29 / 04 / 2024

mersin belediyesi alt yapı çalışmaları

mersin belediyesi alt yapı çalışmaları

Mersin'in sorunlarının yüzde 80'ini çözen Macit Özcan, "Eksik kalan projelerimizi önümüzdeki dönemde tamamlamak için şimdiden kolları sıvadık" dedi. Her yıl bütçemizin yarıya yakınını altyapıya ayırarak, Mersin'in altyapı problemi çözüldü...

Ordu Yeni Çarşı esnafının tapu sevinci!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinde seneler içerisinde 2 kez yer değiştirilen ve halk arasında Çarşamba Pazarı olarak bilinen Yeni Çarşı esnafı hem tapu sahibi oldu hem de modern bir çarşı haline getirildi.

TOKİ Mersin Mut alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mersin Mut  alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi yarın başlıyor.

Konya Altın Çarşı esnafı dönüşümden memnun!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Altın Çarşı'da dönüşüm çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, çalışmalar kapsamında Altın Çarşı'da esnafla bir araya geldi. 

Ordu Büyükşehir'den satılık 21 gayrimenkul!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu İlçesi Bucak Mahallesi 297 ada 73 ve 74 nolu parsellerde bulunan bağımsız bölüm numarası verilen konutları satışa çıkardı. İhale 2 Aralık 2020 günü saat 14:00'da düzenlenecek. 

Altındağ Belediyesi gençlik merkezi ve spor alanı inşaatını mühürledi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Altındağ Belediyesi’nin gençlik merkezi ile spor alanı inşaatını mühürledi. İlçe belediyesi tarafından mahkemeye gönderildi. Mahkeme yürütmeyi durdurmaya karar verdi.

Didim Belediyesi kaçak yapılara göz yummuyor!

Aydın Didim Belediyesi, Altınkum Mahallesi'nde inşaatı süren ve ilçe kamuoyunda ikiz kuleler olarak isimlendirilen inşaatı mühürledi. Olay sonucunda Belediye Zabıtası ile inşaat sahipleri ve işçiler arasında gerginlik yaşandı.

Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin yüzde 80'i tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin yüzde 80'ini tamamladı.

Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin inşaatı yeniden başladı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin inşaatına yeniden başladı.

Aliağa Belediyesi'nden 7.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Aliağa Belediyesi, Çaltılıdere Mahallesi'nde yer alan arsayı ihale ile satıyor. İhale 9 Ocak 2019 tarihinde yapılacak...

Mersin'de alt gelir grubuna yönelik konut üretilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Mersin'de TOKİ aracılığıyla yapılacak toplu konut projeleriyle ilgili arazilere baktıklarını açıkladı.

Aliağa Belediyesi'nden 7 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Aliağa Belediyesi, Çaltılıdere Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü ihale ile satıyor. İhale 31 Ekim'de yapılacak..

Gaziantep Altınova sosyal tesisi hizmete hazır!

Şehitkamil Belediyesi, Altınova Mahallesi’nde yapımına kısa süre önce başladığı sosyal tesisin çalışmaları tamamladı ve tesis hizmete hazır. 

Şehitkamil Altınova Sosyal Tesisi tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şehitkamil Belediyesi, Altınova Sosyal Tesisi'nin inşaatını tamamlandı.

mersin belediyesi alt yapı çalışmaları Haberi

mersin belediyesi alt yapı çalışmaları

Mersin'in sorunlarının yüzde 80'ini çözen Macit Özcan, "Eksik kalan projelerimizi önümüzdeki dönemde tamamlamak için şimdiden kolları sıvadık" dedi. Özcan 15 yıllık görev süresinde sürekli muhalif parti belediyesi olmanın sıkıntısını yaşadıklarını söyledi.


MERSİN Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, önümüzdeki dönemde Mersin'de yarım kalan işleri tamamlamak için şimdiden kolları sıvadıklarını ve çalışmalara başladıklarını söyledi. Mersin halkının 3 dönem üst üste destek vererek başarılı çalışmalarını ödüllendirdiği Macit Özcan, "Muhalif belediye olmanın sıkıntılarına rağmen Mersin'in sorunlarının yüzde 80'ini çözdük. 

Büyüyen Mersin'i önümüzdeki dönemde sorunsuz ve yaşanabilir bir şehir yapmak için kolları sıvadık" dedi. Özcan, göreve geldiğinde karşılaştığı Mersin ile önümüzdeki dönemdeki hedeflerini YURT'a anlattı: 


¦ 15 yıl önce göreve geldiğinizde karşınızda nasıl bir Mersin buldunuz? 


Göreve geldiğimde Mersin'in en büyük sorunu altyapı idi. Altyapı probleminden dolayı en...