05 / 05 / 2024

mersin atatürk caddesi kentsel dönüşüm

mersin atatürk caddesi kentsel dönüşüm

Mersin’de Silifke ve Atatürk Caddesi’nde yapılması düşünülen kentsel tasarım projeleri ve uygulama imar planı revizyonu için düğmeye basıldı.

Manisa Atatürk Caddesi 10 milyon TL'ye yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Soma’nın prestij caddelerinden olan Atatürk Caddesi’nde gerçekleştirilen yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

Atatürk Caddesi, Mahmutlar’ın prestij caddesi olacak!

Mahmutlar Atatürk Caddesi’nde altyapı ve üstyapı çalışmaları devam ediyor. Belediye Başkanı Yücel, ”Atatürk Caddesi Mahmutlar’ın prestij caddesi olacak” dedi.

Alanya Atatürk Caddesi Mahmutlar'ın çehresini değiştirecek!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Mahmutlar Mahallesi Atatürk Caddesi’nin çehresini değiştirecek yeni bir projeyi hayata geçiriyor.

Muğla Atatürk Caddesi'nde 2. etap tamamlandı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Akyaka Mahallesi Atatürk Caddesi 2. Etap yol projesini tamamladı.

Milas Atatürk Caddesi yenilendi!

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Milas Atatürk Caddesi yeni haliyle vatandaşları rahata kavuşturdu.

Sakarya Atatürk Caddesi yenilendi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Adapazarı Atatürk Bulvarı’nda başlattığı yenileme çalışmalarını tamamladı.

Mersin kentsel tasarımla yenileniyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanı Burhanettin Kocamaz, Yoğurt Pazarı, Ulu Cami Meydanı, Atatürk Caddesi, Atatürk Evi Çevresi, Silifke Caddesi ve Taş Bina çevresinde yapılan Kentsel Tasarım ve Yenileme Projesi çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirtti

Mersin kentsel tasarım çalışmalarıyla değişiyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Yoğurt Pazarı, Ulu Cami Meydanı, Atatürk Caddesi, Atatürk Evi Çevresi, Silifke Caddesi ve Taş Bina çevresinde yapılan Kentsel Tasarım ve Yenileme Projesi kapsamında çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Mersin'de kentsel yenileme başlıyor!

Mersin'de Kentsel Tasarım ve Yenileme Projesi'nin çalışmalarına start verildi. Tarihi doku korunarak şehir merkezinde Silifke Caddesi, Atatürk Caddesi, Atatürk Evi Çevresi, Taş Bina Çevresi, Yoğurt Pazarı ve Ulu Cami Meydanı'ndan oluşan 6 noktada yenileme gerçekleştirilecek.

Mersin'in kent merkezi tamamen yenileniyor!

Mersin’in kalbi kent merkezi baştan başa yenileniyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi, Silifke Caddesi, Atatürk Caddesi, Atatürk Evi Çevresi, Taş Bina Çevresi, Yoğurt Pazarı ve Ulu Cami Meydanı’nı yeniliyor.

Mersin'de kentsel tasarım ve yenileme çalışmaları başladı!

Mersin'de Yoğurt pazarı, Silifke Caddesi, Ulu Cami Meydanı, Atatürk Caddesi ve Atatürk Evi Çevresi’nde yapılacak olan proje özellikle tarihi alanların yenilenmesi ve korunması anlamında önemli bir çalışma olacak.

Mersin Silifke Kentsel Tasarım Projesi için düğmeye basıldı!

Mersin’de Silifke ve Atatürk Caddesi’nde yapılması düşünülen kentsel tasarım projeleri ve uygulama imar planı revizyonu için düğmeye basıldı.

Adana Atatürk Caddesi'ndeki bütün dükkanlar kiralık!

Ailelerin de gitmesiyle İncirlik'te neredeyse açık dükkan kalmadı. Atatürk Caddesi'nin bir bölümünde bulunan yaklaşık 70 esnaftan sadece 3 tanesi açık. Açık olmayanların camlarında da kiralık yazıyor.

mersin atatürk caddesi kentsel dönüşüm Haberi

mersin atatürk caddesi kentsel dönüşüm

Mersin Büyükşehir Belediyesi ‘Kentsel Tasarım Projesi’ çalışmaları kapsamında Silifke Caddesi ile Atatürk Caddesi’ndeki bazı eski mekan ve çarşıları yıkacak. Çalışmalar kapsamında Mersin şehir merkezindeki son çay bahçesi olan Çankaya Çay Bahçesi de yıkılacak. Belediye, şimdiden mülkiyeti kendisine ait olan çay bahçesinin bir kısmını aldı, ağaçları ve söktü ve şantiyeye çevirdi.Mersin Büyükşehir Belediyesi, Silifke Caddesi ile Atatürk Caddesi arasında bulunan Küçük Çarşı, Kasaplar Çarşısı, Balık Pazarı ve Yoğurt Pazarı’nı kapsayan ‘Kentsel Tasarım Projesi’ için düğmeye bastı. Belediyeden yapılan açıklamaya göre,  proje kapsamında önce yağmursuyu kanalizasyon hatları yenilenecek ardından kaldırım ve yollar düzenlenecek.  Dolmuş ve otobüs duraklarının yenilenmesinin de öngörüldüğü proje kapsamında ayrıca küçük meydanlar oluşturulacak, 9 bin 500 metrekare meydan ve park düzenlemesi, doğal taşların kullanılacağı 18 bin 500 metrekare...