30 / 04 / 2024

mersin gayrimenkul ihaleleri

mersin gayrimenkul ihaleleri

Mersin 6.İcra Dairesi, Mersin'in Yenişehir ve Toroslar ilçelerinde bulunan gayrimenkulleri satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin toplam bedeli 2 milyon 829 bin 181 TL olarak belirlendi.

Mersin'de icradan 4.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Mersin 2.İcra Dairesi, Mersin'in Akdeniz ilçesinde bulunan gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün toplam bedeli 4 milyon 201 bin 408 TL olarak belirlendi.

Esenler ve Ataşehir'de 6 adet gayrimenkul kiraya veriliyor: Konut ve iş yerleri de var!

Esenler Belediyesi ve Ataşehir Belediyesi gayrimenkul kiralama ihaleleri düzenliyor. Kiraya verilecek gayrimenkuller ile ilgili detaylar tek tek açıklandı. İşte o bilgiler...

2 ildeki 12 adet konut satılıyor, 16 adet gayrimenkul kiraya veriliyor! İhale tarihleri bir bir açıklandı!

Bandırma Belediyesi ve İzmit Belediyesi gayrimenkul satış ve kiralama ihalelerini peş peşe yayımladı. Arsalar ve iş yerleri kiralanıyor; konutlar satılıyor. İşte 2 ildeki satış ve kiralama ihaleleri ile ilgili detaylar...

İki şehirde 3 gayrimenkul satılıyor! 

Hatay ve Adana'da yer alan 3 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenleniyor. Satış ihaleleri 20 Şubat ve 22 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Ankara ve Şanlıurfa'da 45 adet gayrimenkul satılıyor! Konut, arsa, iş yeri sahibi olmak isteyenlere müjde!

Ankara Polatlı Belediyesi ve Şanlıurfa Birecik Belediyesi tarafından toplam 45 adet gayrimenkul satılıyor. Söz konusu gayrimenkullerin arasında konut, arsa ve iş yerleri yer alıyor. Peki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? 

Ankara ve bir şehirde daha 25 gayrimenkul satılacak!

Ankara ve Diyarbakır'da yer alan 25 adet gayrimenkul satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 6 Şubat ve 8 Şubat tarihlerinde yapılacak.

İki şehirde satılık 10 gayrimenkul!

Manisa ve Niğde'de yer alan 10 adet gayrimenkul satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 30 Ocak ve 7 Şubat'ta yapılacak.

Ankara ve Edirne'deki 412 gayrimenkul kiraya verilecek! 

Ankara ve Edirne'de bulunan toplam 412 gayrimenkulü kiraya verilecek. Söz konusu kiralama ihaleleri 25 Ocak tarihinde yapılacak.

Milli Emlak yüzde 20 indirimle 5 gayrimenkul satacak!

Manisa, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Manisa'daki 5 gayrimenkulü satışa çıkardı. Satış ihaleleri 7 Aralık tarihinde yapılacak.

İnşaat malzemelerinde yaşanan yüzde 50’lik artış gayrimenkul sektörünü nasıl etkiledi?

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’ne (TMMOB) bağlı İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Mersin Şubesi Yönetim Kurulu başkanı Gülçin Barbaros Ak, inşaat yapı malzemelerinde yaşanan artışın gayrimenkul sektörünü nasıl etkilediğini değerlendirdi.

Gayrimenkullerin icradan satış ihaleleri sil baştan!

TBMM Genel Kurulunda, 5'inci Yargı Paketi'ni kapsayan İcra ve İflas Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkındaki Kanun Teklifi kabul edildi. Teklifle gayrimenkul satış ihaleleri sil baştan düzenlendi.

Mersin'de 49.6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Mersin İli Anamur Belediye Başkanlığı, Mersin Anamur'da yer alan gayrimenkulü 49 milyon 603 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Mersin'de 15.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Mersin 3. İcra Dairesi Mersin Yenişehir'de yer alan gayrimenkulü 15 milyon 218 bin 849 TL bedelle satışa çıkardı.

Türkiye'den gayrimenkul alan yabancılar TBMM'de!

2015 ile 2021 Ağustos tarihleri arasında Türkiye'den gayrimenkul, arazi ve şirket satın alan ve vatandaşlık kazanan yabancı uyruklu kişilere ilişkin soru önergesi sunuldu. CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, sorularının İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından yanıtlanmasını talep etti. 

mersin gayrimenkul ihaleleri Haberi

mersin gayrimenkul ihaleleri

T.C. MERSİN 6. İCRA DAİRESİ 


2015/55 ESAS



TAŞINMAZIN AÇİK ARTIRMA İLANI

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :


1 NO'LU TAŞINMAZIN

Özellikleri : Mersin İl. Yenişehir İlçe, 1189 Ada No. I Parsel No, Bahçe /-— Mahalle/Mevkii. B / 6 / 11 Bağımsız Bölüm Taşınmaz Timur sitesi A.B.C blok olarak B.A karkas tarzda projelendirilmiş olup. A ve B blok B+Z+15 katlıdır, her katta 2 daire mevcut, giriş kapıları çift asansörlü giriş kapıları otomatik. Sitenin peyzaş ve çevre düzenlemesi yapılı, havuzu, kamelyası, baskentbol sahası ve çocuk oyun parkı mevcut. Site girişinde danışma binası mevcut, çevre duvarı yapılı, site 2.çevre yoluna yakın mesafede, yolun güneyinde-alt kısmındadır. Bulunduğu mevkii forum A.V.M.ne, okullara, semt pazarına yürüme mesafesindedir. Ulaşımı kolay. Belediyenin tüm alt yapı hizmetlerinden faydalanmaktadır....