01 / 05 / 2024

Mersin Stadı zemini

Mersin Stadı zemini

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdür yardımcıları Türk ve Kocakaya, Mersin Stadı'nı inceledi. Açıklamada, stat zemininin, 8 Şubat Pazar günü Mersin İdmanyurdu-Kasımpaşa maçının oynanmasına hazır olduğu da belirtildi

Mersin Stadı'ndaki zemin sorunu çözülüyor!

Spor Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk "Çimin tam anlamıyla hazır hale gelmemesinin başlıca sebebinin hava sıcaklığının mevsim normallerinin üstünde seyretmesi fakat buna rağmen stadın zemini hazır diyebiliriz" dedi.

Mersin Anamur Şehir Stadı restore ediliyor!

Mersin Anamur Şehir Stadı restore edilerek daha konforlu hale getiriliyor. Şehir Stadı'na betonarme yapılacak, tribünlerin üzeri kapatılacak ve koltuklar kurulacak.

Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadyumu kent meydanı olacak!

66 yıl önce Mersin'de inşa edilen Tevfik Sırrı Gür Stadı'nın yeri kent meydanı olacak. Kent meydanı yapılması hakkındaki karar mecliste oy birliğiyle kabul edildi.

Spor Toto Akhisar Stadı ne zaman açılacak?

Mersin Akhisar Belediyespor, Ligin 7'nci haftasında Fenerbahçe karşılaşmasıyla yeni stadına kavuşmayı hedefliyor. Yeşil siyahlılar, kombine bilet satışına da Eylül ayında start vermeyi planlıyor.

Bursa Büyükşehir Stadı'nın zemini tamamlanıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Büyükşehir Stadı'nda hibrit çim zemin kaplama çalışmalarını tamamlıyor. Belediye Başkanı Recep Altepe, Sekreter Yardımcısı Mustafa Altın ve Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni, stadyumu inceledi.

Bursa Büyükşehir Stadı'nın zemini yenileniyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan ve mimarisi ile dünyanın heyecan verici 10 stadyumu arasında gösterilen Bursa Büyükşehir Stadı'nın zemini baştan aşağı yenileniyor.

Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadı'nın yerine kent meydanı yapılacak!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Tevfik Sırrı Gür Stadı'nın yeri ile OYAK arazisini istedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, stadın Kent Meydanı yapılmasına yönelik talebi destekledi.

Mersin Kent Meydanı Projesi için arsa istendi!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, kent meydanı projesiyle ilgili bilgi verdi. Kocamaz, kent meydanı için Tevfık Sırrı Gür Stadı ve OYAK arazisini istendiğini belirtti.

Sivasspor'un yeni stadı ne zaman açılacak?

Sivasspor, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliğiyle yaptırılan ve Türkiye'nin ilk ekolojik stadı olma özelliğini taşıyan stat, Mersin İdmanyurdu maçıyla açılacak.

Rize Çaykur Didi Stadı'nın zemini hibrit çime dönüştürülüyor!

Yeşil-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre Çaykur Rizespor'un maçlarını oynadığı Çaykur Didi Stadı'nın zemininin, hibrit çime dönüştürülüyor.

Manisa 19 Mayıs Stadı'nın zemini sorun yaratıyor!

Spor Toto Süper Lig'de Avrupa kupalarını hedefleyen Akhisar Belediyespor ile 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluğa koşan Manisaspor'un en büyük kabusu Manisa 19 Mayıs Stadı'nın bozuk zemini oldu.

Manisa 19 Mayıs Stadı'nda zemininde iyileştirme çalışmaları başladı!

Haftalardır zemini nedeniyle eleştirilen Manisa 19 Mayıs Stadı'nın zemininde iyileştirme çalışmaları başladı. Manisa 19 Mayıs Stadı, dün akşam yapılan Akhisar Belediyespor-Galatasaray kupa müsabakasından sonra bakıma alındı.

Manisa 19 Mayıs Stadı'nın zemini değişecek!

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Akhisar Belediyespor karşılaşması öncesinde açıklamalarda bulundu ve Manisa 19 Mayıs Stadı'nın zeminin kötü olduğunu anlatarak, "Çeyrek finalin bu zeminde oynanması üzüntü verici." dedi.

Bursa, Atatürk Stadı'na veda etti!

Bursaspor, Atatürk Stadı'ndaki son maçında Mersin İdmanyurdu'nu 2-1'lik skorla kazanırken yeşil-beyazlı taraftarlar anı olarak tribün koltuklarını söküp yanlarında götürdü. Bazı taraftarlar uzun süre tribünlerden ayrılmayacak.

Mersin Stadı zemini Haberi

Mersin Stadı zemini

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdür yardımcıları Dursun Türk ve Murat Kocakaya, Mersin Stadı'nı inceledi.


Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, saha zeminindeki sorundan dolayı bakıma alınan Mersin Stadı'nın son durumunu yerinde görmek için kente gelen Türk ve Kocakaya, statta inceleme yaptı.


Türk ve Kocakaya, Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Ahmet Tarakçı, Tesisler Şube Müdürü Göksel Tuna ve mühendis Muhammed Kilisli ile Mersin Stadı Müdürü Tayyar Kılıçkıran'dan, çalışmalar hakkında bilgi aldı.


Açıklamada, stat zemininin, 8 Şubat Pazar günü Mersin İdmanyurdu-Kasımpaşa maçının oynanmasına hazır olduğu da...