29 / 04 / 2024

Mersin Polis Amca Kütüphanesi açıldı

Mersin Polis Amca Kütüphanesi açıldı

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nce hayata geçirilen, 'Polis Amca Kütüphanesi 2' projesi kapsamında 6 okulda kütüphane açıldı.

Mersin'de 5 katlı bina çöktü!

Mersin Mevlana Mahallesi 101067 sokakta yer alan 5 katlı bir bina çöktü. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

Mersin Yenişehir Leman Kültür'ün yıkılıyor!

Mersin’in merkez Yenişehir ilçesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde bulunan Leman Kültür adlı işletmenin yıkımı için gelen belediye ekipleri, zabıta ve polis, çalışanların oluşturduğu etten duvarla karşılaştı.

Mersin Leman Kültür'ün yıkımı yapılamadı!

Mersin'in merkez Yenişehir ilçesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde bulunan Leman Kültür adlı işletmenin yıkımı için gelen belediye ekipleri, zabıta ve polis, çalışanların oluşturduğu etten duvarla karşılaştı.

Mersin Polis Amca Kütüphanesi açıldı!

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nce hayata geçirilen, 'Polis Amca Kütüphanesi 2' projesi kapsamında 6 okulda kütüphane açıldı.

Mersin'de Polis Amca Kütüphaneleri açıldı!

MERSİN İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen 'Polis Amca Kütüphanesi 2'projesi kapsamında 6 okula kazandırılan kütüphaneler, Vali Özdemir Çakacak'ın katıldığı törenle hizmete açıldı.

Mersin Polis Meslek Eğitim Merkezi güvenli sürüş pisti ihalesi 19 Eylül'de!

Mersin Polis Meslek Eğitim Merkezi güvenli sürüş pisti yapım işi, Mersin Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından 19 Eylül 2014 tarihinde saat 10.00'da ihaleye çıkacak.

Mersin Akkuyu Nükleer Santrali çalışmaları protesto edildi!

Mersin'e yapılacak Akkuyu Nükleer Santrali çalışmalarının iptal edilmesi istemiyle ''insan zinciri'' oluşturan aralarında milletvekillerinin de bulunduğu grup ile polis arasında, trafik akışının engellendiği gerekçesiyle arbede yaşandı.

çukurova Havalimanı, 3 Kasım'da ihaleye çıkacak!

Ekonomi Bakanı Zafer çağlayan, Mersin İl  Emniyet Müdürlüğünce hayata geçirilen 'Polis Amca Kirvem Olur musun'  etkinliğine katıldı...

Zafer çağlayan: TOKİ, Mersin'de modern evler yapacak!

Devlet Bakanı Zafer çağlayan, 2011 yılı itibariyle Mersin 'de yapılacak yatırımların 3 milyar lirayı geçeceğine işaret ederek, bu sayede binlerce Mersinli 'nin iş bulacağını söyledi.

Mersin turizmi yabancı yatırımcılar ile renkleniyor!

Adeta yıllara meydan okuyan  tarihi dokusu, denizi ve güneşi ile turizmden her geçen yıl daha fazla pay almaya  başlayan Mersin 'deki yazlık evler farklı kültürleri buluşturan bir mekan haline  geliyor

Mersin'de icradan 3 milyon 134 bin TL'ye satılık fabrika!

Mersin 4. İcra Müdürlüğü, Mersin ili, Akdeniz ilçesinde bulunan fabrika satılıyor. Toplam bedeli 3 milyon 134 bin TL olan fabrikanın ihalesi birinci satışı 25 Temmuz 2011 Pazartesi günü ve ikinci satış 4 Ağustos 2011 Perşembe günü Özel İdare İşhanın'da ya

Mersin OSB'de 1 milyon 600 bin TL'ye satılık fabrika!

Mersin İli, Tarsus İlçesindeki organize sanayi bölgesi içinde yer alan 12 dönüm arazi üzerine kurulu fabrika binası satışa sunuluyor. Fabrika binasının 1.800 metrekare kapalı alanı, 400 KVA trafosu, 7,5 tonluk tavan vinci bulunuyor

Mersin 5. Yapı ve Emlak Fuarı açıldı!

Devlet Bakanı Zafer çağlayan, Türkiye 'nin artık yapı malzemeleri dahi ihraç eder konuma geldiğini ifade etti. çağlayan, Forza Fuarcılık ve MTSO girişimleriyle bu yıl beşincisi gerçekleştirilen Mersin Yapı ve Emlak Fuarı'n açılışında sektörün ülke genelin

Mersin Polis Amca Kütüphanesi açıldı Haberi

Mersin Polis Amca Kütüphanesi açıldı

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nce hayata geçirilen, 'Polis Amca Kütüphanesi 2' projesi kapsamında 6 okulda kütüphane açıldı.Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından, öğrencilere kitap okuma alışkanlığının kazandırılması amacıyla hayata geçirilen 'Polis Amca Kütüphanesi 2' projesi kapsamında 6 okulda hazırlanan kütüphaneler, hizmete açıldı. Toroslar ilçesindeki Çavuşlu Ortaokulu'nda düzenlenen törende; Ersoy, Candan Merzeci, Çavuşlu, Fatih, 100. Yıl Akkent ve Kuyuluk Ortaokullarında hazırlanan kütüphanelerin açılış töreninde Mersin Valisi Özdemir Çakacak ile il protokolünü karşılarında gören öğrenciler büyük heyecan yaşadı. 


İNANCIMIZIN İLK EMRİ 

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, 'Polis Amca Kütüphaneleri 2' projesi ile öğrencilere kitap okuma alışkanlığının kazandırılmasının hedeflendiğine vurgu yaptı. Çakacak, "İnancımızın ilk emri 'oku'dur.  Gençlerimize kitap okumalarını tavsiye ediyorum.  Onlara inanıyor ve güveniyoruz. Türkiye Cumhuriyeti...