölgede onlarda alt yapı çalışması başlatacak. Birikeçtiler ve mermercilerin yeni yerlerinde sorunu çözerek inşallah yeni yerlerine taşıyacağız” şeklinde konuştu.


Başkan Güvenç, esnafın alternatif yol talebinin ise Eyyubiye Belediyesi tarafından en kısa...