21 / 05 / 2024

Mersin Yenişehirde 2 kadın sığınma evi tamamlandı

Mersin Yenişehirde 2 kadın sığınma evi tamamlandı

İbrahim Genç, Mersin’in ilk kadın sığınma evini yapıp teslim etmelerinin ardından, ikincisini de bitirerek hizmete hazır hale getirdiklerini belirterek, bu ay içinde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne tahsis edeceklerini bildirdi

TOKi'den hiç evi olmayanlara hem Mayıs hem de Haziran 2024 müjdesi! Bu illere 5 kampanyada 2 bin 257 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 5 yeni kampanya için düğmeye bastı. Merakla beklenen yeni projeler kapsamında 5 şehirde tam 2 bin 257 yeni konut inşa edilecek.  İşte TOKİ'nin hayata geçireceği o projeler...

TOKİ'den hiç evi olmayanlara Mayıs müjdesi! 6 şehirde 2 bin 262 yeni konut yapılacak! TOKİ ihaleleri 2024!

TOKİ Mayıs 2024 ihalelerini tek tek açıkladı. Peki TOKİ'nin 6 şehirdeki 2 bin 262 yeni konutu hangi mahallelerde hayata geçirilecek? İhale tarihleri ne zaman? İşte TOKİ ihaleler ve TOKİ Mayıs 2024 yeni projeler...

TOKİ Nisan ve Mayıs 2024 kampanyalarını duyurdu! 6 şehirde 2 bin 435 yeni konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Nisan ve Mayıs ayı projeleri kapsamında 2 bin 435 konut inşa edecek. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın yeni projeleri 6 şehirde hayata geçirilecek.

TOKİ'den 2 bin 434 yeni konut geliyor! Hiç evi olmayanlara büyük müjde!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mart 2024 projelerini peş peşe duyurdu. TOKİ tarafından paylaşılan detaylara göre yeni projeleri kapsamında 6 şehirde tam 2 bin 434 konut inşa edilecek.

TOKİ'den hem Mart hem de Nisan müjdesi! Hiç evi olmayanlara 5 şehirde 2 bin 185 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 5 şehirde 2 bin 185 yeni konut inşa edecek. TOKİ projelerinin ihaleleri Mart ve Nisan ayları içerisinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan 3 şehirde 2 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla kiralık arazi! KDV'siz ödeme fırsatıyla!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Eskişehir, Ankara ve Konya'da yer alan 3 adet araziyi kiraya verecek. Arazilerin kiralama ihaleleri Şubat ve Mart ayı içerisinde yapılacak.

TOKİ Mart 2024 kampanyaları peş peşe duyurdu! 5 şehre tam 2 bin 300 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Mart 2024 ihalelerini resmi internet sitesi üzerinden yayımlamaya devam ediyor. TOKİ tarafından yayımlanan ihale ilanlarına göre 5 şehirde 2 bin 309 konut inşa edilecek.

TOKİ'den Şubat 2024 müjdesi! 8 yeni projede 2 bin 979 konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şubat ayında 8 yeni projede 2 bin 979 konutun ihalesini gerçekleştirecek. İşte o projeler...

Gram altında yeni rekor: 2 bin lirayı geçti! Altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi?

Altın fiyatları bugün yeni rekora imza attı. Ons altındaki yükseliş ve döviz kurlarındaki volatilitenin etkisiyle gram altın bugün 2 bin lirayı geçti. 

Mersin Yenişehir'e 90 odalı yeni otel geliyor!

Köknar Turizm, Mersin'de inşa edeceği yeni oteli için düğmeye bastı. Yenişehir'de yükselecek olan proje 89 milyon 889 bin TL'ye mal olacak.

Yükka İnşaat'tan 2.6 milyarlık dev proje! Mersin'e Saturn Palace Tarsus Turizm Konaklama ve Golf tesisi geliyor!

Yükka İnşaat Tur. Tic. A.Ş. yeni projesi için düğmeye bastı. Mersin'de 2 milyar 621 milyon 50 bin TL'ye mal olacak "Saturn Palace Tarsus Turizm Konaklama ve Golf tesisi" için ÇED sürecini başlattı.

Yeni Levent 2. Etap satışta! 120 aya varan kredi fırsatı! 

Yeni Levent 2. Etap'ta konut satışları 120 aya varan kredi fırsatıyla başladı. Peki Yeni Levent 2. Etap nerede? İşte Yeni Levent 2. Etap ile ilgili merak edilen detaylar...

Optimum Yenişehir 2. Etap teslime kadar vade fırsatıyla satışa çıktı! Yeni proje!

Optimum Yenişehir 2. Etap, İstanbul Anadolu Yakası'nın gözde lokasyonlarından Pendik'te yükseliyor. Optimum Yenişehir 2. Etap'ta konut satışları başladı. Peki Optimum Yenişehir 2. Etap'ta konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili detaylar...

Mersin Yenişehirde 2 kadın sığınma evi tamamlandı Haberi

Mersin Yenişehirde 2 kadın sığınma evi tamamlandı

Yenişehir Belediyesi, birincisini tamamlayıp teslim ettiği kadın sığınma evine bir yenisini daha ekledi. Başkan Genç, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, bu dönem için söz verdikleri projeleri unutmadıklarını ve bir bir hayata geçirmeye başladıklarını söyledi. Önlerine koydukları 30 projeden biri olan kadın sığınma evini bitirdiklerini dile getiren Genç, belediyenin Kasım ayı meclis toplantısında alınacak kararla sığınma evini Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne tahsis edeceklerini ifade etti. Genç, “Bu sığınma evini biz de çalıştırabiliriz ama çok sorunlu bir iş. Biliyorsunuz oraya hep sorunlu insanlar gelecek, onların güvenliği söz konusu, bakımı, rehabilitasyonu söz konusu. Onun için Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne tahsis ediyoruz. Onlar Bakanlık olarak başvurularını yaptılar, biz de Kasım ayı meclisinde bu yönde karar alacağız” dedi.


“BURAYI KADIN REHABİLİTASYON MERKEZİ...