02 / 05 / 2024

mersin battı çıktı projesi

mersin battı çıktı projesi

Mersin Büyükşehir Belediyesi ulaşımda çağ atlattığı Mersin’de bir ulaşım projesi daha hayata geçiriyor.

Mersin'e katlı kavşak projesi geliyor!

Meclis Toplantısında, Tulumba Kavşağı için hazırlanan, battı-çıktı olarak da adlandırılan katlı kavşak projesinin imar planlarına işlenmesi ile ilgili raporun görüşülmesi oy birliği ile kabul edildi.

Ergin Ada satışa çıktı! Yeni proje!

Ergin A.Ş tarafından Mersin'in Hüseyin Okan Merzeci Bulvarı ile İsmet İnönü Bulvarı'nın kesiştiği noktada yükselen Ergin Ada projesi satışa çıktı. İşte Ergin Ada ile ilgili detaylar...

Natura Mersin 2 milyon 650 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta!

Oktay İnşaat tarafından Mersin Mersin Tece-Çeşmeli bölgesinde yükselen Natura Mersin, 2 milyon 650 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıktı! İşte detaylar...

Mersin Akdeniz'de 13.9 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

Mersin 3. İcra Dairesi, Akdeniz İlçesi'ndeki Nacarlı Mahallesi'nde bulunan fabrika binası ve arsası satışa çıktı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 13 milyon 939 bin 768 TL olarak belirlendi. 

Mersin Tarsus'ta arazi kavgası: 2 ölü, 1 yaralı!

Mersin'in Tarsus ilçesinde, iki ailenin bireyleri arasında arazi anlaşmazlığı sebebiyle çıktığı belirtilen silahlı kavgada iki kişi yaşamını yitirdi, bir kişi yaralandı.

Mersin Anamur'da bir istinat duvarı yurt binasının üzerine devrildi! 

Mersin'in Anamur ilçesinde istinat duvarı yurt binasının üzerine çöktü. Olay sonrası yurtta bulunan 40 öğrenci tahliye edildi ve başka yurtlara yerleştirildi...

Mersin Silifke'de inşaatta beton kalıbı çöktü: 3 yaralı!

Mersin'in Silifke ilçesinde bir inşaatta beton kalıbının çökmesi sonucu 3 işçi yaralandı. Yaralılar Silifke Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı...

TOKİ Mersin Erdemli 1. Bölge projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mersin Erdemli 1. Bölge projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

Mersin'de kullanılmayan binada çökme!

Mersin'de sit alanı olarak belirlenen ve kullanılmayan 2 katlı bina çöktü.

Mersin'deki tek katlı evin tavanı çöktü!

Mersin'de bulunan tek katlı evin salon tavanı çöktü. Olay sonucu Zeynep Gökçe (65) ile oğlu Reşit Gökçe (35) yaralandı.

Mersin Mezitli TOKİ'de kuralar çekildi!

TOKİ tarafından Mersin'in Mezitli ilçesinde inşa edilecek 262 konut için kuralar çekildi. Kurada ismi çıkan vatandaşlar sevinç göz yaşları döktü.

Mersin Millet Bahçesi ihalesi iptal edildi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Mersin mitinginde müjdelediği Millet Bahçesi Projesi kaynak sıkıntısı nedeniyle iptal edildiği ortaya çıktı

Mersin'deki çöken binada 'skandal' ortaya çıktı!

Mersin'in merkez Toroslar ilçesinde gece saatlerinde kolonlarından ses gelmesiyle tahliye edilen 5 katlı bina çöktü. 2 katlı olarak inşa edilen binaya daha sonra üç kat eklendiği öğrenildi.

Mersin'de 5 katlı bina çöktü!

Mersin Mevlana Mahallesi 101067 sokakta yer alan 5 katlı bir bina çöktü. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

mersin battı çıktı projesi Haberi

mersin battı çıktı projesi


Katlı kavşak ve bat-çık projeleri ile karmaşa içerisinde olan Mersin trafiğini büyük ölçüde rahatlatan Mersin Büyükşehir Belediyesi, H. Okan Merzeci-Üniversite Caddesi Katlı Kavşak Projesi ile Mersin’i ulaşım konusunda bir adım daha ileri götürmeye hazırlanıyor.


Proje aşaması başarı ile tamamlanan katlı kavşak projesi trafiğin yoğun olduğu kavşaklardan birisi olan H. Okan Merzeci Bulvarı ve Üniversite Caddesi’nde inşa edilecek.


Hüseyin Okan Merzeci Üniversite Kavşağı, İsmet İnönü Bulvarı, Vali Şenol Engin Caddesi ve Üniversite Caddesi kesişiminde sinyalize 4 kollu dönel kavşağın, katlı kavşak olarak projelendirilmesi sayesinde eski hemzemin kavşak durumuna göre birçok kazanımı olmuş olacak. Mersin’e değer katacak bu battı-çıktı projesi ile Büyükşehir Belediyesi vatandaşların yaşadığı trafik sorununu çözme konusunda büyük bir adım daha atmış olacak.


Mersin'in üçüncü battı çıktı projesi ile yıllık zaman kazancı...