30 / 04 / 2024

Mersin 1923 proje açılış töreni

Mersin 1923 proje açılış töreni

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz tarafından yaklaşık 4 yıl boyunca hayata geçirilen 1923 hizmetin toplu açılış, temel atma ve tanıtım töreni dün gerçekleşti.

Athena Yapı'dan Mersin'e 5 yıldızlı otel geliyor!

Athena Yapı İnşaat Turizm, Mersin'deki yeni otel yatırımı için düğmeye bastı. Söz konusu proje 623 milyon 937 bin 800 TL'ye mal olacak.

Mersin Akdeniz'de kentsel dönüşüm müjdesi: Çay Mahallesi’ndeki 330 konutluk yeni proje onaylandı!

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Mersin Akdeniz için yeni bir kentsel dönüşüm müjdesini verdi. İşte Gültak'ın o açıklaması...

Mersin Yenişehir'e 90 odalı yeni otel geliyor!

Köknar Turizm, Mersin'de inşa edeceği yeni oteli için düğmeye bastı. Yenişehir'de yükselecek olan proje 89 milyon 889 bin TL'ye mal olacak.

TOKİ Mersin projesinin inşaatı resmen başlıyor! Silifke'ye 447 konutluk dev proje geliyor! 

Toplu konut İdaresi Başkanlığı'nın Mersin projesinin inşaatı resmen başlıyor. Silifke'de hayata geçirilecek olan proje 444 milyon 258 bin 890 TL'ye mal olacak.

Yükka İnşaat'tan 2.6 milyarlık dev proje! Mersin'e Saturn Palace Tarsus Turizm Konaklama ve Golf tesisi geliyor!

Yükka İnşaat Tur. Tic. A.Ş. yeni projesi için düğmeye bastı. Mersin'de 2 milyar 621 milyon 50 bin TL'ye mal olacak "Saturn Palace Tarsus Turizm Konaklama ve Golf tesisi" için ÇED sürecini başlattı.

TOKİ'den 968.3 milyonluk dev proje! O ile 1.072 adet yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Mersin iline 1.072 adet konut projesi için düğmeye bastı. Söz konusu proje 968 milyon 292 bin 196 TL'ye mal olacak. İşte detaylar...

TOKİ'nin Mersin'deki 550 konutluk yeni projesinde son dakika! Beklenen o tarih resmen geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Mersin projesi için beklenen tarih geldi. 550 konutluk yeni proje yarın ihaleye çıkıyor.

TOKİ Mersin 2023 projesi için son dakika müjdesi geldi! Bakın hangi ilçeye kaç konutluk proje geliyor!

TOKİ Mersin 2023 projesi için son dakika müjdesi geldi... Bakın hangi ilçeye kaç konutluk proje geliyor... İşte TOKİ Mersin projesi detayları...

Mersin Akdeniz'de kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

TOKİ, Mersin'in Akdeniz ilçesinde toplu konut inşaatı için çalışmalara başladı. Proje dairende 415 dairenin yıkımına başlandı.

Mersin'de kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Mersin Akdeniz'de bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Ekinci İnşaat’tan Mersin'e kendi enerjisini üretecek proje!

Ekinci İnşaat’ın, kendi enerjisini üretecek konut projesinin temeli Mersin'de atıldı. 27 dönüm alana kurulacak iki bloktan oluşacacak Ekinci Solaris'in yüzde 91'i yeşil alan olacak.

Beytepe 1923 satışa çıkıyor! Yeni proje!

Ankara İli, Çankaya İlçesi, Lodumlu Mahallesi’nde hayata geçirilen Beytepe 1923 projesi satışa çıkıyor.

Mersin'in imar sorunu çözlüyor!

Mersin ve Akdeniz'de sadece 1 yıl içinde yaklaşık 300 milyon TL tutarında proje hayata geçirildiğini söyleyen Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Mersin'in imar sorunu kalmayacağını söyledi.

Mersin 1923 proje açılış töreni Haberi

Mersin 1923 proje açılış töreni

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz tarafından yaklaşık 4 yıl boyunca hayata geçirilen 1923 hizmetin toplu açılış töreni MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin de katılımıyla gerçekleşti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhuriyet Meydanı’nda ki törene katılmadan önce Mersin Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz tarafından yaklaşık 4 yıldır hayata geçirilen hizmetlerin sunumunu izledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin teşrifleriyle yapılan törene, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın yanı sıra, MHP Genel Başkan Yardımcıları Oktay Öztürk, Sadir Durmaz, Mevlüt Karakaya, Emin Haluk Ayhan ve Mehmet Günal, MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, MHP Grup Başkan Vekili Erkan Akçay, MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, MHP Antalya Milletvekili Ahmet Selim Yurdakul,...