19 / 05 / 2024

Mermerciler Sitesi yol çalışmaları

Mermerciler Sitesi yol çalışmaları

Mermerciler sitesi esnafıyla bir araya gelen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, alt yapı eksikliklerin Nisan’a kadar biteceğini ve esnafın yeni yerine taşınacağını söyledi.

Alya Dream'de peşin ödemelerde yüzde 15'e varan indirim fırsatı!

BOSS4 İnşaat tarafından Beylikdüzü, Mermerciler Sitesi'nin hemen arkasında yükselen Alya Dream'de peşin ödemelerde yüzde 15'e varan indirim fırsatı ile satışlar devam ediyor.  

Nakliyeciler Sitesi Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Zeytinburnu İlçesi, Seyitnizam (Merkezefendi) Mahallesi, Nakliyeciler Sitesi Rezerv Yapı Alanı, 3284 Ada 59 Parselde Sosyal Tesis Alanı ve Yol Düzenlemesine İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Nakliyeciler Sitesi Rezerv Yapı Alanı 1/1000 ölçekli imar notu askıda!

Zeytinburnu Seyitnizam Mahallesi, Nakliyeciler Sitesi Rezerv Yapı Alanı, Tescil Dışı Alanda İdari Hizmet Alanı ve Yol Düzenlemesine ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notu İlavesi askıya çıkarıldı.

Zeytinburnu Nakliyeciler Sitesi Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Zeytinburnu İlçesi, (Seyitnizam) Merkezefendi Mahallesi, Nakliyeciler Sitesi Rezerv Yapı Alanı, Tescil Dışı Alanda İdari Hizmet Alanı ve Yol Düzenlemesine İlişkin 1/5000 ölçekli NİPl Değişikliği ve 1/1000 ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Fulya Hilton Sitesi'nde inşaat ne zaman başlayacak?

Beşiktaş Fulya'da 45 yıl önce yapılan Hilton Sitesi'nin kentsel dönüşüm projesi ihalesini Emay İnşaat ve ortağı almıştı. Şu ana kadar projeler çizilmiş ama henüz bir çivi bile çakılmamış.Sürecin daha da hızlanması gerekiyor. Ancak bir türlü yol alınamıyor...

Şanlıurfa Mermerciler Sitesi'nde sona gelindi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından alt yapı çalışmalarında sona gelinen Mermerciler Sitesi’ne kent merkezindeki esnaf taşınma çalışmalarına başladı. 

Adana Mobilyacılar Sitesi'ne 274 bin metrekare yol!

Adana Büyükşehir Belediyesi, yol ve altyapı sorunlarıyla boğuşan binlerce KOBİ’nin yer aldığı Mobilyacılar Sitesi'ne 274 bin metrekarelik yol kazandırdı.

Adana Belediyesi'nden sitelere yol yatırımı!

Adana Büyükşehir Belediyesi,Mobilyacılar Sitesi, Metal Sanayi Sitesi ve Nakliyeciler Sitesi ile halk komplekslerine yol yatırımı gerçekleştirdi.

Denizli Mermerciler Sanayi Sitesi’ne yeni altyapı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Mermerciler Sanayi Sitesi Üretim ve Ticaret Alanı Geliştirme Bölgesinin içme suyu projesini geçtiğimiz gün tamamladı

Mermerciler Sanayi Sitesi'nde sona doğru!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından inşa edilen Mermerciler Sanayi Sitesi'nde sona doğru gelindi.

Şanlıurfa Yeni Oto Galericiler ve Mermerciler Sitesi'ne yeni yol!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, yapımında sona yaklaşılan Yeni Oto Galericiler ve Mermerciler Sitesi’nde yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Kuşadası Karaova'ya iki yeni yol!

Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Karaova Mahallesi Çınar Sitesi'nin güneyi ile Çınar Sitesi ve Murat Sitesi arasında bulunan alanda yeni yol çalışmasına başladı.

Şanlıurfa Oto Galericiler ve Mermerciler Sitesi’ne yeni yol!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, yapımında sona yaklaşılan Oto Galericiler ve Mermerciler Sitesi’nde yol yapım çalışmaları başlattı.

Mermerciler Sitesi yol çalışmaları Haberi

Mermerciler Sitesi yol çalışmaları

Başkan Güvenç, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve beraberindekiler Mermerciler Sitesi Başkanı Mikail Konak’ın daveti üzerine sitelerin olduğu bölgede incelemede bulundu, ilgililerden çalışma hakkında bilgi aldı


İlk olarak mermerciler sitesini gezen Güvenç, burada yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Ardından briketçiler sitesine geçen Güvenç, buraya taşınacak olan esnafla toplantı yaparak taleplerini dinledi.


Mermerciler ve Briketçiler Nisan Ayında Rahat Nefes Alacak


Toplantının ardından açıklama yapan Güvenç, sitelerdeki kanalizasyon ve içme suyu çalışmasına başladıklarını söyledi.


Bölgedeki çalışmaları sık sık denetlediklerini vurgulayan Güvenç, “Bu bölgedeki sorunları Nisan ayından önce sonuçlandıracağız. DEDAŞ’a esnafın elektrik sorunlarından bahsettiğimiz gibi sağolsun bu bölgede onlarda alt yapı çalışması başlatacak. Birikeçtiler ve mermercilerin yeni yerlerinde sorunu çözerek inşallah yeni yerlerine taşıyacağız” şeklinde konuştu.


Başkan Güvenç, esnafın alternatif yol talebinin ise Eyyubiye Belediyesi tarafından en kısa...