21 / 05 / 2024

Mersin Oto Galericileri Derneği projeleri

Mersin Oto Galericileri Derneği projeleri

Kooperatif kuruyorlar İmece Haber Merkezi- Kısa adı MOG-DER olan Mersin Oto Galericileri Derneği yönetim kurulu ve üyeleri Suphi Öner Öğretmen Evi'nde düzenlenen birlik yemeğinde bir araya geldi ve kooperatifleşme kararı aldı...

Çankırı'ya galericiler sitesi yapılması talebi!

MASFED Başkanı Aydın Erkoç ve Yönetim Kurulu üyeleri Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan'ı ziyaret etti. Mersin Oto Galericiler Derneği Başkanı Bekir Selvi, Çankırı'ya galericiler sitesi yapılması talebini Bakan’a iletti.

Mersin Oto Galericiler Sitesi'nin 2. etap inşaatı başlıyor!

Mersin Oto Galericiler Sitesi Başkanı Gürkan Göçer, Galericiler Sitesi'nin inşaatının bu yıl başlayacağını ve 200 işyeri bulunan siteye 70 ek ofis yapılacağını belirtti.

Sakarya Oto Galericiler Sitesi görücüye çıkıyor!

Sakarya Oto Galericileri Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi tarafından bugün 2. El Oto Galericileri Sitesi çalışmaları kapsamında "Mimari Projelerin Tanıtımı’ toplantısı gerçekleştirilecek.

Ordu'daki oto galericiler tek merkezde toplanıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, hazırladığı projeyle Ünye ilçesinde dağınık bir alana yayılan oto galericileri tek çatı altında toplayacak. 44 galerici esnafının konumlandırılacağı proje ile kaldırım işgallerinin ve şehir merkezindeki karışıklığın sonlandırılması hedefleniyor.

Sakarya 2. El Oto Galericileri Sitesi için geri sayım başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, şehrin merakla beklediği 2. El Oto Galericileri Sitesi Projesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar...

Mersin'de kolay ulaşılabilecek oto galeriye ihtiyaç var!

Mersin Oto Galericiler Derneği ( MOGDER ) Başkanı Bekir Selvi, Mersinlilerin kolay ulaşım sağlayabilecekleri bir oto galericiler sitesine ihtiyaç duyulduğunu bildirdi.

Erginler Mersin Erdemli'ye otel inşa edecek!

Erginler Petrol Ürünleri Nak. Oto. İnş. ve Malz. Turz. San. ve Tic. Ltd. Şti. tarafından Mersin Erdemli ilçesine bağlı Tırtar Mahallesi'nde 155 odalı otel projesi yapılacak.

Şeref Sağlam: Kağıt üzerinde ev almayın!

ANTALYA Emlak Komisyoncuları Oto Galericileri ve İş Takipçileri Odası Başkanı Şeref Sağlam, proje üzerinde gösterilen konutların pazarlık yapıldıktan sonra birbiriyle tutup tutmadığına dikkat edilmesi gerektiğini vurguladı.

Mersin Oto Galericiler Sitesi projesi ne olacak?

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan'dan projenin 5 binlik plana girmesi için destek istedi MOGDER Başkanı Bekir Selvi, Başkan Yardımcısı Ali Kıratlı ile birlikte Mezitli Belediye Başkanı Tarhan'ı ziyaret etti.

Mersin'de oto galericiler destek arayışına girdi!

Mersin Oto Galericiler Derneği (MOGDER) yöneticileri, merkez Mezitli ilçesinde 'Oto Galericiler Sitesi' kurmak istediklerini belirterek, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan'dan projenin 5 binlik plana girmesi için destek istedi..

Mersin açık oto pazarı açıldı!

Mersin açık oto pazarı açıldı. Pazara, ikinci el oto satışı yapmak isteyen vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini belirten Tuna. şunları kaydetti: "Bu alan modem ve kapalı bir düzen içerisinde, tuvaletleri ve sosyal donatı alanlarıyla güzel bir mekan olaca

Mersin Oto Galericiler Sitesi’nin açılışı yapıldı!

Mersin’in merkez Toroslar ilçesinde yapımı tamamlanan Mersin Oto Galericiler Sitesi’nin açılışını, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna yaptı. Galericiler Sitesi Korukent Mahallesi’nde 235 dönüm alan üzerine inşa edildi...

Mersin Oto Galericileri Derneği, önce arsa alacak, sonra site inşa edecek!

Kooperatif kuruyorlar İmece Haber Merkezi- Kısa adı MOG-DER olan Mersin Oto Galericileri Derneği yönetim kurulu ve üyeleri Suphi Öner Öğretmen Evi'nde düzenlenen birlik yemeğinde bir araya geldi ve kooperatifleşme kararı aldı...

Mersin Oto Galericileri Derneği projeleri Haberi

Mersin Oto Galericileri Derneği projeleri

Mersin Oto Galericileri Derneği (MOG-DER) Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Selvi, "Sizlerle birlikte kurduğumuz Mersin Oto Galericiler Derneği daha önceki toplantılarda da söylediğim gibi bizlerin bir aile olmasını sağladı. 

Bizleri aynı çatı altında, bir olarak, diri olarak aynı amacı gütmemizi sağladı. En temel amacımız tabi ki yerini kendimiz belirlediğimiz, maliyet rakamlarına yaparak, içinden rızkımızı çıkarıp yaşayabileceğimiz bir site yapmak. Son yaptığımız toplantıdan sonra bazı kardeşlerimiz bizleri yanlış anlamış. Biz bu arkadaşlarımızı ziyaret ederek, gönüllerini aldık kırgınlıklarını giderdik" dedi. 


Selvi, "Şunu unutmayalım ki; mevcut siteden yer alan esnaf da, oradan yer almayıp bizimle mücadele eden esnaf da bizim esnafımızdır. Aramıza kimse nifak sokamaz. Bizler Mersin'de ikinci el otomotiv ticareti yapan ve bu işten ekmek kazanan dürüst esnaflarız. Hiçbirimiz birbirimizden üstün değiliz. Buradaki esnaf...