17 / 06 / 2024

Mersin Aquapark İşletme

Mersin Aquapark İşletme

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin Aquapark'ın içindeki tüm işletmeye hazır alanlarıyla kiralanması işini ihaleye çıkardı

Mersin'de 80 aileye 120 hektarlık arazi verildi!

Mersin'in Mut ilçesinde Orman İşletme Müdürlüğü tarafından hazırlanan Selamlı GGT projesi kapsamında 80 aile 120 hektarlık alandan faydalanacak.

Mersin Marina'daki bina ve tesislere yürütmeyi durdurma kararı!

Mersin Marina’ya son bir senede yeni ilave tesisler ve binaların yapılmasına yönelik işletme gerekli izinleri almıştı. Mersin 2'nci İdare Mahkemesi bir süre önce tesislere yönelik ‘yürütmeyi durdurma' kararı aldı...

Mersin'de halk plajı yerine millet bahçesi yapılacak!

Mersin Belediye Başkanı Vahap Seçer, sahildeki Deniz Aquapark’ın yerine halka açık plaj yapmak için çalışma başlattı. Ancak Valilik engeline takıldı. Valiliğin belediyeye gönderdiği yazıda; alanın Millet Bahçesi yapılacağını ve çalışmanın bir an önce durdurulmasını istedi.

Mersin'de asfaltsız yol kalmayacak!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde gerçekleştirdiği yol bakım ve asfaltlama çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Silifke ilçesinde yürütülen yol genişletme ve asfaltlama çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor.

Mersin Limanı genişletme projesine 1 milyar TL'lik yatırım!

Mersin’de PSA-Akfen tarafından işletilen Mersin Uluslararası Limanı (MIP), genişleme çalışmalarıyla birlikte dünyanın en büyüğü olma yolunda ilerliyor.

Recep Akdağ'dan Mersin Şehir Hastanesi inşaatına inceleme!

Bakan Akdağ, Türkiye'nin ilk şehir hastanesi olması planlanan Mersin Şehir Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu Akdağ: "Şu haliyle hastaneye 10 üzerinden 9 puan veriyorum. Tabii bundan sonra 9'u 9,5 yapmak için işin işletme kısmı çok önemli" dedi.

Mersin Bölge Müdürlüğü inşaat çalışmalarını hızlandırdı!

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü, Tarsus, Mut ve Bozyazı orman işletme müdürlüklerinde köprü ve bina inşaatları devam ediyor.

Mersin Tarsus'ta 37 grup eşya ihale edilecek!

Mersin Tarsus'ta 37 grup eşya satışı ihaleyle satılacak. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Orta Akdeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü Mersin Tasfiye İşletme Müdürlüğü satışa esas bedeli en az 24,32 TL ile en çok 435.791,88 TL arasında değişiyor.

Mersin Erdemli'nin yolları genişletiliyor!

Mersin’in tüm ilçelerinde hizmetlerine aralıksız devam eden Mersin Büyükşehir Belediyesi, Erdemli ilçesinde de sorumluluk alanı içerisinde olan yolların bakım, onarım, asfalt ve yol genişletme çalışmalarını sürdürüyor.

Mersin Otogarı'nda fesih işlemi başladı!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin Otogarı işletme ihalesini alarak üç yıllık kira sözleşmesi düzenlediği Mersin Şimşek Grup'un sözleşmedeki hükümleri yerine getirmemesi nedeniyle kira sözleşmesinin fesih işlemlerini başlattı

Mersin Büyükşehir Belediyesi yol çalışmalarını sürdürüyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin, kent merkezi, ilçe ve köylerde, yol, alt yapı ve genişletme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, kentin birçok noktasında yol çalışmalarını sürdürüyor.

Mersin'de yola isabet eden binalar yıkılıyor!

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediyesi tarafından, ilçede yeni yol açma ve genişletme çalışmaları sürüyor. Tuna, "Çavuşlu Mahallesi 89066, 89131 ve 89064 numaralı sokaklarda imar yola isabet eden üç binanın, belediyemizce yıkımı gerçekleştirilmiştir"

Mersin Toroslar'da yola isabet eden binalar yıkılıyor!

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediyesi tarafından, ilçede yeni yol açma ve genişletme çalışmaları sürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Çavuşlu Mahallesinde imar planlarında yola isabet eden üç binanın yıkımını gerçekleştirdi.

Mersin Aquapark İşletme Haberi

Mersin Aquapark İşletme

MERSİN BÜYÜKŞEHİR İMAR İNŞ. TUR. O. PARK GIDA ELEKT. ÜR. SAN. VE TİC. A.Ş.

YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN


İşletme hakkı şirketimize ait olan Mersin Aquapark adıyla maruf Mersin ili Akdeniz ilçesi Kültür Mahallesi İsmet İnönü Bulvarı No: 29 adresinde yer alan taşınmazın, içerisindeki işletmeye hazır tüm alanlarıyla kiraya verilmesi ile ilgili ilandır.


Şirketimiz 2886 Sayılı kanun hükümlerine tabi olmayıp, sözleşme yapıp yapmamakta serbesttir.

Teklif verecek olanların, şirketimizin adresinden imza karşılığında doküman almaları zorunludur.


Şartname Bedeli: 500,00.-TL

Şartname, 29.06.2012 tarihi mesai bitimine kadar Pirireis Mah. ismet İnönü Bul. No: 19/A MERSİN, adresindeki şirket merkezimizden temin edilebilir.

(Tel: 0324.3251695)


İlan olunur.


İlan için