04 / 05 / 2024

mersin antalya arası kaç km

mersin antalya arası kaç km

Atacan Aksoy İnşaatı Sorumlusu İnşaat Mühendisi İsmail Polatkan, "Yolun ve tünelin yapımına 2011 yılında başladık. 2013’te asfalt seviyesinde inşaatı tamamladık. Yüzde 99’u tamamlanmıştır." dedi...

Bakan Uraloğlu: Mersin-Gaziantep arası 6 saatten 2 saate inecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Mersin-Adana-Osmaniye-Gaziantep Hızlı Tren Hattı'nın 6 saat 23 dakikalık seyahat süresini 2 saat 15 dakikaya düşüreceğini belirterek "Bu hatta yılda ortalama 6,4 milyon yolcu taşınacak" dedi.

Antalya'da konut yüzde 551 arttı! Ruslar ve Ukraynalılar'ın yeni durağı Mersin oldu!

Yabancıların ülkemizde en çok konut satın aldıkları bölgelerin başında gelen Antalya'da konut fiyatları uçtu. Yüzde 551 artan fiyatlar karşısında Ruslar ve Ukraynalılar, Mersin'e yönelmeye başladı. İşte detaylar...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı açıkladı: İzmir-Antalya 3 saate düşüyor! 

Karayolları Genel Müdürlüğü'nde (KGM) düzenlenen 73'üncü Bölge Müdürleri Toplantısı’nda konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "İzmir-Antalya arası 3 saatlik bir seyahat süresine düşecek" dedi. İşte son dakika açıklamasının detayları...

Aksaray-Mersin arasına yapılacak demiryolu projesi mecliste!

Aksaray-Mersin arasında yapılması planlanan demiryolu projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Köksal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi'nde Varsak-Müze arası bağlantı sağlandı! 

Antalya'da devam eden 3. Etap Raylı Sistem Projesi'nde Varsak-Müze arası raylarla bağlantı sağlandı. 

Konya-Antalya arası 2 saat 15 dakikaya düşecek!

Eğiste Viyadüğü'nde köprü üst yapı imalatının yüzde 22'si tamamlandı. Yeni proje ile Konya-Antalya arası 2 saat 15 dakikaya düşecek.

Adana-Mersin arası banliyö tren hattı ne zaman açılacak?

Adana-Mersin arası banliyö tren hattının pandemi sürecinde kapalı olması ve hattın ne zaman açılacağı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Çulhaoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aydın-Denizli Otoyolu’nun ihalesi yılan hikayesine döndü!​​​​​​​

İzmir-Antalya arasındaki 580 kilometrelik devlet yolunu 440 kilometreye indirerek, iki turizm kentini birbirine bağlayacak otoyolun ikinci etabı olan Aydın-Denizli Otoyolu’nun ihalesinin sürekli ötelenmesi tepkilere neden oldu.

10 ilde 21 bölge kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Ankara, Samsun, Konya, Mersin, Antalya, Muğla, Van, Bitlis, Muş, Kayseri'de yer alan bazı bölgeler, kesin korunacak hassas alan ilan edildi.

İzmir-Antalya arası 3 saate düşecek!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, İzmir ve Antalya'nın hızlı tren ve otoyolla birbirine bağlanacağını, proje ile Ege ve Akdeniz'de turizmin şahlanacağını söyledi.

Adana-Mersin arası 25 dakikaya iniyor!

Adana-Mersin arasına yapılan hızlı tren projesinde sona gelindi. İki şehir arasındaki mesafeyi 25 dakikaya düşürecek projenin yüzde 98'i tamamlandı.

İzmir-Antalya arası 3 saate iniyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 100 Günlük İcraat Programı’nda yer alan otoyol projesi kapsamında iki dev ihale önümüzdeki günlerde gerçekleşecek. Hayata geçirilecek proje ile İzmir-Antalya arası 3 saate inecek.

Antalya-Kumluca arasındaki karayolun 4 sorunu TBMM'de!

Antalya-Kumluca arasındaki karayolunun sorunları meclis gündemine taşındı. CHP Antalya Milletvekili Devrim Kök, Antalya-Kumluca arasındaki çökme meydana gelen karayoluna ilişkin soru önergesi hazırladı..

mersin antalya arası kaç km Haberi

mersin antalya arası kaç km


“Havalandırma, ışıklandırma, Boğsak kavşağı düzenlemesi ile birlikte devam eden çalışmalar hızla sürüyor” diyen Atacan Aksoy İnşaatı Sorumlusu İnşaat Mühendisi İsmail Polatkan, "Yolun ve tünelin yapımına 2011 yılında başladık. 2013’te asfalt seviyesinde inşaatı tamamladık. Yüzde 99’u tamamlanmıştır. Şu an Kırtur firmasının elektromekanik yani aydınlatma ve havalandırma işlemlerinin tamamlanması bekleniyor. Mersin-Antalya yolunun ilk açılacak tünelinin boyu bin 570 metredir. Eski yolu 4 kilometre, süre olarak da 25 dakika kısaltıyor. Yolun 20 kilometresi tamamlandı. 2014 yılı sonunda muhtemelen yolun kaba inşaatı bitecek. 13 kilometre asfalt yapılacak" dedi. Polatkan, Mersin’den Antalya’ya uzanan yol projesinde 22 tünelin bulunduğunu ve bu tünellerin toplam mesafesinin 18 kilometre olduğunu söyledi.


Polatkan, Boğsak tünelinin trafik güvenliğini artıracağını, kaza riskini de en aza indireceğini belirterek, “Açılacak tünel, Mersin-Antalya yolundaki ilki...