04 / 07 / 2024

mersin fuar tarihleri

mersin fuar tarihleri

Forum Fuarcılık tarafından "Mersin 9. Mobilya, Evlilik ve Çeyiz Fuarı" açıldı. Kocamaz: "Bugün Adana'da ayrı bir fuar Mersin'de ayrı bir fuar açılıyor. Sanki bölgede çift başlılık yaşanıyor" açıklamalarında bulundu.

İMOB Mersin Mobilya Fuarı ziyarete açıldı!

CNR Holding tarafından düzenlenen "İMOB Mersin Mobilya Fuarı" açıldı. Mersin Valiliği, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) tarafından desteklenen fuarın 50 binden fazla ziyaretçi ağırlaması bekleniyor.

TOKİ Mersin 2019 emekli başvuru tarihleri ve şartları!

TOKİ Mersin 2019 emekli başvuru tarihleri ve şartları haberimizde yer alıyor. Projede toplam 262 adet konut bulunuyor.

Mersin Emitt Fuarı'nda yerini alıyor!

Mersin’i tarihi ve kültürel değerleri ile tüm dünyaya tanıtmayı kendisine ilke edinen Mersin Büyükşehir Belediyesi, uluslararası boyutta gerçekleştirilecek olan EMITT Fuarı’nda yerini alacak.

Mersin'de mobilya, evlilik ve çeyiz fuarı açıldı!

Forum Fuarcılık tarafından "Mersin 9. Mobilya, Evlilik ve Çeyiz Fuarı" açıldı. Kocamaz: "Bugün Adana'da ayrı bir fuar Mersin'de ayrı bir fuar açılıyor. Sanki bölgede çift başlılık yaşanıyor" açıklamalarında bulundu.

Mersin, Miami Kruvaziyer Fuarı'na katılıyor!

DÜNYANIN en önemli kruvaziyer fuarı olan Miami Kruvaziyer Fuarı, 16-19 Mart 2015 tarihleri arasında Miami'de gerçekleşecek. Mersin bu fuara 4. kez katılacak olup, Mersin imkanları Kruvaziyer endüstrisine tanıtılacak.

Mersin İstanbul'a taşınıyor!

Mersin'in tanınırlığı ve marka değerinin arttırılabilmesi için 27-30 Kasım 2014 tarihleri arasında İstanbul'un Eyüp ilçesinde Feshane Fuar Alanı'nda gerçekleştirilecek fuara, "Marka Şehir Mersin" çalışmalarının yapılması kararı alındı.

Turkeybuild İzmir Fuarı 6-9 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek!

27. Turkeybuild Ankara fuarında 28 bin 312 sektör temsilcisini ağırlayan Yapı Endüstri Merkezi (YEM) şimdi de İzmir'de düzenlenecek fuara odaklandı. 20. Yapı Fuarı-Turkeybuild İzmir 6-9 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek...

Mersin'de yapı ve emlak fuarı açıldı!

Mersin'de yapı ve emlak fuarı açıldı. Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) ile Forum Fuarcılık ve Geliştirme AŞ tarafından "8. Yapı Emlak İnşaat ve Tedarikçileri Fuarı" açıldı...

Mersin'de yapı ve emlak fuarı açıldı!

Mersin'de yapı ve emlak fuarı açıldı. Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) ile Forum Fuarcılık ve Geliştirme AŞ tarafından "8. Yapı Emlak İnşaat ve Tedarikçileri Fuarı" açıldı.

Emlak fuarı 11-14 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek!

CNR EXPO Yeşilköy'de 11-14 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek Emlak Fuarı'nın açılısını Suudi Arabistan Sanayi ve Ticaret Bakanı Tawfiq Al-Rabiah yapacağı bildirildi. Sektöre 2 milyar dolar katkı sağlaması öngörülüyor.

4.Kastamonu Ahşap Fuarı 28- 31 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek!

Ahşabın başkenti Kastamonu ’ da, ahşap kültürünün dünyaya tanıtılması için Kastamonu Valiliği ’ nin öncülüğünde 4.Kastamonu Ahşap Fuarı, 28 ile 31 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek...

CNR Emlak 2014 Fuarı, 11-14 Eylül tarihleri arasında Yeşilköy'de gerçekleşecek!

EMLAK sektörünün önde gelen firmaları ve dev projelerin yer aldığı "Emlak 2014 - Konut, işyeri Satınalma Kiralama ve Finansman Fuarı" 11-14 Eylül 2014 tarihleri arasında CNR EXP0 Yeşilköy'de gerçekleştirilecek.

CNR Emlak Fuarı 11-14 Eylül tarihleri arasında açılacak!

TOKİ, Emlak Konut GYO ve Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Sine Fuarcılık tarafından düzenlenecek 'EMLAK 2014 Konut fuarı 11-14 Eylül tarihleri arasında açılacak.

mersin fuar tarihleri Haberi

mersin fuar tarihleri

CNR Holding kuruluşlarından Forum Fuarcılık tarafından düzenlenen, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Mersin Ticaret ve Sanayi Odası'nın (MTSO) destek verdiği "Mersin 9. Mobilya, Evlilik ve Çeyiz Fuarı" açıldı.


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Kocamaz, CNR Yenişehir Fuar Alanı'ndaki açılışında yaptığı konuşmada, Mersin'in üretimiyle, sosyal yapısıyla ve kültürel değerleriyle dikkati çeken bir yer olduğunu söyledi.


Kentte bütün dinamiklerin ortak paydada birleşmesi ve birlikte mücadele etmesi gerektiğini ifade eden Kocamaz, şöyle konuştu:


"Biz Mersin'i bir bütün olarak düşünüyoruz. Mersin ayrıca Çukurova'nın bir parçası. Bu bölgeyi gelecekte toplu olarak değerlendirmek, dayanışma içine girerek ürettiklerimizi en iyi şekilde tanıtmak üretimi de dayanışma içerisinde her gün biraz daha artırmak ve istihdama katkı sağlamak zorundayız. Bugün Adana'da ayrı bir fuar Mersin'de ayrı bir fuar açılıyor. Sanki bölgede çift başlılık yaşanıyor."


Fuar...