28 / 05 / 2024

mersin home fuarı

mersin home fuarı

Mersin Valisi Hüseyin Aksoy, 18-22 Ekim tarihleri arasında, yeni inşa edilen Yenişehir Fuar Merkezi'nde düzenlenecek Mersin Mobilya, Ev Tekstili ve Dayanıklı Tüketim Malları Fuarı'nın (Mersin Home Fuarı) Mersin Ticaret ve Sanayi Odasındaki (MTSO) tanıtım

Yeni karavanlar ve mobil evler İstanbul Fuar Merkezi'nde görücüye çıktı! 

Yeni karavan modelleri ve tekerlekli mobil evlerin görücüye çıktığı Tiny Home Show ile Karavan Show Eurasia 27 Eylül itibari ile İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı.

İMOB Mersin Mobilya Fuarı ziyarete açıldı!

CNR Holding tarafından düzenlenen "İMOB Mersin Mobilya Fuarı" açıldı. Mersin Valiliği, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) tarafından desteklenen fuarın 50 binden fazla ziyaretçi ağırlaması bekleniyor.

Home&Tex Fuarı Yeşilköy'de başladı!

500'den fazla markayı aynı çatı altına toplayacak Home&Tex Fuarı, Yeşilköy'de başladı. Fuar, 60'ın üzerinde ülkeden 30 bin üzerinde yerli ve yabancı alıcıyı bir araya getirecek.

Home&Tex Fuarı 26 Eylül'de başlıyor!

500'den fazla markaryı aynı çatı altında toplayacak Home&Tex Fuarı 26-29 Eylül'de, CNR Expo Yeşilköy'de düzenleniyor.

Mersin'de ilk home ofis projesinin inşaatı başladı!

Pozcu İnşaat tarafından Mersin'de ilk kez hayata geçirilecek home ofis projesinin inşaatı başladı. Pozcu Evo projesi 2 blok halinde yükselecek.

ISAF Fuarı 29 Eylül'de başlıyor!

Sektörün sabırsızlıkla beklediği, Marmara Tanıtım Fuarcılık’ın amiral gemisi olan ISAF Fuarları çok yakında kapılarını ziyaretçilerine açıyor. ISAF Security Fuarı, IT Security Fuarı ve Smart Home Fuarı olarak üç ana başlık altında 29 Eylül-2 Ekim, 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek.

ETSO İnşaat Yapı Müteahhitleri Yapı Fuarı'na katıldı!

Mersin'in Erdemli İlçe Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) İnşaat Yapı Müteahhitleri Grubu üyeleri İstanbul'da düzenlenen Yapı Fuarı'na katıldı.

Salt Cam, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde yerini aldı!

Mersin'de faaliyet yürüten sektörün öncü isimlerinden olan Salt Cam, cam üreticileri ve ihracatçıları ile sektörün yerli ve yabancı profesyonellerini ağırlayan TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde yerini aldı.

Mersin projeleri Emitt Fuarı'nda sergilendi!

Doğu Akdeniz ve Avrasya bölgesinin en önemli turizm buluşmasını gerçekleştiren ve dünyanın en büyük beş turizm fuarından biri olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT), 20. kez kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Mersin Emitt Fuarı'nda yerini alıyor!

Mersin’i tarihi ve kültürel değerleri ile tüm dünyaya tanıtmayı kendisine ilke edinen Mersin Büyükşehir Belediyesi, uluslararası boyutta gerçekleştirilecek olan EMITT Fuarı’nda yerini alacak.

Adana'da gayrimenkul fuarı aralıkta açılacak!

Gayrimenkul Yatırım Fuarı, 4-5-6 Aralık tarihlerinde Adana'da gerçekleştirilecek. Fuarda, başta Adana, İstanbul, Ankara, İzmir ve Mersin'den birçok farklı konut ve işyeri projesini yer alması hedefleniyor.

Home & Tex Fuarı sona erdi!

İstanbul bu hafta önemli bir organizasyona ev sahipliği yaptı. Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Home&Tex; çarşamba günü başladı ve dün sona erdi.

Home&Tex Fuarı'na ilk günden 10 bin kişi ziyaret etti!

Home&Tex Fuarı ilk gününde 67 farklı ülkeden gelenlerin de aralarından bulunduğu 10 bin kişi tarafından ziyaret edildi.

mersin home fuarı Haberi

mersin home fuarı


Mersin Valisi Hüseyin Aksoy, Mersin'in çeşitli özelliklerinin yanı sıra bir fuar kenti olarak anılacağını bildirdi.


Aksoy, 18-22 Ekim tarihleri arasında, yeni inşa edilen Yenişehir Fuar Merkezi'nde düzenlenecek Mersin Mobilya, Ev Tekstili ve Dayanıklı Tüketim Malları Fuarı'nın (Mersin Home Fuarı) Mersin Ticaret ve Sanayi Odasındaki (MTSO) tanıtım toplantısında, bu tür etkinliklerin kent ekonomisine önemli katkılar sağladığını söyledi.


Mersin'in artık bir "Fuar kenti" olma yolunda hızla ilerlediğini belirten Aksoy, "Kentimizde 5'inci fuar gerçekleştirilecek. Önümüzdeki süreçte bu organizasyonların daha da artacağına inanıyorum" dedi.


Mersin'in çeşitli özelliklerinin yanı sıra bir "Fuar Kenti" olarak anılacağını vurgulayan Aksoy, şöyle konuştu: "Kentimizde turizmin yılın 12 ayına yayılarak çeşitlendirilmesi


noktasında özellikle...