05 / 05 / 2024

mersin nisan kararları

mersin nisan kararları

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi 2017 Nisan Ayı Toplantısı’nın son birleşimini gerçekleştirdi. İşte Toplantı kararları...

Milli Emlak'tan 32 bin TL'den başlayan fiyatlarla Nisan ve Mayıs fırsatı! Kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Mersin, Ankara ve Bayburt'ta yer alan 3 adet araziyi satışa çıkardı. Söz konusu arazilerin satış ihaleleri Nisan ve Mayıs ayları içerisinde yapılacak.

2023 TOKİ Mersin müstakil arsa sonuçları isim listesi! Tek tek açıklandı! Hemen bakın!

2023 TOKİ Mersin İlk Evim Arsa kura çekilişi tüm hızıyla devam ederken, TOKİ Mersin ilinde Anamur, Aydıncık, Çamlıyayla, Erdemli, Gülnar, Mut, Silifke Tarsus ilçelerinde müstakil arsa kurasını 13 Nisan Perşembe günü çekildi. Peki, TOKİ Mersin müstakil arsa kura sonuçları nasıl öğrenilir? İşte merak

Mersin Büyükşehir Belediyesi rekor sayıda şoför alımı yapacak! İlkokul mezunu olmanız yeterli! Son gün 2 Nisan!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığınca İŞKUR resmi internet sitesinde yayımlanan ilan doğrultusunda en az ilkokul mezunu 100 şoför alımı gerçekleştirileceği öğrenildi. Başvuracak adaylarda aranan başvuru koşulları ve detaylar da belli oldu. Peki, son başvuru tarihi ne zaman, başvuru şartları neler

Vakıf GYO'nun 2020 yılı genel kurul toplantısı kararları tescillendi!

Vakıf GYO'nun 2020 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısında alınan kararları İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından 14 Nisan 2021 tarihinde tescillendi. 

Mersin Akdeniz Belediyesi'nin gündemi kentsel dönüşüm!

Mersin Akdeniz Belediyesi Nisan Ayı Meclis Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak kentsel dönüşüm konusunda destek çağrısında bulundu. 

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın olağan genel kurul kararları tescil edildi!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın 19 Mart 2021 tarihinde gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul Toplantısında alınan Kararlar, 2 Nisan 2021 tarihinde İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından tescil edildi.

Mersin metro ihalesi 28 Nisan'da! 

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kente kazandırılacak metro için yeniden ihaleye çıkıyor. Yeni ihale 28 Nisan tarihinde yapılacak.

Mersin'de 13.5 milyon TL'ye satılık arsa ve fabrikası!

Mersin 6. İcra Dairesi, Mersin İl, Akdeniz İlçesi'nde bulunan arsa ve üzerindeki kompleksi TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 7 Nisan 2021 günü gerçekleşecek.

TOKİ'den Mersin Mut'a 324 yeni konut müjdesi!

Mersin İli, Mut İlçesi, Deveci Mahallesi 324 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi (4 Dükkanlı), 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi işi ihalesi 30 Nisan 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

Mersin Millet Bahçesi için 41.3 milyon liralık sözleşme!

Mersin'de geçen nisan ayında “kaynak sıkıntısı” nedeniyle yapımı durdurulan millet bahçesi projesi için çalışmalara yeniden başlanıyor. Proje için 41 milyon 433 bin liralık sözleşme imzalandı.

Mersin Millet Bahçesi için kaynak bulundu!

Mersin'de geçtiğimiz Nisan'da yapımı 'kaynak sıkıntısı' sebebiyle iptal edilen Millet Bahçesi için yeniden harekete geçildi. TOKİ, millet bahçesi için bugün tekrar ihaleye çıkıyor.

Manisa SGK İl Müdürlüğü Binası ihalesi 10 Nisan'da!

Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü Binası ve Mersin Tarsus Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürlüğü Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 10 Nisan'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Manisa SGK İl Müdürlüğü Binası ihalesi 10 Nisan'da!

Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü Binası ve Mersin Tarsus Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürlüğü Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 10 Nisan 2019 tarihinde saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

mersin nisan kararları Haberi

mersin nisan kararları


Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi 2017 Nisan Ayı Toplantısı’nın üçüncü birleşimi, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz başkanlığında yapıldı.


Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilen toplantıda idare tekliflerine ait 7, komisyon raporlarına ait 29 olmak üzere toplam 36 madde görüşüldü.


Nisan ayı üçüncü birleşiminde yoklama ve saygı duruşunun ardından gündem maddeleri görüşüldü. Encümen ve komisyon üyeleri seçildi.


Mecliste, 5216 Sayılı Büyükşehir Belediyesi Kanunu’nun 16. Maddesi, 5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 33. Maddesi ile Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliği’nin 20. Maddesi gereğince; aday olan 10 üyeden Hikmet Koç, Mehmet Topkara, Sedat Yeğiner, Ömer Özcan ve Enver Fevzi Köksal, gizli oy ile Büyükşehir Belediye Encümeni’ne seçildi. 


14 adet ihtisas komisyonunda görev yapacak üyelerin seçimi ise işari oylama ile belirlendi. 5216 Sayılı Büyükşehir Belediyesi Kanunu’nun 15. Maddesi, 5393 Sayılı Belediye...