07 / 05 / 2024

mersin istikbal şubesi nerede

mersin istikbal şubesi nerede

İstikbal'in 839. şubesi Mersin'de açıldı. Fırsalbul Ticaret'in bayiliğini yaptığı mağazanın kurdelesini, Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak kesti. Boydak, Mersin'in en mutlu günlerinden birini yaşadığını söyledi....

Mersin'de emlak dolandırıcılığı operasyonu!

Mersin'nde İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, taşınmazlarını hileli yollarla satın alıp haksız menfaat elde ettikleri iddia edilen kişilere yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi...

Tarihi Mersin Kışlası yargıya taşınıyor!

Eski Mersin Kışlası’nın bulunduğu alan yargıya taşındı. Alanın imara açılmasına karşı çıkan Mimarlar Odası Mersin Şubesi, Kültür Varlıklarını Koruma Yüksek Kurulu’nun kararına karşı dava açtı.

Vakıf Katılım Mersin Şubesi açıldı!

Vakıf Katılım Mersin Şubesi açıldı. Vakıf Katılım Genel Müdürü Göktaş: "Öncelikli amacımız sektörü büyütmek, hem yurt içi hem de yurt dışında daha fazla fonu sisteme dahil etmek ve daha fazla kişiye ulaşmak" dedi.

Mersin Akdeniz Belediyesi'nden engelli derneklerine bina!

Akdeniz İlçe Belediyesi, Park ve Bahçeler Müdürlüğüne ait hizmet binasını Tüm Sakatlar Derneği Mersin Şubesi ile Mersin Engelliler Gençlik Spor Kulübü Derneği'ne 5 yıllığına verdi.

Mersin'de Depremsellik ve Kentsel Yenileme Çalıştayı düzenlendi!

Mersin Üniversitesi Bölgesel İzleme Uygulama ve Araştırma Merkezi (BİAMER), Mersin Büyükşehir Belediyesi, Yenişehir Belediyesi ve Mimarlar Odası Mersin Şubesi işbirliğiyle "Depremsellik ve Kentsel Yenileme Çalıştayı" düzenlendi.

YBBD'nin Mersin şubesi açıldı!

Türkiye Yerel Basın Birliği Derneği'nin (YBBD) Mersin Şubesi’nin açılışı için genel başkan Nezir Karayün ve YBBD Türkiye genelinde bulunan il şube başkanları, il temsilcileri ve üyeleri ile çok sayıda gazeteci Mersin’e çıkarma yaptı.

Mersin Aile ve Dini Rehberlik Bürosu'nun yeni hizmet binası açıldı!

Mersin'in Bozyazı İlçesinde, Türkiye Diyanet Vakfı Bozyazı Şubesi ve Bozyazı Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu'nun yeni hizmet binası, düzenlenen etkinlikle açıldı.

TOKİ Mersin'de 5 bin konut yapacak!

Mersinli emekli Türkiye Emekliler Derneği Mersin Şubesi, kentte TOKİ kanalıyla 5 bin konut yapılarak, uygun fiyatla satışı için resmi başvuru yaptı. Projeden sadece evi olmayan emeklilerin yararlanabileceği bildirildi.

Mersin Güneykent Cemevi'nin temeli atıldı!

Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Mersin Şubesi’nin merkez Toroslar ilçesi Güneykent Mahallesi’nde Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla yapılacak olan cemevinin temeli, düzenlenen törenle atıldı.

İstikbal 839. şubesi Mersin'de açtı!

İstikbal 'in 839. şubesi Mersin 'de açıldı. Tevfik Sırrı Gür Stadı karşısındaki mağazanın açılış töreninde konuşan Boydak, Mersin 'in en mutlu günlerinden birini yaşadığını söyledi.

İstikbal 839. şubesini Mersin'de açtı!

İstikbal'in 839. şubesi Mersin'de açıldı. Fırsalbul Ticaret'in bayiliğini yaptığı mağazanın kurdelesini, Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak kesti. Boydak, Mersin'in en mutlu günlerinden birini yaşadığını söyledi....

Finansbank'n Yenimahalle Tarsus Şubesi açıldı!

Finansbank A.Ş, bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı yazılı açıklamada Yenimahalle Tarsus Şubesi'nin açılışını gerçekleştirdiklerini söyledi. Şube Yeni Mahalle Atatürk Bulvarı, No:204 B Tarsus-Mersin adresinde hizmete girdi...

LIVCON yeni şubesini Mersin'de açtı!

LIVCON Learning Academy'nin yeni şubesi Mersin'de açıldı!

mersin istikbal şubesi nerede Haberi

mersin istikbal şubesi nerede


İstikbal'in 839. şubesi Mersin'de açıldı. Fırsalbul Ticaret'in bayiliğini yaptığı mağazanın kurdelesini, Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak kesti. Tevfik Sırrı Gür Stadı karşısındaki mağazanın açılış töreninde konuşan Boydak, Mersin'in en mutlu günlerinden birini yaşadığını söyledi. Kayseri'de üretim yaptıklarını hatırlatan Boydak, geçen yıl grup olarak 1,5 milyon metrekare kapalı alanda, 5 milyar 600 milyon lira ciro yaptıklarını, 522 milyon dolarlık da ihracatları olduğunu kaydetti.


Aşure Günü'nü de kutlayan Boydak, "Allah, nice nice böyle günlere kavuştursun. Dünden beri bu bölgedeyiz. Osmaniye'de bir açılış yaptık, Dörtyol'da açılış yaptık, şimdi buradayız. Gerçekten açılışlara yetişemiyoruz. Çalıştığımız, işimize önem verdiğimiz, satış sonrası servise önem verdiğimiz, modayı takip ettiğimiz, ar-ge'ye önem verdiğimiz zaman iş yok diye bir şey yok." dedi. 140 ülkeye ihracat yaptıklarını belirten Yönetim...