27 / 05 / 2024

Mermerciler Sitesi

Mermerciler Sitesi

Mermerciler sitesi esnafıyla bir araya gelen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, alt yapı eksikliklerin Nisan’a kadar biteceğini ve esnafın yeni yerine taşınacağını söyledi.

Alya Dream'de peşin ödemelerde yüzde 15'e varan indirim fırsatı!

BOSS4 İnşaat tarafından Beylikdüzü, Mermerciler Sitesi'nin hemen arkasında yükselen Alya Dream'de peşin ödemelerde yüzde 15'e varan indirim fırsatı ile satışlar devam ediyor.  

Şanlıurfa Mermerciler Sitesi'nde sona gelindi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından alt yapı çalışmalarında sona gelinen Mermerciler Sitesi’ne kent merkezindeki esnaf taşınma çalışmalarına başladı. 

Denizli Mermerciler Sanayi Sitesi’ne yeni altyapı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Mermerciler Sanayi Sitesi Üretim ve Ticaret Alanı Geliştirme Bölgesinin içme suyu projesini geçtiğimiz gün tamamladı

Mermerciler Sanayi Sitesi'nde sona doğru!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından inşa edilen Mermerciler Sanayi Sitesi'nde sona doğru gelindi.

Şanlıurfa Yeni Oto Galericiler ve Mermerciler Sitesi'ne yeni yol!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, yapımında sona yaklaşılan Yeni Oto Galericiler ve Mermerciler Sitesi’nde yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Şanlıurfa Oto Galericiler ve Mermerciler Sitesi’ne yeni yol!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, yapımında sona yaklaşılan Oto Galericiler ve Mermerciler Sitesi’nde yol yapım çalışmaları başlattı.

Erimtur Mermer'den Mermerciler Küçük Sanayi Sitesi'ne yatırım!

Erimtur Mermer Genel Müdürü Ertuğ Erim, Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odası (BESOB) tarafından yapılan Mermerciler Küçük Sanayi Sitesi'nde 2 bin 400 metrekarelik alanda yeni tesis planladıklarını belirtti.

Mamak Ortaköy Mermerciler Sitesi’ndeki 132 işyeri tamamlandı!

Mamak’ta yapımı hızla devam eden Ortaköy Mermerciler Sanayi Sitesi’nde 132 iş yeri tamamlandı. Başkent’te bulunan mermercileri bir araya toplamayı hedefleyen ve 335 adet küçük sanayi parselinden oluşan site de 66 iş yerinin sözleşmesi de imzalandı.

Mamak'ta mermeciler için Ortaköy Mermerciler Sanayi Sitesi inşa ediliyor!

Mamak Belediyesi ve Ankara Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile mermercileri bir araya toplamak için yapımı devanı eden Ortaköy Mermerciler Sanayi Sitesi nde iş yerleri hızla yükseliyor.

Mamaklı mermercilere yeni sanayi sitesi kuruluyor!

Mamak Belediyesi ve Ankara Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile mermercileri bir araya toplamak için yapımı devam eden Ortaköy Mermerciler Sanayi Sitesi'nde iş yerleri hızla yükseliyor.

Mermerciler Sitesi altyapı çalışmaları tamamlandığında yeni yerine taşınacak!

Mermerciler sitesi esnafıyla bir araya gelen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, alt yapı eksikliklerin Nisan’a kadar biteceğini ve esnafın yeni yerine taşınacağını söyledi.

Yenimahalle Belediyesi oto galericiler sitesi yaptıracak!

Yenimahalle Belediye Başkanlığı Macunköy (Atisan)'daki arsa üzerinde ve 42857 ada 3 parseldeki 14 bin 326 metrekare arsada kat karşılığı oto galericiler sitesi ve belediye hizmet alanı inşaatı yaptıracak

7000A Konutları Sitesi'nde 750 bin TL'ye icradan ev!

Kadıköy 2. İcra Müdürlüğü 7000A Konutları Sitesi'nde bulunan daireyi 750 bin TL tahmini bedelle satışa çıkardı...  

Mermerciler Sitesi Haberi

Mermerciler Sitesi

Başkan Güvenç, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve beraberindekiler Mermerciler Sitesi Başkanı Mikail Konak’ın daveti üzerine sitelerin olduğu bölgede incelemede bulundu, ilgililerden çalışma hakkında bilgi aldı


İlk olarak mermerciler sitesini gezen Güvenç, burada yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Ardından briketçiler sitesine geçen Güvenç, buraya taşınacak olan esnafla toplantı yaparak taleplerini dinledi.


Mermerciler ve Briketçiler Nisan Ayında Rahat Nefes Alacak


Toplantının ardından açıklama yapan Güvenç, sitelerdeki kanalizasyon ve içme suyu çalışmasına başladıklarını söyledi.


Bölgedeki çalışmaları sık sık denetlediklerini vurgulayan Güvenç, “Bu bölgedeki sorunları Nisan ayından önce sonuçlandıracağız. DEDAŞ’a esnafın elektrik sorunlarından bahsettiğimiz gibi sağolsun bu bölgede onlarda alt yapı çalışması başlatacak. Birikeçtiler ve mermercilerin yeni yerlerinde sorunu çözerek inşallah yeni yerlerine taşıyacağız” şeklinde konuştu.


Başkan Güvenç, esnafın alternatif yol talebinin ise Eyyubiye Belediyesi tarafından en kısa...