28 / 07 / 2024

mersin şehitler camii temel atma töreni

mersin şehitler camii temel atma töreni

Mersin'in Bozyazı ilçesinde hayırseverler tarafından yaptırılacak Şehitler Camii'nin temeli düzenlenen törenle atıldı. Hayırseverlerin bağışladığı arsa üzerine inşaatı başlatılan caminin biran önce bitirilmesi için desteğe ihtiyaç olduğu belirtildi...

Mersin Alaaddin Ak Camii'nin yenilenme çalışmaları TBMM'de!

Mersin ili Anamur ilçesinde bulunan Alaaddin Ak Camii'nin yenilenme çalışmaları TBMM gündemine taşındı. İYİ Parti Mersin Milletvekili Behiç Çelik konuya ilişkin soru önergesi hazırladı....

15 Temmuz Şehitler Camii'nin temeli atıldı!

Gediz Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından inşa edilecek olan 15 Temmuz Şehitler Camii için temel atma töreni gerçekleştirildi. 

TOKİ Mersin 205 konut ihalesi yarın!

Mersin İli, Gülnar İlçesi, Akdeniz Mahallesi 205 Adet Konut , 1 Adet Camii ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

Mersin kentsel tasarım çalışmalarıyla yeniden inşa ediliyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından merkez Akdeniz ilçesindeki Atatürk ve Silifke caddeleri ile Ulu Camii ve Taş Bina çevresini değiştirecek olan 'Kentsel Tasarım ve Yenileme Projesi'ne Uray Caddesi, Mücahitler Caddesi ile bu caddelere bağlanan ara sokaklar da katıldı.

Mersin Konak Camii'nin inşaatı başladı!

Mersin’in Tarsus ilçe Belediyesi tarafından Ergenekon Mahallesi’nde yaptırılan Konak (Ay Yıldızlı) Camii’nin temeli törenle atıldı.

Mersin Kentsel Tasarım Projesi'nde sona gelindi!

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Atatürk ve Silifke Caddeleri ile Yoğurt Pazarı, Ulu Camii çevresi, Taş Bina çevresinde Kentsel Tasarım ve Yenileme Projesi kapsamında başlattığı çalışmalarda sona gelindi.

Mersin kentsel tasarım projesinin yüzde 40'ı tamam!

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nce, Akdeniz ilçesindeki Atatürk ve Silifke caddeleri ile Ulu Camii ve Taş Bina çevresini değiştirecek olan ’Kentsel Tasarım Projesi’ kapsamında yürütülen çalışmaların yüzde 40’nın tamamlandığı bildirildi.

Mardin Artuklu'da 15 Temmuz Şehitler Camii açıldı!

Mardin merkez Artuklu ilçesinde 15 Temmuz Şehitler Camii ibadete açılırken Hz. Osman Camii ve Üniversite Camii’nin yapımı ise sürüyor.

15 Temmuz Şehitler Camii hizmete açıldı!

İzmir'de FETÖ'nün uzun yıllar özel bir okulun kütüphanesi olarak kullandığı cami ibadete açıldı, ismi "15 Temmuz Şehitler Camii" olarak değiştirilen camiye gelen vatandaşlar durumdan memnun olduklarını söylediler.

Mersin, Kentsel Tasarım Projesi'yle değişecek!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Kentsel Tasarım Projesi ile kentin en eski ve ünlü caddelerinden Atatürk ve Silifke Caddeleri ile tarihi Ulu Camii ve Taş Bina çevresini yeniden düzenleyecek.

Mersin’de ’Kentsel Tasarım Projesi’ başladı!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, merkez Akdeniz ilçesindeki Atatürk ve Silifke caddeleri ile Ulu Camii ve Taş Bina çevresini değiştirecek olan ’Kentsel Tasarım Projesi’ için çalışmalara başladı.

Mersin'de kentsel tasarım başladı!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Akdeniz İlçesi, Atatürk ve Silifke Caddeleri ile Ulu Camii çevresi ve Taş Bina çevresi Kentsel Tasarım Projesi için çalışmalarını başlattı.

Mersin Çukurkeşlik Camii ibadete açıldı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, merkez Yenişehir ilçesine bağlı Çukurkeşlik Mahallesi’nde yaptırılan Çukurkeşlik Camisi’nin kurdelesini keserek ibadete açtı.

mersin şehitler camii temel atma töreni Haberi

mersin şehitler camii temel atma töreni


Mersin'in Bozyazı ilçesinde hayırseverler tarafından yaptırılacak Şehitler Camii'nin temeli düzenlenen törenle atıldı. 


Bozyazılı hayırseverlerin bağışladığı arsa üzerine inşaatı başlatılan caminin temel atma törenine Kaymakam Mustafa Erkayıran, Belediye Başkanı Mehmet Ballı, İlçe Müftüsü Adem Bebek, İlçe Emniyet Müdürü Ercan Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Doğan ve vatandaşlar katıldı.


Denizci Mehmet Camii İmamı İhsan Topçu’nun Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan törende konuşan Müftü Adem Bebek, caminin 2 bin 824 metrekare alan üzerine kurulacağını aktardı. Camide aynı anda bin kişinin namaz kılabileceğini ifade eden Bebek, ayrıca Kur'an-ı Kerim eğitiminin verilebileceği sınıflar, kütüphane ve sohbet odalarının olacağını söyledi.


Caminin arsasını bağışlayan ve maddi katkı sağlayan hayırseverlere teşekkür eden Müftü Bebek, inşaatın biran evvel bitmesi için desteklerin sürmesi gerektiğini ifade etti.


Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı ise...