15 / 05 / 2024

mersin Barbaros Merkez Camii

mersin Barbaros Merkez Camii

Mersin Tarsus Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Barbaros Mahallesi Merkez Cami gerçekleşen törenle hizmete açıldı.

Mersin'de gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projesinde inşaat çalışmalarının yüzde 65'i tamamlandı

Mersin'in merkez Akdeniz ilçesi Barış Mahallesi'nde, yapımı devam eden inşaat çalışmalarında yüzde 65'i tamamlanan 415 konut ve 50 dükkanlık yerinde kentsel dönüşüm projesinde ilk anahtarların 2024'te teslim edilmesi amaçlanıyor. İşte haberin detayları...

Mersin Merkez TOKİ’de 2+1'ler 608 bin TL'ye!

TOKİ'nin Mersin projelerinin hayata geçirileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Mersin Merkez projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Mersin Merkez TOKİ'ye nasıl başvurulur? Mersin Merkez TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

Mersin Merkez Hal Kompleksi yenileniyor! 

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 1500 iş yerinin yer aldığı Merkez Hal Kompleksi'ni baştan aşağı yeniliyor. 

Mezitli’ye 350 milyon liralık yeni sanayi sitesi!

Mersin’in merkez Mezitli ilçesinde 350 milyon liralık yatırımla yeni bir sanayi sitesi yapılıyor. Yeni kurulacak sitenin bölge için bir cazibe merkezi haline gelmesi planlanıyor.

TOKİ Mersin'de zemin etüt raporu hazırlatacak!

Mersin İli Silifke İlçesi Esenbel Mh. İle Yalova İli Merkez İlçesi Kazımiye Mh. Muhtelif Parseller ile Bir Kısım Tescil Harici Alanda İmar Planına Esas Jeolojik-Jeoteknik Etüd Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi (e-ihale) ihalesi 20 Ekim 2020 tarihinde saat 13:30'da yapılacak.

Akdeniz'de tehlikeli binalara yıkım kararı!

Mersin’in merkez Akdeniz ilçesinde belediye ekipleri tarafından dezenfekte çalışmaları devam ederken;  yer yer sosyal sorunlara neden olan metruk binalar yıkılıyor.

Barbaros Merkez Camii hizmete açıldı!

Mersin Tarsus Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Barbaros Mahallesi Merkez Cami gerçekleşen törenle hizmete açıldı.

Seramiksan Mersin'de bayi açtı!

 Seramiksan'ın Mersin'deki yeni bayisi Mertaş İnşaat Merkez Yenişehir ilçesinde hizmete açıldı. 

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nde imar konuşuldu!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Eylül ayı olağan meclis toplantısının birinci birleşiminde merkez ilçeler için hazırlanan 1/5 bin ölçekli Nazım İmar Planları görüşüldü.

İmar ve ruhsat müdürleri Mezitli'de toplandı!

Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediyesi'nin İmar ve Şehircilik ile İnşaat Ruhsat Müdürlüğü yöneticileri sorunları ve çözüm yollarını aramak için bir araya geldi.

Mersin'deki çöken binada 'skandal' ortaya çıktı!

Mersin'in merkez Toroslar ilçesinde gece saatlerinde kolonlarından ses gelmesiyle tahliye edilen 5 katlı bina çöktü. 2 katlı olarak inşa edilen binaya daha sonra üç kat eklendiği öğrenildi.

Mersin Merkez'de yeni imar yolları açılıyor!

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Mersin Merkez'de yeni imar yolları açma çalışmalarına başladı. Bölgede, imar planında yol olarak gözüken ancak çeşitli nedenlerle işlerlik kazanamamış yolları açılıyor.

Akdeniz'de yeni imar yolları açma çalışmaları sürüyor!

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, yeni imar yolları açmak için çalışmalara aralıksız devam ediyor.

mersin Barbaros Merkez Camii Haberi

mersin Barbaros Merkez Camii

Mersin Tarsus Belediyesi'nce inşa edilen Barbaros Mahallesi Merkez Cami, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Barbaros Mahallesi’nde 2018 yılında temeli atıkan, yapımı tamamlanan ve bünyesinde taziye evi olan bin kişilik cami için gerçekleşen törene, Kaymakam Kadir Sertel Otcu, Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, İlçe Emniyet müdürü Ercan Bilir, İlçe Müftü Vekili, Barbaros Mahallesi Muhtarı Salih Başkanı ve vatandaşlar katılım gösterdi.

Halkın rahatlığı ve mutluluğu için adaletli bir kent anlayışı içerisinde olduklarını söyleyen Belediye Başkan Bozdoğan, "En kısa zamanda bizim için çok önemli olan okul projesi Barbaros Mahallesi'nde yapılacak. Ama bu mahallenin bazı sorunları var. Özellikle otobüsle ilgili sorunlar, onlara en kısa zamanda çözüm getireceğim. Aslında hep istediğimiz bir şey vardı. Halkımızın rahatlığı ve mutluluğu için adaletli bir kent...