30 / 04 / 2024

Mersin Yenişehirdeki bina çatıdaki vinçle mi yıkıldı

Mersin Yenişehirdeki bina çatıdaki vinçle mi yıkıldı

Mersin'in Yenişehir İlçesi Adnan Bulvarı'ndaki 8 katlı binanın zemininde çökme meydana gelince yıkılmasına karar verildi. Binanın yıkımı tepeden başlayarak gerçekleşti.

Kentsel dönüşümde yeni model: Bina tamamlama sigortası ve sigortalı kentsel dönüşüm devreye giriyor!

6 Şubat Kahramanmaraş depremi sonrası kentsel dönüşümün önemi bir kez daha anlaşıldı. Ülke genelinde başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor. Belediyeler tarafından yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında İstanbul Şişli Belediyesi, yeni bir model geliştirdi. İşte ayrıntıla

Mersin Yenişehir'e 90 odalı yeni otel geliyor!

Köknar Turizm, Mersin'de inşa edeceği yeni oteli için düğmeye bastı. Yenişehir'de yükselecek olan proje 89 milyon 889 bin TL'ye mal olacak.

Mersin Yenişehir'de konut imarlı arsa satılacak! Fiyatı dudak uçuklattı!

Mersin İli Yenişehir Belediye Başkanlığı Mersin Yenişehir Menteş Mahallesi'nde yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı.

TOKİ'den Mersinlilere Temmuz 2023 müjdesi! 522 konutluk yeni proje için düğmeye basıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Mersin Yenişehir projesinde 522 adet konut yer alacak. Projenin ihalesi 5 Temmuz tarihinde yapılacak.

Mersin'de konut imarlı arsa satılacak!

Mersin İli Yenişehir Belediye Başkanlığı, Mersin Yenişehir Menteş Mahallesi'nde yer alan konut imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Mersin'de 15.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Mersin 3. İcra Dairesi Mersin Yenişehir'de yer alan gayrimenkulü 15 milyon 218 bin 849 TL bedelle satışa çıkardı.

Mersin Yenişehir için acele kamulaştırma kararı!

Mersin ili, Yenişehir ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Yenişehir'de yapı kullanma izni olmayan binalar mühürlenecek!

Mersin Yenişehir Belediyesi, kent geneline yapı kullanma izni olmayan binaların mühürleneceği konusunda sakinlerine uyarıda bulundu.

Gaziantep'te yeni inşa edilen 5 katlı bina çöktü!

Gaziantep'te inşaatı yeni tamamlanan bina sabaha saatlerinde büyük bir gürültü ile çöktü.

Mersin Yenişehir'de 11.5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Mersin Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Mersin Yenişehir'de yer alan 2 adet arsayı 11 milyon 550 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Yeni nesil bina inşaatı teşvik edilmeli!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Yeminli Mali Müşavir/Sorumlu Ortak Bağımsız Denetçi Ali Çakmakcı, binalarda enerji tasarrufunu kaleme aldı.

AK Parti Genel Merkezi’ne ek bina yapılıyor!

2023 seçimleri için üyelerini yenileyen AK Parti, Ankara ilimizde bulunan Genel Merkez yerleşkesini de büyütüyor. AK Parti, yeni ek bina için inşaata başladı.

Mersin Yenişehir'in galericiler sitesi ve küçük sanayi sitesi projesi TBMM'de!

Mersin'in Yenişehir ilçesine bağlı Çiftlikköy Mahallesinde tarım arazisine yapılacak galericiler sitesi ve küçük sanayi sitesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Çelik, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Mersin Yenişehirdeki bina çatıdaki vinçle mi yıkıldı Haberi

Mersin Yenişehirdeki bina çatıdaki vinçle mi yıkıldı

Mersin'inde 8 katlı bir bina, tepesine çıkartılan iş makinesiyle vatandaşların şaşkın bakışları içinde yıkılıyor. İş makinesi operatörü Ethem Demir yıkımla ilgili, "Deniz manzaralı bir ortamda yıkım yapıyorum. Yorgunluk bile hissetmiyorum çalışırken. Bir nevi tatil gibi yani" dedi.


Mersin'in Merkez Yenişehir İlçesi Adnan Bulvarı'ndaki 8 katlı binanın zemininde çökme meydana gelince yıkılmasına karar verildi. Birkaç metre yanında binalar olduğu için yıkımın yukarıdan başlamasına karar verilince iş makinesi, vinç yardımıyla binanın tepesine çıkarıldı. Vatandaşların şaşkın bakışları altında binanın tepeden yıkımına başlandı.


''ÇALIŞMAYA KORKUYORLAR''

16 yıllık işi makinesi operatörü olduğunu belirten Ethem Demir, yıkım çalışmalarının meraklı bakışlar altında gerçekleştiğini söyledi. Bina tepesinde iş makinası ile çalışmanın çeşitli tehlikeleri olduğunu ifade eden Demir: "Yukarıda tehlike daha fazla, çünkü çürük binalara çıkıyoruz. Meslektaşlarımla aramızdaki fark, onlar zeminde...