31 / 08 / 2024

Mersin Akkuyu ihalesi

Mersin Akkuyu ihalesi

Akkuyu Nükleer Santrali Projesi'nde tedarikçi olmak isteyen Türk firmalarından kalite standardı, iş tecrübesi ve herhangi bir ülkenin nükleer düzenleme kurumundan alınmış bir belge almış olma şartı aranacak.

Mersin'de 3 bin metrekarelik imarlı arsa satılacak! İhalesi 23 Ağustos'ta!

Mersin İli Akdeniz Belediye Başkanlığı, Mersin Akdeniz'de yer alan sanayi depolama alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsanın satış ihalesi 23 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Mersin metro ihalesi 28 Nisan'da! 

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kente kazandırılacak metro için yeniden ihaleye çıkıyor. Yeni ihale 28 Nisan tarihinde yapılacak.

Mersin Raylı Sistem Projesi'nin ikinci ihalesi 29 Ocak'ta!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Raylı Sistem Projesi'nin 9 Ekim'de yapılan Ön Yeterlilik İhalesi'nin değerlendirmesini tamamladı. Projenin ikinci ihalesi ise 29 Ocak 2021'de düzenlenecek.

TOKİ Mersin Pamukluk Barajı İkmal İnşaatı ihalesi 6 Ağustos'ta!

Mersin Pamukluk Barajı Sulaması İkmal İnşaatı (E-İHALE) ihalesi 6 Ağustos 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Mersin Tarsus Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Mersin İli Tarsus İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Mersin Mut 324 konut ihalesi yarın!

Mersin İli, Mut İlçesi, Deveci Mahallesi 324 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi (4 Dükkanlı), 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi işi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Mersin Mut'a 324 yeni konut müjdesi!

Mersin İli, Mut İlçesi, Deveci Mahallesi 324 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi (4 Dükkanlı), 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi işi ihalesi 30 Nisan 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Mersin Akdeniz 416 konut ihalesi yarın!

Mersin Akdeniz İlçesi, Çay Mahallesi, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap 416 Adet Konut ve 1 adet Ticaret Merkezi , 36 Adet Dükkan ile 1 adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Mersin 416 konut ihalesi 26 Şubat'ta!

Mersin İli, Akdeniz İlçesi, Çay Mahallesi, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap 416 Adet Konut ve 1 adet Ticaret Merkezi , 36 Adet Dükkan ile 1 adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 26 Şubat 2020 tarihinde yapılacak.

Mersin Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Mersin Millet Bahçesi ile Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Mersin Millet Bahçesi ihalesi 23 Eylül'de!

Mersin Millet Bahçesi ile Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 23 Eylül'de saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Mersin Millet Bahçesi 16 Eylül'de ihaleye çıkıyor!

Mersin Millet Bahçesi projesinin ihalesi 16 Eylül'de gerçekleştirilecek. Projede sosyal donatı alanları da yer alacak.

TOKİ Mersin Mezitli 262 konut ihalesi yarın!

Mersin İli Mezitli İlçesi Mezitli Mahallesi 262 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlenmesi İşi ihalesi 16 Temmuz 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Mersin Akkuyu ihalesi Haberi

Mersin Akkuyu ihalesi

Projede tedarikçi olmak isteyen kimya ve enerji sektöründe tecrübesi olan Türk firmaları bir adım önde olacak. Firmaların personel kalitesi ve tecrübeli yöneticilere de sahip olması ihale değerlendirmesinde dikkate alınacak. Tedarikçi şirketlerin nükleer santralle iş yapabilmesi için öncelikle kendi ülkelerinin standartlarını yakalamaları gerekecek. Türkiye'deki standartları da TAEK belirleyecek. 


Yönetmelik taslağı hazır 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Necati Yamaç, Nükleer Tesisler İçin Ekipman Tedarik Sürecine ve İmalatçıların Onaylanmasına İlişkin Usul Akkuyu Nükleer Santrali 2 yıl daha gecikecek Türkiye'nin ilk nükleer santrali olacak Mersin Akkuyu Santrali için planlanan süreçler öngörülerin gerisinde kalırken, ilk üretimin daha önce ertelenen 2020'den en erken iki yıl sonra 2022'de gerçekleştirilebileceği belirtiliyor. 

Reuters'a açıklama yapan üst düzey bir yetkili, AB ve ABD'nin yaptırımları ile petrol fiyatlarındaki düşüşün Rusya ekonomisine...