04 / 05 / 2024

Mert Boysanoğlu konut sektörü açıklaması

Mert Boysanoğlu konut sektörü açıklaması

MESA Mesken Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu, konut sektörüne ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Boysanoğlu, “Bugün, konut ve ev anlayışı başka bir yöne evriliyor, sürdürülebilirlik giderek daha fazla önem kazanıyor" dedi.

Ekonomist Tunç Şatıroğlu'ndan konut yatırımcılarını şaşırtan açıklama! Türkiye'de konut almanızı tavsiye etmiyorum!

Konut fiyatları son zamanlarda fahiş rakamlara ulaşırken vatandaş ev alma hayalinden gittikçe uzaklaşıyor. Ekonomist Tunç Şatıroğlu konut yatırımı yapmak isteyenlere seslenerek '' Türkiye'de konut almanızı tavsiye etmiyorum!'' dedi.

Tahincioğlu'ndan konut almak isteyenlere büyük fırsat! Vadeler uzatıldı, peşinatlar düştü! 

Tahincioğlu konut almak isteyenler için; Nidapark Ataşehir, Nidapark Çankaya, Nidapark Çengelköy ve Nidapark Gündoğan projelerinde geçerli olacak yeni kampanya ve avantajlı ödeme seçenekleri oluşturdu.

Ekonomist Tunç Şatıroğlu konut almak isteyenleri uyardı! Oturmak için almıyorsanız uzak durun!

TÜİK tarafından dün açıklanan konut satışları dokuz yılın ardından en düşük rakamları gördü. Açıklanan rakamları değerlendiren ekonomist Tunç Şatıroğlu konut almak isteyenleri '' Oturmak için almıyorsanız uzak durun'' diyerek uyardı.

Aycan Fenercioğlu konut satışlarındaki düşüşün nedenlerini açıkladı! Birincisi yüksek faiz...

Fenercioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu inşaat sektörü ve kentsel dönüşümle ilgili önemli açıklamalar yaparak konut satışlarındaki düşüşün nedenlerini açıkladı. 

Konut ve kira fiyatları neden artıyor? İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu 5 maddede açıkladı!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Genel Başkanı Tahir Tellioğlu konut ve kira artışlarına ilişkin açıklama yaptı. Tellioğlu konut ve kira artışlarının neden arttığını 5 maddede açıkladı. İşte detaylar...

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşçıoğlu: Konut fiyatlarının düşmesinin tek çözümü arsa payının düşmesi!

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşçıoğlu, Habertürk Gazetesi'ne verdiği röportajda konut fiyatlarına değinerek, konut fiyatlarının düşmesinin tek çözümünün arsa payının düşmesi olduğunu belirtti.

Mert Boysanoğlu ve Abdulkadir Kart yeni şirket kurdu!

MESA Holding CEO'su ve Yönetim Kurulu Üyesi, MESA Mesken Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu ve AK Parti eski Rize milletvekili Abdulkadir Kart Beşiktaş'ta yeni şirket kurdu. Mesa Asl Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi bugün 50 bin lira sermaye bedeli ile kuruldu. 

Mesa Asl Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Mesa Asl Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mert Boysanoğlu ve Abdulkadir Kart ortaklığında kuruldu.

Mesa Mesken'in yeni konut yatırımları yolda! 

Mesa Mesken Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu, şirketin güncel yatırımlarına ve gelecek yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Peki Mesa Mesken yeni projelere imza atacak mı? İşte ayrıntılar...

Aydınoğlu Konut Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydınoğlu Konut Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Aydın tarafından kuruldu.

MESA taahhüt ve yatırım projelerine odaklandı!

Mesken Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu markalarının şu zamana kadar hayata geçirdikleri projeler hakkında bilgi verdi.

Konutta tercihler ve anlayış değişiyor!

MESA Mesken Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu, konut sektörüne ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Boysanoğlu, “Bugün, konut ve ev anlayışı başka bir yöne evriliyor, sürdürülebilirlik giderek daha fazla önem kazanıyor" dedi.

İnşaat sektörü yaşamımızdaki değişikliklerden etkileniyor!

MESA Mesken Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu, EMEA bölgesindeki en büyük marka ve iş dünyası festivali Brand Week İstanbul’da “21. Yüzyılda Evimiz Neresi?” başlıklı panelde Fütürist Ufuk Tarhan ile buluştu. Boysanoğlu, “İnşaat sektörü de yaşamımızdaki değişikliklerden nasibini alıyor" dedi.

Mert Boysanoğlu konut sektörü açıklaması Haberi

Mert Boysanoğlu konut sektörü açıklaması

Türkiye’de “konut geliştirici” olarak 52. senesini kutlayan sayılı markalardan biri olan MESA Mesken’in Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu, kendisinin de ilk, orta ve lise öğrenimini bitirdiği Türkiye’nin en köklü eğitim kurumlarından TED Koleji’ni de kuran Türk Eğitim Derneği’nin hayata geçirdiği TED Üniversitesi’nde Mimarlık Fakültesi öğrencileri ile buluştu. 

52 senedir gayrimenkulde güven ile anılan MESA, sanat, spor ve eğitim alanlarında gençlere destek sağlamayı sürdürüyor. 

“Eskizden Geleceğe” teması ile düzenlenen buluşmada Mert Boysanoğlu, kendi mimarlık kariyeriyle ilgili konuştu. Sonrasıdna ise bir projenin en başından en sonuna kadar nasıl işlendiğini bütün ayrıntılarıyla genç mimar adaylarına aktardı. MESA’nın önemli projelerinden biri olan MESA Orman örneği üzerinden ise bir projenin bütün iş geliştirme süreçlerini paylaştıktan ve konut mimarisinin geleceğinden değindikten sonra üniversitelilein sorduğu soruları...