06 / 05 / 2024

Mersin Kızkalesi 4. turizm festivali

Mersin Kızkalesi 4. turizm festivali

Mersin Valiliği himayesinde, Büyükşehir Belediyesi, Erdemli Belediyesi ve Kızkalesi Turizm ve Kültür Derneği'nin destekleriyle gerçekleşen festivalin Kızkalesi Halk Plajında düzenlenen açılış törenine çok sayıda davetli katıldı.

Vadeli mevduatta son dakika! Her ay tıkır tıkır 4 bin 330 TL getiri fırsatı!

Vadeli mevduattaki son dakika gelişmeleri pek çok kişi tarafından da merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki vadeli mevduatta son dakika gelişmeleri ne? Verilen bilgilere göre, vadeli mevduatla hesaplara her ay tıkır tıkır 4 bin 330 TL yatıyor. İşte detaylar...

Pasaport ücretleri tek tek açıklandı: 1 yıllık, 2 yıllık ve 4-10 yıllık pasaport ücretleri kaç TL? 

Pasaport ücretleri için 50 oranında zam yapıldı. Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, pasaport ücretleri tek tek açıklandı. Peki 1 yıllık, 2 yıllık ve 4-10 yıllık pasaport ücretleri kaç TL? 

Üniversite 2 yıllık ve 4 yıllık bölümler neler? YKS (TYT-AYT-YDT) puan türü ile nasıl yerleşilir?

ÖSYM tarafından gerçekleştiren YKS maratonu sona erdi. Bu kapsamda öğrenciler üniversite 2 yıllık ve 4 yıllık bölümlerin neler olduğunu sorguluyor.

Tapusu olan herkes hemen baksın! Artık son 4 güne girildi, bunu yapmayanlar resmen yandı! 

Tapusu olan herkes hemen baksın... Artık son 4 güne girildi, bunu yapmayanlar resmen yandı... 

TÜİK Eski Başkanı Aydemir: ‘Geriye dönük 3-4 senenin düzeltilip çalışan kesimin aylığına yansıtılması lazım’

TÜİK’in açıkladığı düşük enflasyonun halkı yoksullaştırdığını belirten Birol Aydemir, “Geriye dönük 3-4 senenin düzeltilip çalışan kesimin aylığına yansıtılması lazım” dedi. Aydemir, ekonominin bir senede yoluna girebileceğini söyledi.

Antalya Hal fiyatları açıklandı! Kıvırcık marul 4 TL, patates 3 TL, portakal 6 TL! 19 Ocak 2023 fiyat listesi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 19 Ocak 2023 fiyatları açıklandı. Antalya halinde kıvırcık marul 4 TL, patates 3 TL, portakal 6 TL fiyatlarla satışa sunuldu. Peki halde diğer ürünler kaç lira? İşte 19 Ocak 2023 fiyat listesi...

Türkiye’de her yıl yaklaşık 1.4 milyon konut satılıyor! Erişilebilir konuta ihtiyaç artıyor!

Türkiye’de her yıl yaklaşık 1.4 milyon konut satıldığını söyleyen EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, hala erişilebilir konut ihtiyacı olduğunu kaydetti.

SSK, BağKur, Emekli Sandığı maaşları bir hesaplandı pir hesaplandı! Maaşlarda büyük deprem! 4 aylık zamma hemen göz atın

Milyonlarca emekli tarafından merak edilen ve araştırılan emekli maaş zammı, Ekim ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra yeniden gündeme geldi. SSK, BağKur, Emekli Sandığı maaşları bir hesaplandı pir hesaplandı! Maaşlarda büyük deprem! 4 aylık zamma hemen göz atın...

Vestfrost bulaşık makineleri 4 bin 400 TL’den başlayan fiyatla! İşte 26 Ekim 2022 fiyat listesi…

Uygun fiyatları nedeniyle sıkça tercih edilen ve araştırılan Vestfrost bulaşık makineleri 4 bin 400 TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıktı.

Profilo bulaşık makinesi 4 taksitle A101’e geliyor! A101 27 Ekim 2022 fiyat listesi

A101 marketler zinciri bu hafta yine dopdolu katalogla tüketiciyi çeşit çeşit ürünle buluşturuyor. Bu hafta 20 Ekim’den itibaren geçerli olan kataloğunda Profilo markasına ait bulaşık makinesi 4 taksit seçeneğiyle satışa sunuldu.

Kiraya yüzde 25 sınırı geldi, 3 bin liralık evler 4 bin lira oldu! Kiralık ev arayanlara ve kiracılara şok!

Kiraya yüzde 25 sınırı geldi, 3 bin liralık evler 4 bin lira oldu. Sektörde kiralık konut sayısının düşeceğine ve konut kiralarının daha da yükseleceğine dikkat çekildi. 

Karabük'e 4 yeni millet bahçesi geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Karabük’e 4 millet bahçesi yapılacağını duyurdu.

Körfezkent 4. Etap'taki 1 adet bağımsız bölümün değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut GYO Körfezkent 4. Etap projesinde konumlanan 1 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. 

Mersin Kızkalesi 4. turizm festivali Haberi

Mersin Kızkalesi 4. turizm festivali

Bu yıl 4.'sü gerçekleştirilen Kızkalesi Turizm Festivali, renkli görüntülerle başladı. Törende konuşan Kızkalesi Turizm ve Kültür Derneği Başkanı Hüseyin Çalışkan, UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesinde yer alan Kızkalesi'nin yerli ve yabancı turistlerin en çok tercih ettiği turizm merkezlerinden biri olduğunu kaydetti. Önümüzdeki yıl festivalin uluslararası kapsamda gerçekleştirileceğini belirten Çalışkan, bu vesileyle hem Mersin'in hem de Türkiye'nin tanıtımına büyük katkı sağlanacağını vurguladı. 




Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ise İstanbul'da bulunan ve minyatür tarihi eserlerin sergilendiği MiniaTürk'de Kızkalesi'nin de minyatürünün sergileneceğini söyledi. 



Vali Özdemir Çakacak, artan refah düzeyine paralel olarak turizmin de en hızlı gelişen sektörlerden biri olduğunu vurguladığı konuşmasında, turizmin tek başına bir sektör olmadığını belirterek, "Turizm sektörüne yatırım yapan ve istihdamı arttıran ülkeler, turizm gelirinde ciddi bir artış yakalamaktadır. Turizmin gelişmesi...