21 / 05 / 2024

Mersin Novita projesi

Mersin Novita projesi

Yenişehir'de yükselen ve Mersin'de bir benzeri olmayan NOVITA' da anahtar teslimi başladı. Ekinci İnşaat tarafından hayata geçirilen projede dairelerin çoğunluğu 1+1. Dileyenler için 2+1 ve 3+1 seçenekleri de var.

TOKİ Mersin projesi için yeni tarih resmen belli oldu! Tek bir ilçeye tam 522 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mersin projesinde 522 adet konut yer alacak. İşte Mersin TOKİ projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Mersin 2023 projesi için büyük gün! Tam 478 konutluk bu yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Mersin 2023 projesi için büyük gün geldi. Tam 478 konutluk bu yeni projeyi sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Mersin projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Mersin 2023 projesi Haziran 2023 müjdesi peş peşe geldi! Mezitli'deki 484 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın!

TOKİ Mersin 2023 projesi Haziran 2023 müjdesi peş peşep geldi... Mezitli'deki 484 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın... İşte TOKİ Mersin projesi ile ilgili son dakika detayları...

TOKİ Mersin 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu! Silifke'deki 447 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Mersin 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu.... Silifke'deki 447 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın...  İşte TOKİ Mersin 2023 projesi detayları...

TOKİ Mersin 2023 projesi için yeni tarih tek tek açıklandı! Bakın Mezitli'ye kaç yeni konut geliyor!

TOKİ Mersin 2023 projesi için yeni tarih tek tek açıklandı... Bakın Mezitli'ye kaç yeni konut geliyor...

TOKİ Mersin 2023 projesi için son dakika müjdesi geldi! Bakın hangi ilçeye kaç konutluk proje geliyor!

TOKİ Mersin 2023 projesi için son dakika müjdesi geldi... Bakın hangi ilçeye kaç konutluk proje geliyor... İşte TOKİ Mersin projesi detayları...

Mersin Akdeniz kentsel dönüşüm projesi yıl sonuna kadar teslim edilecek!

Mersin'de gerçekleştirilen toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Akdeniz ilçesi Çay Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesinin yıl sonuna kadar vatandaşlara teslim etmeyi planladıklarını dile getirdi.

Mersin'deki kentsel dönüşüm projesinin kaba inşaatı tamamlandı!

Doğu Akdeniz'in önemli ticaret merkezleri arasında yer alan Mersin'de 142 dönüm alanda toplamda 416 dairelik 20 bloktan meydana gelen kentsel dönüşüm projesi tamamlanıyor.

TOKİ Mersin Mut orta gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mersin Mut orta gelir grubu projesi için başvuru dönemi başladı. 

TOKİ Mersin Mut alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mersin Mut  alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi yarın başlıyor.

Mersin Metrosu için büyük adım!

Mersin'de yapılacak Hafif Raylı Sistem Metro Hattı'nın İnşaat ve Elektromanyetik Sistemlerinin Temini, Montajı veya Tahvil İhracı Projesi ile ilgili Belediye Başkanı Vahap Seçer'e 900 milyon Türk Lirası tutarında finansman yetkisi verildi.

Mersin Akdeniz kentsel dönüşüm projesi 27 Ağustos'ta ihaleye çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mersin Akdeniz kentsel dönüşüm projesinin ihalesini 27 Ağustos tarihinde gerçekleştirecek.

Mersin, Çamlıbel Millet Bahçesi ile canlanacak!

Mersin'de bir zamanlar sahip olduğu hareketliliğiyle kent ekonomisinin kalbi niteliğindeki Çamlıbel mahallesi, Marina Projesi ve Millet Bahçesi ile eski günlerine kavuşacak.

Mersin Novita projesi Haberi

Mersin Novita projesi

Ekinci İnşaat tarafından hayata geçirilen projede dairelerin çoğunluğu 1+1. Dileyenler için 2+1 ve 3+1 seçenekleri de var. Üstelik iç mimarisi her zevke seslenen, üç farklı "tasarım anlayışı" ile gerçekleştiriliyor. 


HERŞEY ELİNİZİN ALTINDA 


Yüzme havuzu, tenis kortu, basketbol ve futbol sahası, spor salonu, sauna, yürüyüş alanları, hobi odaları, etkinlik salonu, toplantı odası, ortak yaşam alanları, çocuk oyun alanları ve otoparkın aynı kompleks içinde olduğu Novita'da şehrin tüm olanaklarının içinde ama karmaşanın uzağında bir proje hayata geçirdiklerini ifade eden Ekinci İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nesim Ekinci, gün boyu 5 yıldızlı konforun sunulduğu yaşam merkezinde anahtar teslimine başladıkları için büyük mutluluk duyduklarını...