01 / 05 / 2024

Mersin Sultanoğlu Otel satılık

Mersin Sultanoğlu Otel satılık

Erdemli İcra Dairesi, Mersin'in Erdemli ilçesinde bulunan Sultanoğlu Otel'i 11 milyon 425 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 12 Ekim 2020 günü gerçekleşecek.

Beyoğlu'na 104 odalı yeni otel geliyor! İstiklal Caddesi'ne komşu!

Yenimelek Turizm Beyoğlu'ndaki yeni otel projesi için düğmeye bastı. 104 odalı otel projesi 206 milyon 779 bin TL'ye mal olacak...

Beyoğlu'na 105 odalı yeni otel geliyor! 267 milyonluk yatırım için düğmeye basıldı!

Dia Otelcilik Turizm, Beyoğlu'ndaki yeni otel projesi için düğmeye bastı. Söz konusu otel 267 milyon 762 bin TL'ye mal olacak.

Mersin Erdemli'ye 623 milyonluk dev yatırım! 5 yıldızlı otel, apart ve iş yeri için start verildi!

Mersin İli, Erdemli İlçesi, Tömük Mahallesi, Athena Yapı İnşaat tarafından 1 Adet 150 Odalı 5 Yıldızlı Otel, 60 Adet Apart ve 1 Adet İş yeri yapılması planlanıyor.

Athena Yapı'dan Mersin'e 5 yıldızlı otel geliyor!

Athena Yapı İnşaat Turizm, Mersin'deki yeni otel yatırımı için düğmeye bastı. Söz konusu proje 623 milyon 937 bin 800 TL'ye mal olacak.

Bakan Uraloğlu: Mersin-Gaziantep arası 6 saatten 2 saate inecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Mersin-Adana-Osmaniye-Gaziantep Hızlı Tren Hattı'nın 6 saat 23 dakikalık seyahat süresini 2 saat 15 dakikaya düşüreceğini belirterek "Bu hatta yılda ortalama 6,4 milyon yolcu taşınacak" dedi.

Mersin Silifke'ye 492 odalı iki yeni otel geliyor!

Mersin Kargıcık Turizm, Mersin'de 248 ve 244 odalı iki yeni otel inşa edecek. Söz konusu otellerdeki toplam oda sayısı 492 olarak belirtildi.

Eyüboğlu İnşaat Turizm Otomotiv Ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Otel Şubesi açıldı!

Eyüboğlu İnşaat Turizm Otomotiv Ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Otel Şubesi 110 bin TL sermaye bedeli ile Hızır Eyüboğlu ve Maksut Eyüboğlu tarafından açıldı.

Fs Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fs Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 350 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Sultanoğlu tarafından kuruldu.

Fs Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fs Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 350 bin TL sermaye bedeli le Fatih Sultanoğlu tarafından kuruldu.

Aydın Karacabay: İstanbul Cağaloğlu'nda yeni bir otel yatırımına başlayacağız!

Levni Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Karacabay, yeni otel yatırımlarının müjdesini verdi. Karacabay, "İstanbul Cağaloğlu Ankara Caddesi'nde 75 odalı beş yıldız standartlarında yeni bir otel yatırımına çok yakında başlayacağız" dedi. 

Mersin Sultanoğlu Otel icradan 11.4 milyon TL'ye satılıyor!

Erdemli İcra Dairesi, Mersin'in Erdemli ilçesinde bulunan Sultanoğlu Otel'i 11 milyon 425 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 12 Ekim 2020 günü gerçekleşecek.

Oruçoğlu Termal Otel Spa ve Resort İstanbul'da ofis açtı!

fyon'daki Oruçoğlu Termal Otel Spa ve Resort, Anadolu'daki hedef kitlesini İstanbul'la zenginleştirmek için Bağdat Caddesi'nde bir ofis açtı.

Mersin Grand Boss Suit Otel sağlık çalışanlarına tahsis edildi!

Mersin'in Akdeniz ilçesindeki bir otel, kapılarını, yeni tip koronavirüs önlemleri kapsamında, mesai bitimi sonrası hastaneden evlerine gitmek istemeyen sağlık çalışanlarına tahsis edildi…

Mersin Sultanoğlu Otel satılık Haberi

Mersin Sultanoğlu Otel satılık

Erdemli İcra Dairesi, Mersin'in Erdemli ilçesinde bulunan Sultanoğlu Otel'i satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli ise 11 milyon 425 bin TL olarak belirlendi. 

T.C. ERDEMLİ İCRA DAİRESİ TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :

1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Mersin İl, Erdemli İlçe, 109 Ada, 29 Parsel, Kızkalesi Merkez Mahalle/Köy, Mihtanalanı Mevkii, On Katlı Betonarme Otel ve Arsası; Taşınmaz Mersin D400 Karayolu GMK Bulvarına yaklaşık 100m, mesafede, bulvarın güney yönünde sahile yaklaşık 500m mesafededir. Taşınmazın bulunduğu bölge yoğunluklu olarak yazlık sitelerin ve pansiyonların olduğu bölgedir. Taşınmaz belediye sınarları içerisnide ve belediyenin tüm alt yapı hizmetlerinden faydalanmakta ve toplu taşıma araçlarıyla ulaşımı kolay konumdadır. Taşınmazın 25/03/2014 Tarih ve 2 Nolu Kızkalesi Belediyesi onaylı yapı ruhsatı mevcuttur. Yapı ruhsatına...