18 / 05 / 2024

Mersin Stadının zemini

Mersin Stadının zemini

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdür yardımcıları Türk ve Kocakaya, Mersin Stadı'nı inceledi. Açıklamada, stat zemininin, 8 Şubat Pazar günü Mersin İdmanyurdu-Kasımpaşa maçının oynanmasına hazır olduğu da belirtildi

Bursa Büyükşehir Stadı'nın zemini yenileniyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan ve mimarisi ile dünyanın heyecan verici 10 stadyumu arasında gösterilen Bursa Büyükşehir Stadı'nın zemini baştan aşağı yenileniyor.

Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadı'nın yerine kent meydanı yapılacak!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Tevfik Sırrı Gür Stadı'nın yeri ile OYAK arazisini istedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, stadın Kent Meydanı yapılmasına yönelik talebi destekledi.

Rize Çaykur Didi Stadı'nın zemini hibrit çime dönüştürülüyor!

Yeşil-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre Çaykur Rizespor'un maçlarını oynadığı Çaykur Didi Stadı'nın zemininin, hibrit çime dönüştürülüyor.

Manisa 19 Mayıs Stadı'nın zemini sorun yaratıyor!

Spor Toto Süper Lig'de Avrupa kupalarını hedefleyen Akhisar Belediyespor ile 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluğa koşan Manisaspor'un en büyük kabusu Manisa 19 Mayıs Stadı'nın bozuk zemini oldu.

Manisa 19 Mayıs Stadı'nın zemini değişecek!

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Akhisar Belediyespor karşılaşması öncesinde açıklamalarda bulundu ve Manisa 19 Mayıs Stadı'nın zeminin kötü olduğunu anlatarak, "Çeyrek finalin bu zeminde oynanması üzüntü verici." dedi.

Malatya İnönü Stadı’nın çim zemini onarılacak!

Nurettin Soykan Tesisleri’nin çimlendirme çalışmalarını yürüten ER-SER Rulo Çim Şirketi, Malatya İnönü Stadı’nın bozuk olan zeminini de rulo çim takviyesiyle elden geçirecek.

Mersin Stadı Basın Tribünü yayın takip teknolojisiyle donatıldı!

Türkiye Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu'nun maçlarını oynadığı Mersin Stadı Basın Tribünü yayın takip teknolojisiyle donatıldı.

Dilovası Tavşancıl Stadı’nın inşaatında son durum!

Dilovası Belediyesi, 2 bin 500 seyirci kapasitesi bulunan Tavşancıl Stadı’nın tribünlerini, zeminini ve soyunma odalarını tadilattan geçirerek yapımına hızla devam ediyor.

TOKİ Malatya Arena Stadı'nı yeniden ihale edecek!

Çalışmaların tamamen durduğu Malatya Arena Stadı’nda sessiz bekleyiş sürüyor. Stadın Kontrol Mühendisi Hurşit Kuşçu, mevcut yüklenici firmanın süresinin dolduğunu ve yeni bir ihale sürecinin başlayacağını söyledi.

Tire Arena Stadı'nın inşaatı 700 gün sürecek!

Tire ilçesinde 13 bin 500 seyirci kapasiteli Tire Arena Stadı'nın temel atma töreni düzenlendi. Stad inşaatının 700 gün süreceği belirtildi.

Tire Stadı'nın temeli atıldı!

İzmir'in Tire İlçesi'nde, Büyükşehir Belediyesi'nin yapım maliyetinin yüzde 80'ini karşılayacağı 13 bin 500 kişilik Tire Arena stadının temeli, ilçenin kurtuluş günü olan 4 Eylül'de atıldı.

Tire Arena Stadı'nın temeli atıldı!

İzmir'in Tire İlçesi'nde, Büyükşehir Belediyesi'nin yapım maliyetinin yüzde 80'ini karşılayacağı 13 bin 500 kişilik Tire Arena stadının temeli atıldı.

Tire Arena stadının temeli 4 Eylül'de atıldı!

İZMİR’in Tire İlçesi’nde, Büyükşehir Belediyesi’nin yapım maliyetinin yüzde 80’ini karşılayacağı 13 bin 500 kişilik Tire Arena stadının temeli, ilçenin kurtuluş günü olan 4 Eylül’de atıldı.

Mersin Stadının zemini Haberi

Mersin Stadının zemini

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdür yardımcıları Dursun Türk ve Murat Kocakaya, Mersin Stadı'nı inceledi.


Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, saha zeminindeki sorundan dolayı bakıma alınan Mersin Stadı'nın son durumunu yerinde görmek için kente gelen Türk ve Kocakaya, statta inceleme yaptı.


Türk ve Kocakaya, Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Ahmet Tarakçı, Tesisler Şube Müdürü Göksel Tuna ve mühendis Muhammed Kilisli ile Mersin Stadı Müdürü Tayyar Kılıçkıran'dan, çalışmalar hakkında bilgi aldı.


Açıklamada, stat zemininin, 8 Şubat Pazar günü Mersin İdmanyurdu-Kasımpaşa maçının oynanmasına hazır olduğu da...