03 / 05 / 2024

Mersin Kızkalesi turizm sezonu

Mersin Kızkalesi turizm sezonu

MERSİN'in önemli tarihi miraslarının başında gelen ve UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'ne de giren Kızkalesi'nde turizmciler, iyi bir sezon bekliyor.

Ligarbatravel Gayrimenkul Emlak Pazarlama Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ligarbatravel Gayrimenkul Emlak Pazarlama Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Levent Keleş tarafından kuruldu.

Sealife Turkey Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Sealife Turkey Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Limited Şirketi Ataşehir'de Ishak Karaga ve Ömer Faruk Özbek ortaklığında kuruldu.

Ef Danışmanlık Gayrimenkul Turizm Tekstil Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ef Danışmanlık Gayrimenkul Turizm Tekstil Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Turgut Yılmaz tarafından kuruldu.

Doha Yaşam Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Tic.Ltd.Şti.Kadıköy Şubesi açıldı!

Doha Yaşam Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Tic.Ltd.Şti.Kadıköy Şubesi Kadıköy'de Cem Gülmez tarafından açıldı.

Gvds İnşaat Mimarlık Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gvds İnşaat Mimarlık Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Didem Artık Tutaşer ve Görkem Volkan tarafından kuruldu.

Sarel Mimarlık Yapı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarel Mimarlık Yapı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Meryem Şirin Tulgay tarafından kuruldu.

Yağmur Yatçılık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağmur Yatçılık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Haluk Türkeri ve Sıddık Bağatur ortaklığında kuruldu.

Doğa Life Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Life Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile İlkay Sarı tarafından kuruldu.

Doha Yaşam Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doha Yaşam Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Karabudak tarafından kuruldu.

Servet Acar İnşaat Nakliye Tarım Hayvancılık Temizlik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'ın merkez nakli yapıldı!

Servet Acar İnşaat Nakliye Tarım Hayvancılık Temizlik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Servet Acar İnşaat Nakliye Tarım Hayvancılık Temizlik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Fatih'te yapıldı.

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bülbül Şb. açıldı!

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bülbül Şb. bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Khalil Ghwısh tarafından açıldı.

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Şehit Muhtar Şb. açıldı!

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Şehit Muhtar Şb. bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Khalil Ghwısh tarafından açıldı.

Uğur Kılıç Turizm Ve Organizasyon Hizmetleri Gıda Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğur Kılıç Turizm Ve Organizasyon Hizmetleri Gıda Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Kılıç tarafından kuruldu.

Mersin Kızkalesi turizm sezonu Haberi

Mersin Kızkalesi turizm sezonu

Kızkalesi Turizm ve Kültür Derneği Başkan Yardımcısı Mehmet Şirin Öztop, turizmcilerin yeni sezonun bereketli geçmesini beklediğini söyledi. Kızkalesi'nin yıldızlı otel ve belediye ruhsatlı işletmelerle yaklaşık 5 bin yatak kapasitesine sahip olunduğunu aktaran Öztop, "35 yıl sonra kar yağışı deniz kenarına kadar indi. Bu da yazın sıcak geçeceğine işarettir. Sert geçen kışın ardından yaz sezonunun turizmciler için bereketli geçeceğini umut ediyoruz"...