17 / 06 / 2024

Mersin Aquapark İhale

Mersin Aquapark İhale

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin Aquapark'ın içindeki tüm işletmeye hazır alanlarıyla kiralanması işini ihaleye çıkardı

Mersin metro ihalesinin maliyeti ne kadar? 

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen metro ihalesinin maliyeti merak konusu oldu.  Kamu İhale Kurumu'nun iki ay önce iptal ettiği metro ihalesinin maliyetini 790 milyon lira artırıp tekrar ihaleye çıkarılmıştı. 

TOKİ Mersin Pamukluk Barajı İkmal İnşaatı ihalesi 6 Ağustos'ta!

Mersin Pamukluk Barajı Sulaması İkmal İnşaatı (E-İHALE) ihalesi 6 Ağustos 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Mersin Tarsus Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Mersin İli Tarsus İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Mersin Mut 324 konut ihalesi yarın!

Mersin İli, Mut İlçesi, Deveci Mahallesi 324 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi (4 Dükkanlı), 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi işi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Mersin Anamur Şehir Stadı restore ediliyor!

Mersin Anamur Şehir Stadı restore edilerek daha konforlu hale getiriliyor. Şehir Stadı'na betonarme yapılacak, tribünlerin üzeri kapatılacak ve koltuklar kurulacak.

Mersin'de halk plajı yerine millet bahçesi yapılacak!

Mersin Belediye Başkanı Vahap Seçer, sahildeki Deniz Aquapark’ın yerine halka açık plaj yapmak için çalışma başlattı. Ancak Valilik engeline takıldı. Valiliğin belediyeye gönderdiği yazıda; alanın Millet Bahçesi yapılacağını ve çalışmanın bir an önce durdurulmasını istedi.

Mersin'de 7.4 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Mersin Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Akdeniz ve Yenişehir ilçelerindeki 2 arsayı ihale ile satıyor. İhale 5 Aralık'ta gerçekleşecek..

Mersin Toroslar'da 11.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Mersin Toroslar Belediyesi, Arpaçsakarlar Mahallesi'ndeki arsayı ihale ile satıyor. İhale 31 Ekim'de gerçelşeşecek..

Mersin Toroslar'da 12 milyon TL'ye satılık arsa!

Mersin Toroslar Belediyesi, Arpaçsakarlar Mahallesi'nde yer alan arsayı ihale ile satıyor. İhale 12 Eylül'de gerçekleşecek... 

Mersin Toroslar'da 12 milyon TL'ye satılık arsa!

Mersin Toroslar Belediyesi, Arpaçsakarlar Mahallesi'nde yer alan konut imarlı arsayı ihale ile satıyor. İhale 11 Temmuz'da gerçekleşecek..

Mersin'de 3 milyon TL'ye satılık 5 işyeri!

Mersin Defterdarlığı, Akdeniz İlçesi İhsaniye Mahallesi'ndeki işyeri vasıflı 5 adet işyerini satıyor. İhale 8 Ağustos'ta gerçekleşecek..

Mersin Silifke'de 4.4 milyon TL'ye satılık 9 arsa!

Mersin Silifke Belediyesi, 4 mahallede yer alan 9 arsayı ihale usulü ile satıyor. İhale 31 Mayıs'ta düzenlenecek..

Mersin Otogarı'ndaki iş yerleri kiraya verilecek!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi 2016 Yılı Aralık Ayı Toplantısı’nın ikinci birleşimi, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz başkanlığında yapıldı. Başkan Kocamaz, “İhale iptal edildi. Yeni bir süreç başlıyor. İş yerlerini teker, teker kiraya vereceğiz” dedi.

Mersin Aquapark İhale Haberi

Mersin Aquapark İhale

MERSİN BÜYÜKŞEHİR İMAR İNŞ. TUR. O. PARK GIDA ELEKT. ÜR. SAN. VE TİC. A.Ş.

YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN


İşletme hakkı şirketimize ait olan Mersin Aquapark adıyla maruf Mersin ili Akdeniz ilçesi Kültür Mahallesi İsmet İnönü Bulvarı No: 29 adresinde yer alan taşınmazın, içerisindeki işletmeye hazır tüm alanlarıyla kiraya verilmesi ile ilgili ilandır.


Şirketimiz 2886 Sayılı kanun hükümlerine tabi olmayıp, sözleşme yapıp yapmamakta serbesttir.

Teklif verecek olanların, şirketimizin adresinden imza karşılığında doküman almaları zorunludur.


Şartname Bedeli: 500,00.-TL

Şartname, 29.06.2012 tarihi mesai bitimine kadar Pirireis Mah. ismet İnönü Bul. No: 19/A MERSİN, adresindeki şirket merkezimizden temin edilebilir.

(Tel: 0324.3251695)


İlan olunur.


İlan için