24 / 07 / 2024

Mersin Athena satış

Mersin Athena satış

İlaç sektöründeki yatırımlarıyla tanınan Şekerlisoy Topluluğu ‘Athena’ markasıyla gayrimenkul sektörüne adım attı. Karma tasarımlı projenin ilk adresi ise Mersin oldu. Mersin Athena projesi satışa çıktı.

İzmir ve Mersin'de satılık 4 arsa! Yazlık bölgelerde arsa arayanlar dikkat!

İzmir ve Mersin'de yer alan 4 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 5 Haziran ve 12 Haziran'da yapılacak.

View Tower Mersin projesi lansmana özel satışta! Yüzde 30 peşin ödemelerde sıfır faiz 24 ay vade imkanı!

Tekgül Yapı tarafından Mersin'de inşa edilen View Tower Mersin projesinde satışlar devam ediyor. Projede yüzde 30 peşin ödemelerde sıfır faiz 24 ay vade imkanı sağlanacak.

Kiralık konut arayanlara son dakika uyarısı: Sakın bu tuzağa düşmeyin! Dolandırıcıların kapora oyunu! 

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin talep patlamasına neden olduğu Mersin'de satılık ve kiralık daire stoğu resmen tükendi. Yeni dolandırıcılık uyarıları gündeme geldi. İşte detaylar...

Mersin'de ticari, konut ve turizm imarlı arsa satılacak!

Mersin İli Mezitli Belediye Başkanlığı, Mersin Mezitli'de yer alan ticari, konut ve  turizm imarlı arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 10 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Mersin Yenişehir'de konut imarlı arsa satılacak! Fiyatı dudak uçuklattı!

Mersin İli Yenişehir Belediye Başkanlığı Mersin Yenişehir Menteş Mahallesi'nde yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı.

Mersin'de konut imarlı arsa satılacak!

Mersin İli Yenişehir Belediye Başkanlığı, Mersin Yenişehir Menteş Mahallesi'nde yer alan konut imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Mersin Erdemli'de satılık 6 arsa fırsatı! yüzde 20 indirim ve 24 taksit imkanıyla! 

Mersin Erdemli Milli Emlak Müdürlüğü, Mersin ili, Erdemli ilçesi, Kumkuyu ve Aslanlı Mahallelerinde yer alan 6 arsayı 1 milyon 710 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor... 

Mersin Mezitli'de 14.4 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Mersin 3. Satış Memurluğu, Mersin ili, Mezitli ilçesi, Mezitli Mahallesi, 265 ada 10 parselde yer alan arsayı 14 milyon 400 bin TL'ye icradan satıyor...

Mersin'de 49.6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Mersin İli Anamur Belediye Başkanlığı, Mersin Anamur'da yer alan gayrimenkulü 49 milyon 603 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Athena Residence satışa çıktı!

24 katlı, 2 blok ve 174 rezidansın yer aldığı Athena Residence projesinde satışlar başladı..

Mersin'de 15.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Mersin 3. İcra Dairesi Mersin Yenişehir'de yer alan gayrimenkulü 15 milyon 218 bin 849 TL bedelle satışa çıkardı.

Mersin'de 9.8 milyon TL'ye icradan satılık fabrika binası ve arsası!

Mersin 6. İcra Dairesi Mersin Akdeniz'de yer alan fabrika binası ve arsasını 9 milyon 826 bin 303 TL bedelle satışa çıkardı.

Mersin Anamur Belediyesi'nden 64.7 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Mersin Anamur Belediyesi, Mersin ili, Anamur ilçesi, Göktaş Mahallesi, 741 ada 9 parselde yer alan gayrimenkulü 64 milyon 700 bin TL'ye satıyor...

Mersin Athena satış Haberi

Mersin Athena satış

Asıl iş kolu ilaç olan ve bu alanda uluslararası piyasalarda ilaç alım satımı ile Türkiye merkez olmak üzere ihracat yapan, önemli bir tedarikçi olan Şekerlisoy Topluluğu, ‘Athena’ markasıyla gayrimenkul sektörüne adım attı. Daha önce yaptıkları ufak çaplı işlerle inşaat sektörünü tanıdıklarını belirten Topluluğun genç CEO’su Onur Şekerlisoy, markanın ilk halkasını Mersin’de hayata geçirmeye başladıklarını kaydetti. Türkiye’nin 40 yaş altı en başarılı 25 CEO’su arasında gösterilen Onur Şekerlisoy, projeye 100 milyon lira yatırım yapacaklarını söyledi. Metrekare fiyatlarının 1200 euro’dan başladığı projede,  650 yataklı bir otel ve 174 rezidans daire bulunuyor. 


‘Kar marjı yüksek’

İlaç sektöründe yüzde 2-3 kar oranlarıyla çalıştıklarını anlatan Şekerlisoy, “Gayrimenkulde ise bu oranı 10-15 olarak alanlar var. Bana yüzde 5 deseniz bile çok mutlu olurum. O yüzden en iyi...