21 / 05 / 2024

Mersin Toroslar yangın

Mersin Toroslar yangın

Toroslar ilçesinde çocuğun perdeyi tutuşturması sonucu çıktığı öne sürülen binanın 8. katındaki yangını itfaiye ekipleri söndürdü. Dumandan etkilenen bazı vatandaşlara olay yerine gelen ambulansta müdahale edildi.

Mersin Toroslar'da kiracılara müjde!

Mersin Toroslar Belediyesi'nde kiracı olan ancak faaliyetlerine pandemi nedeniyle ara veren esnafın ilk 6 aylık kira bedeli iptal edildi. Ayrıca kira sözleşmeleri 6 ay uzatıldı.

Mersin Toroslar'da 6.8 milyon TL'ye satılık 2 arsa ihalesi!

Mersin Toroslar Belediye Başkanlığı, Arpaçsakarlar ve Yalınayak mevkiilerinde bulunan 2 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların toplam bedeli 6 milyon 843 bin 200 TL olarak belirlendi. İhalesi 16 Mart 2016 olarak belirlendi.

Mersin Toroslar'da 8.1 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Mersin Toroslar Belediye Başkanlığı, Mersin İli Toroslar İlçesi'nde yer alan 4 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazın satış bedeli 8 milyon 115 bin TL olarak belirlendi.

Mersin Toroslar'da 6.8 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Mersin Toroslar Belediye Başkanlığı, Arpaçsakarlar ve Yalınayak'da bulunan 2 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların satış bedeli 6 milyon 843 bin 200 TL olarak belirlendi.

Mersin Erdemli'de bir fabrikada yangın çıktı!

Mersin'in Erdemli ilçesinde narenciye paketleme fabrikasının yatakhanesinde çıkan yangında 3 işçi öldü, 6 işçi yaralandı. Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin söndürdüğü yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

Mersin'de ev yangını: 2 yaralı

Mersin'in Toroslar ilçesindeki bir evde çıkan yangında dumandan etkilenen 2 kişi hastaneye kaldırıldı, ev kullanılamaz hale geldi. Evin kullanılamaz hale geldiği yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

Mersin'de ev yangını: 2 yaralı

Mersin'in Toroslar ilçesindeki bir evde çıkan yangında dumandan etkilenen 2 kişi hastaneye kaldırıldı, ev kullanılamaz hale geldi. Evin kullanılamaz hale geldiği yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

Mersin Toroslar'da 2 adet konut alanı imarlı arsa: 3 milyon 46 bin 890 TL!

Mülkiyeti Mersin Toroslar Belediye Başkanlığına ait olan 2 adet konut alanı imarlı arsa Mersin Toroslar Belediye Başkanlığı tarafından 12 Kasım 2014 günü saat 14:00 ile 14:10 arası ihale edilecek.

Mersin'deki fabrika yangını çıktı!

Tarsus Organize Sanayi Bölgesi 'nde güneş enerji sistemleri üreten fabrikada çıkan yangın, Mersin Büyükşehir ve Tarsus Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından yaklaşık 3 saatte söndürüldü.

Mersin'de fabrika yangını!

Güneş enerji sistemleri üreten bir fabrikada çıkan yangını kontrol altına almak için çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor. Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi'nde bir fabrikada yangın çıktı.

Mersin'deki orman yangını!

Mersin Orman Bölge Müdürü Abit Baca, ''Yangın kısmen kontrol altına alındı, 10 hektar kızılçam ormanı zarar gördü'' dedi. Baca, Gülnar ilçesi Sipahi Mahallesi'nde, yangının çıktığı bölgede incelemelerde bulundu.

Mersin'de orman yangını çıktı!

Gülnar ilçesine bağlı Sipahili Mahallesi'nde, ormanlık arazide henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevleri fark eden köylülerin haber vermesi üzerine olay yerine Orman İşletme Şefliğine bağlı çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Mersin Toroslar Belediyesi'nden 3 yıllığına kiralık 8 gayrimenkul!

Mersin Toroslar Belediye Başkanlığı, Akbelen, Korukent, Halkkent, Buluklu, Güneykent, Karaisalı'da yer alan dükkan, halı saha, fırın ve kafeyi 17 Eylül tarihinde 3 yıl süre ile kiraya verecek.

Mersin Toroslar yangın Haberi

Mersin Toroslar yangın


 Çocuğun perdeyi tutuşturması sonucu çıktığı iddia edilen 8. kattaki yangını itfaiye ekipleri söndürdü


Çağdaşkent Mahallesi'nde 10 katlı binanın 8. katında oturan Müslüm Özdemir, çocuk odasından duman yükselmesi üzerine odaya girdiğinde, 3 yaşındaki kızı Berfin'in çakmakla oynarken perdeyi tutuşturduğunu fark etti. Yangını söndürmek isteyen Özdemir, başarılı olamayınca kızını alarak dışarı çıktıktan sonra itfaiyeye haber verdi. 


Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, merpen yetişmediği için başka araç talep etti. Daha yüksek merpenli araçla müdahale edilen yangın söndürülürken, ekiplerin çalışması sırasında araçtaki hortumun patladığı görüldü. Bazı vatandaşlar, itfaiyenin yetersiz kaldığını öne sürerek tepki gösterdi.


Dumandan etkilenen bazı vatandaşlara olay yerine gelen ambulansta müdahale edildi.


Evdeki eşyaların zarar gördüğü yangınla ilgili soruşma...