17 / 05 / 2024

mersin bozyazı şehitler camisi nerede

mersin bozyazı şehitler camisi nerede

Mersin'in Bozyazı ilçesinde hayırseverler tarafından yaptırılacak Şehitler Camii'nin temeli düzenlenen törenle atıldı. Hayırseverlerin bağışladığı arsa üzerine inşaatı başlatılan caminin biran önce bitirilmesi için desteğe ihtiyaç olduğu belirtildi...

Mersin Bozyazı'da hazineye ait arazilerin kiralanamaması TBMM'de!

Mersin'in Bozyazı ilçesi Tekmen Mahallesi'nde kiralanarak tarım ürünü yetiştirilen hazineye ait arazilerin 2018 yılından itibaren kiralanamaması sebebiyle yaşanan mağduriyet meclis gündemine taşındı. CHP'li Antmen, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Mersin'deki kadastro çalışmaları TBMM gündeminde!

Mersin'in Bozyazı ilçesindeki Gözce ve Gözsüzce mahallelerinde gerçekleştirilen kadastro çalışmalarına ilişkin meclis gündeminde konu oldu. CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Mersin Bozyazı Kapalı Otopark'ın temeli atıldı!

Bozyazı ilçesinde Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan Bozyazı Kapalı Otopark ve Pazaryeri'nin temel atma töreni gerçekleşti.

Mersin Bozyazı'da asfalt çalışması başladı!

Mersin´in Bozyazı İlçesi´nde D-400 karayolu üzeri sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar trafiğe bir nebze olsun rahat bir nefes aldırırken şimdi aynı çalışmalar kuzey şeritte sürdürülüyor.

Mersin Bölge Müdürlüğü inşaat çalışmalarını hızlandırdı!

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü, Tarsus, Mut ve Bozyazı orman işletme müdürlüklerinde köprü ve bina inşaatları devam ediyor.

Mersin Büyükşehir'den yatırım hamlesi!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, ilçelerdeki hizmetlerini aralıksız sürdürüyor. İşte Tarsus, Erdemli, Silifke, Gülnar, Mut, Bozyazı, Aydıncık ve Anamur'da hayata geçirilen o yatırımlar...

Mersin Aile ve Dini Rehberlik Bürosu'nun yeni hizmet binası açıldı!

Mersin'in Bozyazı İlçesinde, Türkiye Diyanet Vakfı Bozyazı Şubesi ve Bozyazı Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu'nun yeni hizmet binası, düzenlenen etkinlikle açıldı.

Anamur ve Bozyazı'da yeni tesislerin temeli atıldı!

Mersin Büyükşehir, Anamur ve Bozyazı belediyelerinin Anamur ve Bozyazı ilçelerine kazandırdığı tesislerin açılışı yapıldı, yeni yatırımların temeli atıldı.

Mersin Bozyazı Atıksu Arıtma Tesisi açıldı!

Bozyazı'da 2013 yılında ihalesi tamamlanan Bozyazı Atıksu Arıtma Tesisi tamamlandı. Tesisisn açılışı Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve MHP'li milletvekilleri adaylarının katılımı ile gerçekleşti.

Mersin Bozyazı'ya kültür ve gençlik merkezi geliyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Haziran Ayı Meclis Toplantısı üçüncü birleşimi, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz başkanlığında, Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapıldı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi yol çalışmalarına devam ediyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından Batı Mersin olarak adlandırılan Gülnar, Bozyazı, Aydıncık ve de Anamur ilçeleri ile bağlı köy yollarında çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Mersin'de Kavaklı Bal Ormanı açıldı!

Mersin Orman Bölge Müdürü Abit Baca, Bozyazı ilçesinde ‘Ağaç Kesme ve Boylama Operatörlüğü’ kursuna katılan 2. etap orman köylülerine sertifika verdi. Baca, Kavaklı Bal Ormanı açılışına da katıldı...

Kocamaz: Bozyazı'nın turizm merkezi olması için gereken desteği veriyoruz!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Bozyazı ilçesinin turizm merkezi olması için gereken desteği verdiklerini belitti. Kocamaz, Bozyazı ilçesinde incelemelerde bulundu ve Bozyazı atik su arıtma tesisini gezdi.

mersin bozyazı şehitler camisi nerede Haberi

mersin bozyazı şehitler camisi nerede


Mersin'in Bozyazı ilçesinde hayırseverler tarafından yaptırılacak Şehitler Camii'nin temeli düzenlenen törenle atıldı. 


Bozyazılı hayırseverlerin bağışladığı arsa üzerine inşaatı başlatılan caminin temel atma törenine Kaymakam Mustafa Erkayıran, Belediye Başkanı Mehmet Ballı, İlçe Müftüsü Adem Bebek, İlçe Emniyet Müdürü Ercan Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Doğan ve vatandaşlar katıldı.


Denizci Mehmet Camii İmamı İhsan Topçu’nun Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan törende konuşan Müftü Adem Bebek, caminin 2 bin 824 metrekare alan üzerine kurulacağını aktardı. Camide aynı anda bin kişinin namaz kılabileceğini ifade eden Bebek, ayrıca Kur'an-ı Kerim eğitiminin verilebileceği sınıflar, kütüphane ve sohbet odalarının olacağını söyledi.


Caminin arsasını bağışlayan ve maddi katkı sağlayan hayırseverlere teşekkür eden Müftü Bebek, inşaatın biran evvel bitmesi için desteklerin sürmesi gerektiğini ifade etti.


Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı ise...