07 / 05 / 2024

mersinde hafriyat denetimleri başladı mı

mersinde hafriyat denetimleri başladı mı

Orman Bölge Müdürlüğü’nden Toroslar ilçesi Çelebili mevkiinde 183 bin m3 ve Yenişehir ilçesi Kara Hacılı mevkiinde 535 bin m3 maden vasfını yitirmiş olan iki düzenli depolama alanı, hafriyat toprağı ve moloz döküm alanları olarak tahsis edildi.

Mersin'de hafriyat ve moloz denetimleri başladı!

Orman Bölge Müdürlüğü’nden Toroslar ilçesi Çelebili mevkiinde 183 bin m3 ve Yenişehir ilçesi Kara Hacılı mevkiinde 535 bin m3 maden vasfını yitirmiş olan iki düzenli depolama alanı, hafriyat toprağı ve moloz döküm alanları olarak tahsis edildi.

Feza Hafriyat İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Feza Hafriyat İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Cihat Albayrak tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Haziran'da Bağcılar'da kuruldu.

Özel müzeler ve denetimleri hakkında yönetmelik tam metni!

Özel müzeler hakkında yönetmelik, özel müzelerin kuruluş, görev, yönetim, gözetim, denetim şekil ve şartları esaslarını belirliyor. İşte Özel müzeler ve denetimleri hakkında yönetmelik tam metni...

Yağızsan İnşaat Nakliyat Hafriyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağızsan İnşaat Nakliyat Hafriyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Yağız tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 23 Haziran'da Başakşehir, Şahintepe Mahallesi, Türker Caddesi'nde kuruldu.

Söz Mühendislik İnşaat Taahhüt Nakliyat Hafriyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Söz Mühendislik İnşaat Taahhüt Nakliyat Hafriyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sinan Öztürk, İlker Açıkalın tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 16 Haziran'da kuruldu.

Kocaeli Alikahya Stadı'nın hafriyat çalışmaları tamamlandı!

TOKİ tarafından Alikahya'ya yapılacak olan yeni stadyumla ilgili 4 ay süren hafriyat çalışmaları sona erdi. Kısa bir süre içerisinde inşaata başlanacak. bu arada resmi temel atma töreni için de hazırlık yapılıyor.

Başarı Hafriyat Nakliyat İnşaat Turizm ve Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başarı Hafriyat Nakliyat İnşaat Turizm ve Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Metin Ordu, Cemal Ordu tarafından 2 milyon TL'lik sermaye ile 17 Haziran'da Bağcılar'da kuruldu.

B.İ.K.O.M.T.İnşaat Hafriyat Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

B.İ.K.O.M.T.İnşaat Hafriyat Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Evrim Günal tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 19 Haziran'da Başakşehir'de kuruldu.

Aslider İnşaat Malzemeleri ve Hafriyat Nakliyat Temizlik Maddeleri Plastik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslider İnşaat Malzemeleri ve Hafriyat Nakliyat Temizlik Maddeleri Plastik Hammadde Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erkan Mültefit tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 18 Haziran'da kuruldu.

Minaz Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Metal Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Minaz Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Metal Ticaret Limited Şirketi, Coşkun Minaz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Haziran'da Bağcılar, Çınar Mahallesi, 13. Sokak'ta kuruldu.

Sun Hafriyat Nakliyat İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sun Hafriyat Nakliyat İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şükrullah Sun tarafından 750 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Haziran'da Pendik, Velibaba Mahallesi'nde kuruldu.

Sevgi Konuk Beykoz'da kaçak hafriyat dökenlere karşı mücadele ediyor!

Beykoz' daki evinin karşısına hafriyat ve moloz getirip döken plakasız kamyonları tek tek not ederek suç duyurusunda bulunan Sevgi Konuk tehditlere rağmen boyun eğmediğini söyledi...

Global Hafriyat İnşaat Kimya Elektrik Metal Ürünleri Tekstil Sanayi İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Hafriyat İnşaat Kimya Elektrik Metal Ürünleri ve Tekstil Sanayi İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Şengül tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

mersinde hafriyat denetimleri başladı mı Haberi

mersinde hafriyat denetimleri başladı mı


Mersin Büyükşehir Belediyesi İmar İnşaat A.Ş Hafriyat Müdürlüğü, 2014 yılı Haziran ayında Mersin’de ilk defa düzenli bir şekilde uygulaması yapılacak olan 2872 sayılı Çevre Kanunu kapsamında hazırlanan ‘Hafriyat Toprağı ve İnşaat Yıkıntı Atıkları Yönetmeliği’ çerçevesinde çalışmaları sürdürüyor.


Bu doğrultuda Orman Bölge Müdürlüğü’nden Toroslar ilçesi Çelebili mevkiinde 183 bin m3 ve Yenişehir ilçesi Kara Hacılı mevkiinde 535 bin m3 maden vasfını yitirmiş olan iki düzenli depolama alanı, hafriyat toprağı ve moloz döküm alanları olarak tahsis edildi.


Büyükşehirlerin en büyük sorunlarından birinin hafriyat atık döküm sahalarının bulunmaması olduğunu belirten Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, “Mersin genelinde çevre kirliliğine sebebiyet verecek unsurların ortadan kaldırarak, yaşanılabilir bir şehir oluşturmak amacıyla çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Belirlenen hafriyat toprağı ve moloz döküm alanlarının dışındaki alanların kullanımında...